Cégünkről

Mivel több, mint 12 éve vagyunk a digitális szolgáltatások piacán, cégünk az online világgal szemben támasztott követelményekkel együtt fejlődött és igazodott az aktuális trendekhez. Egyedülálló és modern szoftveres megoldásainkkal segítjük ügyfeleinket, és a hatékony közös együttműködést, munkát.

Miben tudunk segíteni?

 • Több új ügyfelet hozunk Önnek a Google Keresőből, a Google Hirdetésekből, Facebook-ról.

 • Segítünk, hogy a célcsoportja megtalálja és vásároljon Öntől!

 • Elérjük, hogy céges weboldala a fontos keresőszavakra előre kerüljön a Google 1. oldalára.

 • Fejlesszük weboldalát, megoldjuk a technikai beállításokat, programozunk.

 • Online marketing stratégiát készítünk, konverziókat generálunk, adatokat elemzünk.

KKV vállalkozásként többet nyerhet velünk! – Hiszen havidíjas szolgáltatásainkkal, kedvező csomagajánlatainkkal várjuk, emellett több szakmai területen is jártas online specialistáinkkal, komplett szakértői csapatattal állunk rendelkezésére!

Google Kiemelt Partneri minősítéssel rendelkezünk:

Nagy hangsúlyt helyezünk partnereinkkel való rendszeres kommunikációra, hogy személyre szabott igényeiket megvalósítsuk. Kiemelt Google hirdetési szakértőink, a Google keresőoptimaizálásra és web-programozásra specializálódott munkatársaink folyamatosan figyelnek a megjelenő újdonságokra, és ügyfeleink az elsők között tapasztalhatják meg azok pozitív hatását.

Mi a biztosíték, garancia arra, hogy valóban profi megoldásokat kap a pénzéért?

Google Premier Partner minősítésünk, referenciáink és az a több ezer elégedett cégvezető, akiknek segítettünk, és akikkel hosszú évek óta folyamatosan együtt dolgozunk!

Manapság nincs könnyű dolga azoknak a cégeknek, kis és középvállalkozásoknak, akik szeretnének igazán hatékonyan haladni előre a fejlődés útján és növekedni. A Google keresőben és az online területen nagyon kiélezett a verseny, ahol meg kell küzdeniük, ráadásul a marketing ráfordítások átcsoportosítása is szükséges a digitális marketing területre, emellett szükséges a lépést tartani a modern technológiával az ügyfelekkel való kommunikáció és az online értékesítési megoldások kapcsán!

Ez sokszor meghaladja a kisvállalkozások kapacitását, többnyire a hozzáértő személyek hiánya, vagy a kisebb humánerőforrás lehetőségek miatt. Partnerünkként egy komplett csapattal dolgozhat együtt, nem kell külön munkatársakat, erőforrásokat keresnie, mozgósítania.

 

Cégünk a kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget az online marketinghez, Google és Facebook hirdetésekhez, web-fejlesztéshez kapcsolódó feladatok teljes körű kivitelezésében és menedzselésében.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-nél többek között futtatjuk, fejlesztjük, kezeljünk ügyfeleink online hirdetéseit (mint például a Google hirdetések, Facebook hirdetések), segítünk bekapcsolódni a közösségi média felületeire és kihasználni azok előnyeit az ügyfélszerzés során, valamint a Google keresőoptimalizálással és weboldalfejlesztéssel, programozással is megtámogatjuk a gondjainkra bízott céges honlapokat.

Szolgáltatásaink komplex palettáját nagy körültekintéssel állítottuk össze, figyelembe véve a modern követelményeket és ügyfeleink egyedi igényeit! Amennyiben megszavazza vállalatunknak a bizalmat, biztos lehet benne, hogy együttműködésünk alatt eredményes és szükséges online stratégiát alkalmazunk. és számíthat a folyamatos együttműködésre.

Erősségeink:

 • Cselekszünk, dolgozunk, programozunk, optimalizálunk, adatelemzést végzünk!

 • Tanácsadással segítjük Partnereinket és oktatjuk ügyfeleinket!

 • Komplex szolgáltatással és csomag ajánlatokat nyújtunk, akár Mikrovállalati, KKV cégvezető vagy nagyvállalati marketinggel és értékesítéssel foglalkozik.

 • Motiváltak vagyunk, mert Ön csak az elvégzett munka után fizeti a szolgáltatási díjunkat.

 • Nincs hűségidőnk! Mi nem kötjük magunkhoz az ügyfeleket hűségszerződéssel, kötbérrel. 

 • Folyamatosan használjuk a Google adatelemző és statisztikai eszközeit a sikeresség érdekében.

 • Folyamatosan elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára egy kiváló prémium ügyfélszolgálattal!

 • Komoly szakértői közösséggel és kiegyensúlyozott csapattal dolgozunk az Ön érdekében!

Gondoljon ránk Ön is, ha online megjelenésről van szó, hiszen teljes körű komplex segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy a legjobbat hozhassa ki a vállalkozásából! Fedezze fel weboldalunkat és szolgáltatásainkat, majd kérjen tőlünk Ön is egy gyors árajánlatot bizalommal!

Velünk csak egy kattintásra van a siker!