Hírlevélírás | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Hírlevélírás

hírlevél küldésMindenki találkozott már olyan weboldalakkal, melyek felajánlják, hogy iratkozzunk fel hírlevelükre, illetve vannak olyan weboldalak is, melyek bizonyos szolgáltatásait csak akkor vehetjük igénybe, ha regisztrált felhasználói vagyunk. Bár első hallásra hatékonynak tűnhet ez a módszer, valójában a legtöbbször ellenérzést kelt a felhasználókban.

A hírlevélben, mint online marketing eszközben lenne a hiba?

Koránt sem! A minőség függvénye, hogy hírlevelünk milyen sikereket ér el!

Ha egy olyan szolgáltatás keretén belül alkalmazzuk ezt a direkt marketing reklámfogást, hogy az ne legyen terhes az ügyfelek számára, hanem hasznos információkkal lássa el őket, akkor egy valóban jól működő reklámkampányt tudunk magunkénak, melyet ráadásul hosszútávon is fenntarthatunk!

Ha igénybe veszi a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. hírlevélírás szolgáltatását, akkor egy olyan kreatív marketingeszközzel lesz gazdagabb, amelynek segítségével sikeresebben tud kapcsolatot tartani meglévő ügyfeleivel. Munkatársaink által szakszerűen megfogalmazott levelek napra kész információkkal szolgálnak ügyfelei és vevői számára az aktuális akciókról, ajánlatokról, esetleges különleges nyitvatartási időről.

Azonban, ahogy minden reklámeszköz bevetésekor, itt is rendkívül fontos az időzítés. Meglehetősen nagy jelentőséggel bír, hogy mikorra időzítjük, illetve milyen gyakorisággal, az adott leveleket. Profi szakembereink ismerik a hírlevélírás trükkjeit, így segítségére lehetnek a hatékonyan célzott reklámkampány megvalósításában.

hírlevélírásEgy jól megfogalmazott és szerkesztett hírlevél rendkívül nagy haszonnal járhat üzleti életében! A mai felhasználók folyamatos internet kapcsolatban vannak. Ez egy egyedülálló lehetőséget teremt a reklámelérések terén, melyre korábban még nem volt példa!

Azáltal, hogy az internet felhasználók megközelítőleg folyamatosan elérhetők mobilkészülékeiken keresztül is, így mondhatni nincs olyan személy, akit ne érhetnénk el reklámeszközünkkel. Hiszen lehet akármilyen beosztásban dolgozó és korú az adott címzett, a szabadidejében, legyen az a nap bármely szakasza, mindenképpen ellenőrzi internetes postafiókját.

Ez köszönhető a mai alkalmazásoknak, melyek folyamatosan értesítést küldenek a levelek érkezéséről, így akár munka közben, a szünetek alatt is figyelemmel követhetik a frissülő tartalmakat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. hírlevélküldő szolgáltatásával egy olyan lehetőséget biztosítunk az Ön számára, melynek segítségével nem csak meglévő ügyfeleivel tud folyamatos kapcsolatban lenni, hanem új ügyfelek elérésére is lehetőséget tudunk teremteni. Még hozzá nem is akárkiket érhetünk el, hanem az Ön célcsoportját!

Kérje ingyenes árajánlatküldő szolgáltatásunkat és igényelje hírlevél küldő szolgáltatásunkat!

Mi is a hírlevél küldés alapja?

hírlevél készítésA hírlevél küldés legfőbb célja, hogy felhívja eddigi és leendő vásárlói, érdeklődői figyelmét az üzletére, vállalkozására. Ha például Önnek üzlete van, és újdonságok érkeztek boltjába, vagy kiárusítást tart, esetleg nyár eleji akciót, ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy felhívja az érdeklődők figyelmét ezekre az akciókra. Persze a hírlevél nem csak erre használható, bármit, amit cégünkkel kapcsolatban fontosnak érzünk, ilyen formában lehet közölni az érdeklődőkkel.

A hírlevél küldésétől sok vállalkozó fél, hogy esetleg vásárlói kéretlen tartalmat kapnak. Nálunk ettől nem kell félnie, mivel profi csapatunk olyan hozzáértéssel dolgozik majd hírlevelein, hogy csak érdekes, figyelemfelkeltő információkkal fogják ellátni leendő, és már meglévő vevőit, ezáltal fellendítve vállalkozását.

Egy jó hírlevél már első ránézésre felkelti olvasója figyelmét. Nem csak érdekes dolgokat, akciókat, és fontos információkat tartalmaz, de átlátható is, könnyen megérthető. Ezért is kelti fel vásárlója figyelmét. Egy szépen kidolgozott hírlevél vonzza a tekintetet.

Telefonra hírlevél készítés? Igen! De mire is kell figyelnünk?

hírlevél készítőA hírlevél átláthatósága azért is fontos, mert az emberek a technika fejlődése révén mára már nem csak számítógépen nézik leveleiket. Ma már szinte mindenkinek van telefonja, mobilinternete, vagy akár tablete is, így bárhol megkaphatja levelünket. Ez azért is jó, mert ha éppen úton van, talán meg is tudja látogatni egyből az üzletünket, ahogy megkapta levelünket. Viszont arra is figyelnünk kell, hogy ezeknek a készülékeknek sokkal kisebb a kijelzője, mint egy számítógépnek, így az érdeklődő nem tudja olyan nagy méretben megnézni. Pontosan emiatt fontos, hogy hírlevelünk ne egy több oldalas, apró betűkkel írt, olvashatatlan szöveghalmaz legyen.

Több féle hírlevelet is meg tudunk különböztetni. Függ attól, hogy miről írjuk a levelünket, mit szeretnénk megmutatni a vevőinknek, milyen akciónk vannak éppen, szezonális-e. Van, hogy sokkal célravezetőbb, ha képeket is mellékelünk hírlevelünkbe. Ilyen a képes hírlevél.

Képes hírlevél

Képes hírlevél az, ami önmagában egy kép, további kisebb képekkel és feliratokkal. Az ilyen hírlevél akkor célszerű, ha egyből szeretnénk megmutatni már meglévő és leendő vevőinknek, érdeklődőinknek az új akcióinkat. Ha például új termékek érkeztek üzletünkbe, és szeretnénk, ha egyből látnák a vevők, hogyan is néz ki az áru. Így szinte garantált, hogy az első dolguk lesz rákattintani, hogy megnézzék a terméket. Ilyenkor akár több termékünkről is tehetünk fel képet, a lényeg, hogy átlátható maradjon hírlevelünk. Persze a képes hírlevelet nem csak új áru érkezésénél tudjuk használni, hanem bármikor, amikor szeretnénk érdeklődőinknek betekintést adni üzletünk vagy vállalkozásunk működésébe. Lehetnek akár referencia képek is, vagy csak figyelemfelkeltő, cégünket reklámozó logók, a lényeg, hogy vásárlóinknak felhívja figyelmét üzletünkre.

Szöveges hírlevél

hírlevélHa úgy érezzük, hogy számunkra nem fontos, vagy egyszerűen nem szeretnénk képekkel kibővítve küldeni hírlevelünket, akkor nem muszáj. Ilyenkor csak egyszerűen szöveget írunk hírlevelünkbe. Persze nem kell megijedni, attól, hogy levelünkben nincsenek képek, még ugyanolyan érdekes, és figyelemfelkeltő lehet. Egy szépen megszerkesztett szöveg, kiemelve a fontos dolgokat nagyon megnyerő lehet. Vastag, dőlt, aláhúzott, sőt, akár színes betűk is szerepelhetnek, így is tudjuk ugyanazt közölni a vevőnek, mint a képes hírlevélnél, hiszen ugyanúgy meg lehet írni az akciókat. Minden fontosabb dolgot érdemes kiemelni, mint például, ha új helyre költözik üzletünk. Ilyenkor érdemes nagyobb betűkkel, vagy valamilyen módon kiemelni mondandónkat, hiszen ez a legfontosabb: az új cím, és hogy új helyen találnak meg minket. Na és persze nagyon fontos a dátum, hogy a költözés pontosan mikor esedékes. Semmilyen fontos információt nem szabad lehagyni hírlevelünkből, hiszen pont az a lényeg, hogy a szövegben minden fontos információról tájékoztassuk vevőinket.

Ön is szeretné hírlevéllel reklámozni vállalkozását?

Ha igen, ne várjon tovább, hiszen a hírlevél készítés, legyen szó képes vagy szöveges formáról, napjainkban az egyik legjobban elterjedt, és legjobban működő marketingeszköz, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen tájékoztathatjuk vevőinket a fontos információkról.

Ha Ön is szeretné vállalkozását fellendíteni, ne várjon tovább! Ne féljen attól, hogy vevői, érdeklődői, partnerei terhesnek fogják vélni a hírlevél küldést, hiszen ez nem fog előfordulni, mivel cégünk teljesen profi csapata igazán minőségi, és érdekes hírleveleket fog Önnek készíteni.

Bízza ránk vállalkozásának, üzletének arculatát! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, növelje üzlete, weboldala, vállalkozása érdeklődési körét!

Hírlevél készítési kisokos

hírlevél készítés

Napjainkban sokan gondolják úgy, hogy a hírlevelek kora lejárt. A legtöbben inkább a közösségi marketingre, Facebook kampányokra fektetnek nagy hangsúlyt, azonban ez nem minden esetben hoz kielégítő eredményt. Érdemes figyelmet szentelni a hírlevél készítésre is! Az alábbiakban ehhez adunk néhány tippet.

A hírlevél készítés során kiemelt figyelmet kell fordítani a tárgyra. Legyen figyelemfelkeltő, változatos, utaljon a tartalomra. A tárgy ne legyen túl hosszú, és kerüljük a spamre utaló kifejezéseket! Fontos, hogy a hírlevél tartalmazzon információt a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A hírlevél készítés során érdemes a kattintható gombokat alkalmazni, ezeket mobilról sokkal könnyebb használni, mint a linkeket. Az e-mail legyen áttekinthető, a hosszússággal itt is vigyázni kell, mert a túl hosszú szöveget senki sem fogja elolvasni. Figyeljünk oda a tartalmon kívül a nyelvtani hibák kiküszöbölésére is!

A hírlevél készítés egyik fő kérdése a küldés időpontja. Ezt érdemes tesztelni is, de a statisztikák szerint a kora délután érkező hírleveleket nyitják meg a legtöbben.

Szeretné profikra bízni a hírlevél készítést? Keressen fel minket mielőbb, a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. szívesen áll a rendelkezésére!

Bízza ránk vállalkozásának, üzletének arculatát! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, növelje üzlete, weboldala, vállalkozása érdeklődési körét!

 

Hírlevéllel a sikerért!

hírlevél készítésMég napjainkban is jelentős szerepe van a hírlevél készítésnek. A hírlevél segítségével minimális ráfordítással reklámozhatunk éppen aktuális akciókat, újdonságokat, eladni kívánt termékeket vagy szolgáltatásokat.

Mivel hírlevelet csak az kap, aki feliratkozott rá, tehát már valamilyen formában érdeklődött a cég iránt, ezért a hírlevél küldés egy rendkívül jó eszköze a marketingnek. Érdemes nem csak az akciókat beleírni, hanem a termékekkel, vagy szolgáltatásokkal, tehát a cég tevékenységével kapcsolatos hasznos tippeket, érdekességeket, olvasmányokat is. Mindenképpen tartalmazzon linket, elérhetőséget, és semmiképp se legyen túl hosszú!

A hírlevél könnyen személyre szabható, mégis gyorsan elkészíthető és kézbesíthető. Hírlevél küldéssel erősítjük az ügyfelekkel való kommunikációt, köztudatban tarthatjuk a céget.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-nél olyan hírlevelek készítését vállaljuk, amelyek növelik cége weboldalának látogatottságát, ezáltal nagyobb bevételhez segítve azt. Kérje bátran munkatársaink segítségét!

Az ideális hírlevél ismérvei

hírlevél készítésSokakban a hírlevél fogalma összefolyik a különböző cégek által küldött túlságosan tolakodó, agresszív reklámokkal. A hírlevél készítés azonban egy jóval komplexebb tevékenység, mely egy bizonyos célközönséget céloz meg.

A hírlevél készítésénél figyelembe kell venni az adott közönséget. Ha például a fiatalabb generációt célozza meg, fontos a közvetlenebb hangvétel és az érdekes szerkesztés, képi élmény. Az idősebb korosztály esetében a hírlevél készítésnél az informatívabb vonalat célszerű követni. Utóbbi esetben már megdönthetetlen érvelési rendszert kell alkalmazni. Tehát minden kategóriának és célközönségnek megvannak a maga eszközei és elvárásai.

A hírlevél előnye, hogy bárki feliratkozhat rá, akit érdekel az adott téma, míg fennáll a lehetőség arra is, hogy bármikor leiratkozzanak róla az emberek. Ez a szabadság és kötetlenség az, mely olyan népszerűvé teszi a hírleveleket. Ahhoz azonban, hogy megtartsa a feliratkozókat, fontos, hogy érdekes és informatív legyen a hírlevél!

Ebben nyújtunk segítséget mi! Bátran forduljon hozzánk hírlevél készítéssel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A hírlevél szerepe: kell, vagy nem kell?

A hírlevél szerepe: kell, vagy nem kell?Hírleveleket mindenki kap a virtuális postaládájába, többnyire azoktól a cégektől, amiknek feliratkozott a hírlevelére. A hírleveleknek megvan a maguk célja, nagyszerű online marketing eszközök, de persze csak akkor, ha jól használjuk őket.

A hírlevél írást is tanulni kell, és érdemes is foglalkozni vele, mert képes olyan célok elérésére, mint a több látogató elérése és bevonzása, ezzel párhuzamosan pedig a magasabb bevétel megvalósítása. Persze nem szabad túlzásba vinni a hírlevél írást és küldést, mert azzal csak az ellenkezőjét érjük el, és hirtelen megszaporodnak a leiratkozók!

A hírlevél ideális esetben egy informatív, érdekes, ötletes, kreatív olvasnivaló, nem pedig egy bosszantó levélszemét, ami csak a helyet foglalja az e-mailek között. Rövid és tömör, ugyanakkor átfogó iromány, amivel a címzett érdeklődését felkeltjük, és kattintásra ösztönözzük.

Keressen minket bizalommal és bízza ránk a hírlevél írást! Megmutatjuk, hogyan legyen a hírlevél több puszta levélszemétnél!

Hírlevélírás: így érje el, hogy végigolvassák!

Hírlevélírás: így érje el, hogy végigolvassák!A legtöbb vállalkozás rendszeresen készít és küld szét hírleveleket a feliratkozóinak, hogy tájékoztasson minden aktuális eseményről, és aktivitásra ösztönözze őket. Ehhez azonban el is kell olvasniuk a hírleveleket, de sokan nem is nyitják meg, vagy félbe hagyják őket.

Ahhoz, hogy a hírlevél sikeres legyen, el kell sajátítani a hírlevélírás trükkjeit. Az első fontos lecke magánál a tárgynál, illetve címnél kezdődik. Természetesen olyanra van szükség, ami nem hagyja nyugodni az olvasót és rákattint a megnyitásra. Legyen rövid, tömör és érdekfeszítő egyszerre. Nem is olyan egyszerű, ugye?

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az olvasókat a hasznos tartalom helyett promóciós töltelék szövegekkel bombázzák. Ugye, ezt Ön sem olvasná végig? A hírlevélírás során tartsuk szem előtt, hogy legyen frappáns a kezdés, ne nyúljon túl hosszúra a szöveg, és emeljük ki a lényeget is. Soha ne használjuk az unásig ismert, marketinges fordulatokat, mert mindenkinek elege van belőlük!

Keressen minket hírlevélírással kapcsolatban, segítünk valós eredményeket elérni!