Honlapkészítés | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Honlapkészítés

Szüksége van egy saját honlapra?

 • Megvan már a cége, vagy terméke, de még nincs internetes elérhetősége?
 • Szeretne eljutni az internetes közösségekhez, felhasználókhoz?
 • Képzett szakembereink az Ön egyedi igényei alapján készítik el weboldalát.
 • Maximális igazodás bármilyen személyes elképzeléshez.
 • Keresőbarát tartalmak és optimalizálás.

Önnek mindképpen szüksége van egy honlapra, ha

 • Szeretne az interneten keresztül is ügyfelekhez jutni.

 • Interneten keresztül árulja szolgáltatásait, vagy online rendelésre szeretne lehetőséget adni vásárlóinak.
 • Ha szeretné, hogy az internetes társadalom is megismerje cégét, vagy szolgáltatásait.
 • Ha meg akarja növelni partnerei, vásárlói számát.

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat, felmérésünket, vagy elemzésünket!

A Honlapkészítés szolgáltatásaink pedig már 85. 000  Ft+ÁFA-tól igénybe vehetőek!

weboldal készítésTapasztalt webdesignereink, honlapkészítőink, illetve Google minősített szakembereink végzik weboldala készítését, így Ön egy garantáltan felhasználó- és keresőbarát, minden szükséges részlettel rendelkező remek kialakítású és megjelenésű oldalt kap. A weblap természetesen Önnek készül, így teljes beleszólása van a készítésbe, és várjuk egyedi igényeit, kéréseit is.

Munkatársaink minden témában jártasak és tapasztaltak, így Ön bármilyen témájú weboldal tervvel megkereshet minket. Mi a lehető legkedvezőbb árakon átültetjük elképzeléseit tényleges tartalmakba! Sok oldal küszköd azzal a problémával, hogy egyes böngészőkön nem működik rendesen, ettől azonban nálunk nem kell félnie! Az általunk készített honlapok tökéletesen optimalizáltak.

Hogy milyen előnyei vannak honlapkészítésünknek?

 • Kiválóan működő, stabil, igényes weboldalakat hozunk létre.honlap készítés
 • Más készítőkkel szemben, mi nem csak a felhasználók, de a keresőrendszerek számára is megfelelő tartalmakat készítünk.
 • A készített weboldalak bármilyen platformról, operációs rendszerről tökéletesen elérhetőek és működőképesek.
 • Az általunk készíttet honlapok tökéletesen reprezentálják cégét, termékét, vagy szolgáltatásait!
 • Szolgáltatásunk most rendkívül kedvező, akciós áron vehető igénybe.

Az optimális weboldal előnyei egy vállalkozás számára

Számtalan vállalkozás elköveti a hibát, hogy nem terjeszkedik megfelelően az online szféra felé. Ha Ön nem szeretne ebbe a csoportba tartozni, forduljon hozzánk bizalommal! És hogy miért érdemes éppen minket választani? Nos, íme, néhány érv, ami biztosan meggyőzi:

 • Ha egy vállalkozás belép az online piacra, elsősorban egy weboldalra van szüksége! A minőségi weboldal készítése nem egyszerű feladat, sokak könnyen elbukhatnak már ennél a lépésnél. Mi azonban nem tartozunk ebbe a szekcióba!
 • Munkatársaink egytől-egyig képzett szakemberek, így a legkiemelkedőbb színvonalat biztosítják mind weboldalkészítés, mind online marketing szempontjából.
 • A piaci viszonyokhoz mérten magas színvonalat nyújtunk, az átlagárak töredékéért!
 • Komplett szolgáltatást nyújtunk, így a weboldal elkészítésétől kezdve, a tartalombővítésen át, egészen az online marketing minden egyes eleméig.
  weboldalkészítés
 • Korrekt árakkal és folyamatos kapcsolattartással biztosítjuk ügyfeleink maximális elégedettségét!
 • Az optimális weboldal elkészítésével növelheti piaci sikereit, mind ügyfélszámok, mind profit szempontjából!

Ha tehát Ön is szeretne részese lenni az online marketing által biztosított sikeres üzleti világnak, keressen fel bennünket!

A weboldal színek és használatuk

A weboldal színek és használatukEgy weboldal sikere összetett dolog. Elsősorban a vizuális megjelenése vált ki negatív vagy pozitív reakciókat a látogatókból. Ahogyan az élet más területein, úgy itt is kiemelkedő szerep jut a színeknek. Egy weboldal színei üzenetet közvetítenek a cég profiljáról, tevékenységi köréről, de arra is alkalmasak, hogy felkeltsék a figyelmet, és hassanak az érzékekre.

Hogyan és mi alapján válasszuk ki a megfelelő színeket a honlapunkra?  Fontos, hogy ezek ne nagyon térjenek el az adott területet jellemző színektől, így például kozmetikai termékekhez nőies színek, a gyógyászathoz zöld, fehér, míg a prémium termékekhez luxust sugalló színek, arany és lila illenek.

Ne használjunk túl sok árnyalatot, maximum hármat, ezeket is 60-30-10 arányban. Közben ne feledkezzünk meg az egyediségről sem, törekedjünk olyan árnyalatok, kombinációk létre hozására, amelyek máshol nem bukkannak fel! Ma már nem csupán asztali gépen interneteznek az emberek, így a választásnál azt is vegyük figyelembe, hogy az adott színárnyalat minden eszközön jól mutasson, és a weboldal jól nézzen ki kicsiben is.

Weboldal készítéshez, és további tanácsokért keressen minket bizalommal!

Weboldalkészítés: hasznos webdesign tanácsok

Weboldalkészítés: hasznos webdesign tanácsokA webdesign világában a színek főszerepet kapnak egy weboldal készítése során. A színek alkalmasak arra, hogy felkeltsék a figyelmet, irányítsanak, érzelmeket generáljanak, akár vásárlásra ösztönözzenek.

Igen, egy honlap esetében, ahol terméket, szolgáltatást értékesítenek, jelentősen függ a siker attól, hogyan néz ki a weboldal. A témában íródott kutatások alapján kijelenthető, hogy a látogatóknak igen nagy hányadát befolyásolja az, hogy milyen színeket használnak a weblapon, és általában esztétikus-e az oldal megjelenése.

Ez a tendencia igaz a hirdetésekre is. A színek erejét támasztja alá az a kutatási eredmény is, hogy a színes reklámokat 42%-kal több ember elolvassa, mint az egyszerű, fekete-fehér hirdetéseket.

A színek ereje a logókban is felhasználható. Az olyan elsődleges színek, mint a piros, sárga, kék olyan világmárkák logóiban találhatók meg, mint a Coca-Cola, McDonalds, Ikea, Oreo vagy maga a Facebook.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe weboldalkészítő szolgáltatásunkat!

Kedvező áron szeretne kiváló honlapot?

Honlapkészítő szolgáltatásunk már 85. 000  Ft+ÁFA-tól igénybe vehető, mely a piacon egyedülállóan kedvező ár.

Ne habozzon, keresse fel munkatársainkat, vagy kérje ingyenes visszahívásunkat, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Készíttessen saját, igényes, minden funkcióval tökéletesen rendelkező honlapot, vagy honlap csoportot!