Hírlevélírás, Hírlevél Készítés

A hírlevélírás, hírlevél készítés elhanyagolhatatlan része a meglévő ügyfelek, vagy épp új érdeklődők tájékoztatásának, a figyelemfelkeltésnek, és a további vásárlásra ösztönzésnek, hiszen ezzel direkt formában juttathatjuk el az információt az emberek számára. Ám a hírlevél készítésben elkélhet a szakmai segítség. Ezért vagyunk mi!

Legyen jelen ügyfelei mindennapjaiban hírlevelek segítségével!

Az online marketingre fontos minden esetben egy komplex rendszerként tekinteni, ahol a közösségi médiás megjelenések, keresőoptimalizálás és a különféle hirdetések együttes erővel fejtik ki maximálisan a hatásokat, hiszen más-más célközönség figyelmét kelthetik fel egyazon témán belül, emellett a releváns látogatók több időt töltenek el a weboldalán, amelyet a Google kereső algoritmusai érzékelnek. Fontos, hogy a siker érdekében ne csak az új érdeklődőket igyekezzünk bevonzani a weboldalára, hanem megtartsuk azokat, akik már jártak Önnél, vagy éppen valamilyen konverziót is generáltak.

A hírlevélírás, hírlevél készítés elhanyagolhatatlan része a meglévő ügyfelek, vagy épp új érdeklődők tájékoztatásának, a figyelemfelkeltésnek, és a további vásárlásra ösztönzésnek, hiszen ezzel direkt formában juttathatjuk el az információt az emberek számára.

A professzionális hírlevél készítéshez elkélhet a szakmai segítség. Ezért vagyunk mi!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

Miért válassza a hírlevélírást?

A hírlevélírással azokat a vásárlókat és ügyfeleket célozhatja meg, akik már eleve érdeklődnek termékei, valamint szolgáltatásai iránt, ezzel tovább erősítve a cége iránti szimpátiájukat. A hatékonyság nem csak papíron, hanem a gyakorlatban is igazolást nyert az elmúlt években!

Milyen egy jó hírlevél?

A hírlevelek tartalmazhatnak szöveges és képes részeket is, melyek kapcsán az egyensúlyt a téma és a célközönség határozza meg. A hírlevél sorozatok  témában egymásra épülő üzenetek sorát jelentik, melyeket meghatározott időközönként kapnak meg az érdeklődők.

Mi a mi feladatunk?

Bízza ránk a hírlevél készítést, és szakembereink mind tartalmilag, mind formailag olyan hírlevelet készítenek Önnek, amellyel garantáltan megragadja majd az emberek figyelmét, és számos új ügyfélre, vásárlóra tehet szert! Minden esetben modern és hatékony megoldásokat alkalmazunk.

Hírlevélírás segítségével kapcsolatban maradhat ügyfeleivel! Segítünk!

Jó tudni, hogy a hírlevélírás esetében kifejezetten nagy a hangsúly azon, hogy hibátlan és figyelemfelkeltő szövegezést használjunk, valamint a képek is erőteljes hatással legyenek azokra, akik megnyitják az üzenetet, hiszen akkor van a legnagyobb esélyünk a sikerre, ha első pillantásra olyat tudunk nyújtani az érdeklődőknek, ami megfogja a figyelmüket.

Mindemellett mindig arra kell törekedni, hogy értéket adjunk át a leendő olvasónak, vagyis olyan hírlevelek szülessenek, amelyek az ügyfél számára is hasznos információkat tartalmaznak. Ez a lépés azért rendkívül fontos, mert nem csak az a lényeg, hogy egy adott hírlevelet elolvassanak és reagáljanak rá a potenciális ügyfelek, hanem az is, hogy legközelebb is legyen kedvük megnyitni a leveleinket. Ez csak akkor fog megtörténni, ha valóban hasznosnak találták a mondanivalónkat!

Ha jól jönne a képzett szakemberek segítsége a hírlevélírás kapcsán, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mi számít még?

A megjelenés! A hírlevelek esetén is ügyelni kell arra, hogy modern látványvilággal dolgozzunk, hiszen a felhasználók zöme nagyon érzékeny a vizualitásra. Időről-időre érdemes megújítani a hírlevelek kereteit, ki kell használni az újabb trendekből adódó előnyöket, hiszen ezzel egyúttal azt az üzenetet is közvetítjük az érdeklődők felé, hogy a hírlevelet küldő vállalkozás törődik a fejlődéssel, képes a megújulásra és modern szemléletet képvisel.

Ne hagyja, hogy már meglévő ügyfelei, esetleg a komoly érdeklődők lemorzsolódjanak, inkább vesse be a hírlevél készítés, hírlevél marketing lehetőségét is, és szóljon közvetlenül az emberekhez!

Amennyiben szeretne profi megoldásokkal meg jelenni ügyfelei előtt, akkor érdemes ránk bíznia a feladatot!

Kollégáink már várják jelentkezését! Keressen minket bizalommal személyre szabott ajánlatokért!

Hírlevélírással, Hírlevél készítéssel kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

Hírlevélírással közvetlenül az érdeklődőkhöz juttathatja el az információkat, akciókat, érdekességeket.

 • Díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk, hogy szakmai kollégánkkal átbeszélhesse a hírlevélírás aktualitásait.

 • Kielemezzük korábbi eredményeit, ha már előzőleg is alkalmazott hírleveleket a marketingstratégiájában.

 • Célcsoportelemzést hajtunk végre, hogy az új hírlevél minél magasabb konverziós arányt hozzon.

 • Google Analytics elemzések, és a Google Webmesterközpont használata a pontos mérések érdekében.

 • Modern és felhasználóbarát hírleveleket készítünk, hogy valóban elolvassák őket a potenciális érdeklődők.

 • Rendszeres teljesítmény ellenőrzés, folyamatos optimalizálás.

 • Rendszeres szakértői kapcsolattartás, statisztikai elemzés.

Kérjen díjmentes ajánlatot és ingyenes elemzést honlapjára, hírlevél készítésre!

Hírlevelekkel rendszeresen minőségi tartalmakat juttathat ügyfelei internetes postaládájába. Értesítse az érdeklődőket rendszeresen az újdonságokról, akciókról Ön is!

Google hirdetési szakértőink, honlap fejlesztéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos szakembereink állnak rendelkezésére!

 • A hírlevél készítéssel kapcsolatos tanácsadás és az ajánlatkérés teljesen DÍJMENTES! fontosnak tartjuk, hogy Ön is tisztában legyen a részletekkel, mielőtt leszerződne velünk, ezért gondot fordítunk az előzetes felmérésre.

 • Szakértő munkatársunkkal Ön is folytathat egy megbeszélést, így kollégánk megismerteti Önnel azokat a lehetőségeket, amelyekkel érdemes lehet élni az Ön vállalkozásának esetében.

 • Az Ön igényeire szabott csomagajánlatot alakítunk ki!

   

  Google Kiemelt Partnerként fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozásának és weboldalának üzleti céljaira fókuszáljunk. Professzionális segítségre lenne szüksége?  Vegye fel velünk a kapcsolatot és konzultáljon szakmai kollégáinkkal, akik válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

Gyakran ismételt kérdések a hírlevélírás, hírlevél készítéssel kapcsolatban!

Hogy működik a Hírlevélírás? Kinek érdemes igénybe vennie?

A Hírlevélírás egy olyan kiegészítő folyamata az ügyfélszerzésnek, amelynek segítségével rendszeresen tarthatjuk az ügyfelekkel, érdeklődőkkel a kapcsolatot és fenntarthatjuk az érdeklődésüket a vállalkozás iránt. A jó hírlevél tartalmazhat akciókat, újdonságokat, érdekességeket, mindezeket vonzó megjelenési formába csomagolva, mindezt egyenesen az érdeklődők online postaládájába juttatva. Mivel a hírlevelet általában olyanok kapják meg, akik már valamilyen formában érdeklődtek vállalkozása iránt (rendeltek Öntől, vagy hírlevél feliratkozás történt) a levelek biztosan potenciális érdeklődőknél landolnak, így lehetőségük lesz, hogy ismét felvegyék Önnel a kapcsolatot.

Ha szeretne minél több csatornán keresztül értékesítést folytatni, és jó lenne fenntartani az érdeklődést a vállalkozása iránt, akkor Önnek is érdemes kipróbálni a Hírlevélírást.

Milyen további előnyökkel jár a Hírlevélírás számomra?

A Hírlevélírás során könnyen tesztelheti, hogy milyen akciókra harapnak rá inkább az érdeklődők. Az A/B tesztek segítségével megoldható, hogy az egyik csoport egy bizonyos témában kapjon hírlevelet, míg a másik csoport egy ettől eltérő levelet kapjon, Ön pedig megnézheti, hogy melyik hírlevél generált több átkattintást. A későbbiekben az adatokat felhasználhatja az akciók kidolgozásához, hogy minél több látogatót vonzzon a weboldalára.

Mennyit érdemes ráfordítani?

A kreatív hírlevélírást függ a hírlevelek darabszámától és hosszúságától, illetve a kreatív anyag elkészítésétől. Kérdezze munkatársainkat a személyre szabott ár kialakításához.

Nyomon tudom követni a Hírlevél készítés és küldés eredményeit?

Természetesen! A hírlevelek kapcsán nagyon egyszerűen mérhető, hogy mennyien kattintottak rá egyes elemekre, és hányan látogattak el az Ön weboldalára az üzenet hatására. Ehhez csupán a Google vagy a hírlevél szoftver analitikai eszközeit kell igénybe venni, amit amúgy is minden esetben javasolni szoktunk ügyfeleinknek, hiszen ezek a legmegbízhatóbb statisztikák, amelyekkel dolgozhatunk. Amennyiben igényli, akár kollégáink is szívesen segítenek az eredmények értékelésében, és tájékoztatják Önt az elért eredményekről.