Kire bízzam a honlap keresőoptimalizálást? – Fontos tudnivalók!

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a megfelelő szakmai fogások segítségével előrébb kerüljön weboldalunk a találati listákon – így számos potenciális ügyfél szerezhet tudomást cégünkről, tevékenységünkről vagy épp az általunk forgalmazott termékekről.

Ha szeretne nagyobb sikert elérni, akkor próbálja ki Ön is a keresőoptimalizálást!

A szükséges lépéseket érdemes szakemberekre bíznunk, hiszen a siker csak így garantált, de fontos, hogy körültekintően válasszuk meg azt a vállalatot, melyre ezt a feladatot bízzuk. A keresőoptimalizáláshoz és azokhoz a feladatokhoz, melyeknek köszönhetően honlapunk előrébb kerül a találati listákon, szükség van együttműködésre és kölcsönös bizalomra, továbbá a megfelelő szakmai háttérre. A referenciákkal nem rendelkező Keresőoptimalizáló – SEO cégeket, ügynökségeket érdemes elkerülnünk, hiszen bármennyire is hangzatos az ígért gyors eredmény, semmilyen garanciánk nincs rá, hogy a gyakorlatban is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Kiemelt Prémium Google Partnerként nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy sikeres legyen a keresőoptimalizálás! Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

Az ideális Google keresőoptimalizálással foglalkozó ügynökség tehát rendelkezik a megfelelő referenciákkal, de ez még önmagában nem elég. Nagyon fontos kulcsszó az online marketing világában a komplex szemléletmód, ami számos területen megnyilvánulhat egy cég online tevékenységeinek, megjelenéseinek menedzselése során.

Érdemes elkerülnünk továbbá azokat a Keresőoptimalizálással foglalkozó cégeket, melyek előre kérnek pénzt szolgáltatásaikért és gyors eredményeket ígérnek. A Google rendszere nem így működik, hosszú távú folyamatos bizalmat kell kiépítenie egy céges weboldalnak a Google keresőmotorjával és a honlap is rendszeres gondozást igényel a keresőoptimalizálás szemszögéből.

Tehát a gyors eredményeket ígérő cégek, olyan eszközökkel érhetik el az eredményeket, melyek szembe mennek a Google alapvető irányelveivel, így hosszú távon ahelyett, hogy segítenének, inkább csak ártanak, ami az online jelenlétünket illeti.

Érdemes hozzánk fordulni, ha biztosra menne – keressen minket honlap keresőoptimalizálással kapcsolatos ajánlatainkért!

Miben nyilvánul meg felismerhető módon a komplex szemléletmód?

Elsősorban a szolgáltatások sokszínűségében, hiszen nagyon fontos, hogy egy átgondolt keresőoptimalizálás mellett foglalkozzunk például a közösségi oldalakkal, a keresőbarát szövegírással, tartalommarketinggel, de akár a Google hirdetésekkel is, melyeknek számos formája van.

A kiválóan alkalmazott Google hirdetésekkel releváns és jól célzott látogatókat irányíthatunk a céges weboldalra, akik több időt töltenek el egy látogatás alkalmával, amelyet a Google algoritmusok is számításba vesznek!

Továbbá a felhasználóbarát programozás, konverzióoptimalizálás sem maradhat ki a palettáról, ha valós eredményekre vágyunk.

Egy megbízható Google Keresőoptimalizáló cégnél ez az a tényező, ami miatt megéri hosszú távú partnerséget vállalnunk, hiszen így a befektetett energia minden esetben megtérül. Releváns látogatókat szerezhetünk weboldalunkra, akik között több potenciális vásárló is böngészhet majd termékeink és szolgáltatásaink között, mellyel erősíthetjük weboldalunk látogatottsági adatait.

Érdemes még a szolgáltatások terén való komplexitás margójára tűzni a keresőbarát programozást, ami weboldalunk fejlesztését illeti, hiszen az online trendek rohamosan változnak, és ha ezzel lépést tudunk tartani, azzal számos előnyre tehetünk szert, oldalunk népszerűségét és a Google találati listákon való helyezésünket tekintve egyaránt.

Megbízhatóság és szakértelem várja, ha ránk bízza a weboldalának optimalizálását! Kérjen tanácsot tőlünk most!

Válasszon bátran minket!

Összességében elmondható, hogy ha egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó Google partner cégre van szüksége, akikre a keresőoptimalizálás mellett rábízhatja akár a közösségi oldalait, vagy épp a honlapja fejlesztését, akkor a Kampányfelügyelet Magyarország csapatával garantáltan jól jár!

Minden szolgáltatásunk azt a célt szolgálja, hogy az Ön weboldalát minél több releváns érdeklődő keresse fel, minél több emberhez eljusson az üzenete, és így minél nagyobb közeli és távlati sikereket érhessen el a vállalkozásával!

A Kampányfelügyelet Magyarország csapata 100%-ig leveszi válláról a terheket, ami online jelenlétét illeti, integráljuk honlapjába a szükséges mérőkódokat, és a honlap fejlesztéseket, programozási teendőket is ránk bízhatja – minden módosítást elvégzünk, amire csak szüksége lehet! Referenciáink remek tanúbizonyságot adnak az általunk végzett Google keresőoptimalizálás sikerességéről, hiszen több ezer ügyfelünk honlapját optimalizáltuk eredményesen, melyeket rendszeresen monitorozunk és elemzünk.

Honlap Keresőoptimalizálással kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

Napjainkban a honlapok keresőoptimalizálása alapvető feladat ahhoz, hogy megfelelő számú érdeklődő (lead) látogasson el egy weboldalra.

 • Ha minket választ, Önnek lehetősége van rendszeresen egyeztetni szakmai kollégánkkal a keresőoptimalizálás lépéseiről.

 • Felmérjük, hogy korábban milyen stratégiával és milyen eredménnyel dolgoztak a weboldal keresőoptimalizálásával kapcsolatban.

 • Weboldalát akár 10-15 fontosabb kulcsszóra és komplett témakörökre is optimalizáljuk.

 • A Google professzionális elemző eszközeit használjuk az eredmények követéséhez.

 • A különböző keresőoptimalizálási lépésekről tájékoztatjuk és az Ön tudtával és engedélyével végezzük el azokat a weboldalon.

 • Folyamatos munkavégzésre számíthat, hiszen csak így érhető el, hogy ne csússzon vissza a Google találati listán a weboldala.

 • Rendszeresen figyeljük a Google aktuális elvárásait és egyedi stratégiánkat a trendekhez megfelelően finomítjuk.

 • A cél, hogy az Ön weboldala minél jobb helyen jelenjen meg a Google 1. oldalán a természetes találatok között!

Start Keresőoptimalizálás

40.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia tervezés

Folyamatos Google keresőoptimalizálás, honlap beállítások

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Felhasználóbarát és Keresőoptimalizált tartalomfejlesztés

Közösségi és belső linkhálózat optimalizálás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás

55.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia kialakítás

Rendszeres keresőoptimalizálás és honlapfejlesztés

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Belső linképítés, Prémium linkmarketing szolgáltatás

Google Cégem optimalizálás és karbantartás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás + Konverzióoptimalizálás

80.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Prémium Keresőoptimalizálási csomag szolgáltatásai (Honlapfejlesztés, Tartalommarketing és Linkmarketing, Stb.)

Prémium közösségi és blogmarketing

Keresőoptimalizált Landing Page kialakítás

Versenytárs linkhálózat és weboldal elemzés

Kulcsszó pozíció mérések, honlap célok és konverziós célok folyamatos megvalósítása

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Rendszeres Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, kimutatások

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek az INGYENES weboldal és igényfelmérés alapján! Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése vagy észrevétele is legyen a közös együttműködésünket illetően, kiemelt ügyfélszolgálatunk és keresőoptimalizálással foglalkozó szakértő kollégáink bármikor a rendelkezésére állnak!

Kérjen díjmentes ajánlatot keresőoptimalizálásra és ingyenes elemzést honlapjára!

Ha biztosra szeretne menni és profi szakemberekből álló Google Partner céget szeretne megbízni oldalának keresőoptimalizálásával, akkor érdemes kipróbálnia szolgáltatásainkat!

Google hirdetési szakértőink, honlap fejlesztéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos szakértőink állnak rendelkezésére!

 • TELJESEN INGYENES árajánlatkérés + díjmenetes tanácsadás, weboldalelemzés!

   

  Fontos számunkra tisztán lásson a szerződéskötés előtt, így a díjmentes konzultáció alkalmával teljeskörű személyre szabott csomagajánlatot alakítunk ki.

 • Szakértő kollégákkal egyeztethet, hogy teljesen egyértelmű képet kapjon arról, hogy mire lenne szüksége az online céljai eléréséhez.

 • Csomagajánlatok az Ön vállalkozásának igényeihez igazítva!

   

  Google Kiemelt Partnerként rendszeresen egyeztetünk a weboldalát érintő munkafolyamatokról, keresőoptimalizálással kapcsolatos beállításokról, és a kulcsszavak eredményességéről!

   

  Professzionális segítségre lenne szüksége? Ránk számíthat!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433