Konverzióoptimalizálás

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink valóban képesek legyenek egyről a kettőre jutni, tehát több konverzió történjen az oldalukon, illetve jobb helyre kerülhessenek a Google keresőben – ez a két szegmens valójában jócskán összefügg, ezért fontos, hogy együttesen is figyelmet fordítsunk rájuk.

Konverzióoptimalizálással célzottan ösztönözheti látogatóit arra, hogy rendeljenek, árajánlatot kérjenek!

A konverzióoptimalizálás a honlappal kapcsolatos célok, és az azok eléréséért tett lépések összességét takarja. Gyakorlatilag abban tudunk segítséget nyújtani a konverzióoptimalizálás eszközeivel, hogy az emberek ne csak ránézzenek a weboldalára, és utána egyszerűen elkattintsanak onnan, hanem valamilyen reakciót adjanak arra, amit a holnapon látnak. Jó tudni, hogy minden egyes konverzió, még ha nem is következik belőle azonnali vásárlás, megrendelés, hasznos információkkal szolgál a későbbi fejlesztésekhez is, ezért mindenképp ajánlott megtenni a megfelelő lépéseket afelé, hogy ebből a szempontból is jól teljesítsen az oldala!

Képzett kollégáink segítségével Önnek is lehetősége van elérni kitűzött céljait! Keressen minket most!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

A konverzió, mint kifejezés, takarhat bármilyen cselekvést, amit egy érdeklődő végez az Ön honlapján. Példának okáért megrendel egy terméket, telefonhívást indít (híváskonverziók), árajánlatot kér, feliratkozik a hírlevelére, de lehet konverziós cél akár a látogatók számának növelése is.

Ahhoz, hogy a konverzióoptimalizálás valóban célt érjen, elengedhetetlen, hogy a honlap felhasználóbarát környezetet biztosítson a látogatóknak, valamint hasznos információkkal lássa el őket. A könnyen használható weboldal több konverziót generál! Itt nagyon fontos megemlíteni, hogy a weboldal Mobilbarát is legyen, mert a felhasználók nagyobb része alapvetően mobiltelefont, használ az információkeresésre.

Még több konverziót szeretne? Kattintson, mi segítünk, hogy több érdeklődőt szerezzen online marketing megoldásainkkal!

Mikor forduljon hozzánk segítségért?

Ha úgy érzi, hogy nem konvertál megfelelően a weboldala, magas a visszafordulási arány, és azonnali változtatásokra van szüksége, hogy jobb eredményeket érhessen el.

Ha segítségre lenne szüksége, hogy oldala felhasználóbarát és mobilbarát lehessen – vállaljuk új honlapok készítését vagy a régi átalakítását egyaránt!

Ha szívesen használna ki egy költséghatékony és megtérülő lehetőséget oldalával kapcsolatban és szeretne minél több releváns vásárlót, bevételt szeretni vállalkozásával.

Ha az a cél, hogy több látogató találjon el Önhöz, több legyen az árajánlatkérés, telefonhívás, vásárlás. Segítünk, hogy weboldalával több potenciális érdeklődőt érjen el!

Ne hagyja, hogy weboldala csak ússzon az árral, hiszen a megfelelő konverzióoptimalizálási lépések segítségével jelentős eredményeket érhet el! Legyen Ön az, akinek a weboldalára szívesen kattintanak a felhasználók, mert tudják, hogy mobil- és felhasználóbarát oldal várja őket, tele remek ajánlatokkal! A konverzióoptimalizálási lépések segítségével elősegítheti a potenciális érdeklődők nagyobb fokú elköteleződését a termékei vagy szolgáltatása irányába, így lépésről-lépésre érve el, hogy visszatérő ügyfelekként tarthassa őket számon. Talán mondanunk sem kell, hogy ez a tény az ügyfélszerzésre is pozitív hatással van, hiszen minél többen találják igazán jónak az oldalát, annál többen érzik majd megbízhatónak a honlapot, és döntenek végül az Ön ajánlatai mellett.

Szakembereink segítenek Önnek abban, hogy a konverzióoptimalizálás és az érdeklődő generálás sikeres lehessen! Az Önnel egyeztetett célok felé tereljük a weboldalát, hogy hosszú távon is előnyt szerezhessen a versenytársaihoz képest – megéri felvennie velünk a kapcsolatot, ha szüksége lenne egy profi csapatra, akik valóban az Ön sikereinek érdekében dolgoznak!

Szakértő segítséggel még jobb eredményeket érhet el! Keressen minket Ön is bizalommal!

Konverzióoptimalizálással kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

Konverzióoptimalizálással elérhető, hogy még többen rendeljenek Öntől terméket, szolgáltatást a céges weboldalán keresztül.

 • Díjmentes telefonos konzultáció keretében megbeszélheti szakmai kollégánkkal a konverzióoptimalizálás lehetséges módszereit.

 • Ha korábban már történtek konverzióoptimalizáló folyamatok az oldalán, akkor azok eredményét kiértékeljük, auditáljuk.

 • Kulcsszótervezés, meglévő kulcsszavak bővítése az Ön számára fontos témakörök alapján.

 • Google Analytics elemzések, Google Webmesterközpont használata a pontos mérések érdekében.

 • Követjük az aktuális felhasználói trendeket, hogy mindig aktualizálhassuk a konverzióoptimalizálás lépéseit.

 • Rendszeres teljesítmény ellenőrzés, folyamatos optimalizálás.

 • Rendszeres szakértői kapcsolattartás, statisztikai elemzés.

 • A cél, hogy az Ön weboldala minél jobb konverziós aránnyal rendelkezzen, így érve el bevétel növekedést cége számára!

Start Keresőoptimalizálás

40.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia tervezés

Folyamatos Google keresőoptimalizálás, honlap beállítások

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Felhasználóbarát és Keresőoptimalizált tartalomfejlesztés

Közösségi és belső linkhálózat optimalizálás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás

55.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia kialakítás

Rendszeres keresőoptimalizálás és honlapfejlesztés

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Belső linképítés, Prémium linkmarketing szolgáltatás

Google Cégem optimalizálás és karbantartás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás + Konverzióoptimalizálás

80.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Prémium Keresőoptimalizálási csomag szolgáltatásai (Honlapfejlesztés, Tartalommarketing és Linkmarketing, Stb.)

Prémium közösségi és blogmarketing

Keresőoptimalizált Landing Page kialakítás

Versenytárs linkhálózat és weboldal elemzés

Kulcsszó pozíció mérések, honlap célok és konverziós célok folyamatos megvalósítása

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Rendszeres Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, kimutatások

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek az INGYENES weboldal és igényfelmérés alapján! Írjon nekünk!

Felkeltettük az érdeklődését? Akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot és kérjen tőlünk árajánlatot! – Google hirdetési és Google keresőoptimalizálási szakembereink már várjuk jelentkezését!

Az a cél, hogy minél több megkeresést, új ügyfelet generáljon a weboldala? A konverzióoptimalizálás segítségével célzottan fejleszthető és növelheti új ügyfelei számát!

Google hirdetési szakértőink, honlap fejlesztéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos szakembereink állnak rendelkezésére!

 • A céges weboldalának elemzése és az ajánlatkérés teljesen INGYENES!

   

  Ne habozzon ajánlatot kérni, kedvező csomagajánlatainkkal és személyre szabott szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére, így érdemes Weboldal szakértő kollégáinkkal egyeztetni!

 • Díjmentes tanácsadás keretein belül munkatársunk felméri, hogy milyen lépésekkel lehetne jelentősen növelni a konverziós arányt, és ezekről tájékoztatja Önt.

 • Személyre szabott csomagajánlatokkal várjuk!

   

  Google Kiemelt Partnerként elsődleges számunkra, hogy ügyfeleink hosszútávon komoly eredményeket érjenek el az online közösségi felületeken és a Google keresőben.

   

  Keressen minket, ha hatékony megoldásokra van szüksége!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a konverzióoptimalizálással kapcsolatban!

  Hogy működik a Konverzióoptimalizálás? Kinek érdemes figyelmet fordítania rá?

  A Konverzióoptimalizálás számos olyan lépést takar, amelyek az ügyfeleket arra ösztönzik, hogy egy Ön számára előnyös cselekvést hajtsanak végre a weboldalon. Ez lehet megrendelés, egy anyag elolvasása vagy letöltése, esetleg hírlevélre való feliratkozás, de tulajdonképpen bármi, ami az Ön szempontjából hasznos az értékesítés során. Hasonlóan összetett folyamatról beszélünk, mint a keresőoptimalizálás esetében, hiszen ezeket a célokat személyre szabott, egyedi megoldásokkal érhetjük el.

  Mivel a weboldalak és webáruházak célja az, hogy minél nyereségesebben minél több ügyfelet szerezzenek, ezért a konverzióoptimalizálás kevés kivétellel mindenkinek előnyös lehet. A konkrét értékesítéssel foglalkozó oldalak esetében pedig gyakorlatilag elengedhetetlen.

  Milyen további előnyökkel jár a Konverzióoptimalizálás számomra?

  Ha a Konverzióoptimalizálást gondosan végzik el a szakemberek, akkor hosszú távon is jó eredmény érhető el a segítségével, és folyamatos fejlesztés mellett jelentősen megnövekedhet azon érdeklődők száma, akikből profitálhat is a vállalkozása. Sőt, visszatérő ügyfelekre is nagyobb eséllyel számíthat!

  Mennyit érdemes ráfordítani?

  A Konverzióoptimalizálást a keresőoptimalizálási szolgáltatásunk mellet végezzük azon ügyfeleinknek, már igénybe vették keresőoptimalizálással kapcsolatos szolgáltatásainkat. Érdemes befektetnie a weboldal keresőbarát programozásába, a felhasználóbarát kialakításába, a linkmarketing és tartalommarketing szolgáltatásokba egyaránt.

  Hogyan válasszak szakértő és profi keresőoptimalizálásra szakosodott ügynökséget?

  1. Mielőtt keresőoptimalizálással kapcsolatban szakértőt, online ügynökséget választ, tájékozódjon az alapokról, kérjen ingyenes tanácsadást és elemzést a cégtől. Egy profi keresőoptimalizálásra szakosodott cég komplex elemzést nyújt honlapjával kapcsolatban. Időt szakít rá és elmagyarázza a weboldal hiányosságait és azokat a szempontokat, amelyeket erősíteni kell ahhoz, hogy a Google algoritmusainak és irányelveinek megfeleljen céges weboldala.

  2. Kérdezzen rá, hogy hozzá nyúlnak-e a weboldalához, mert a keresőoptimalizálás nem a szakmai tanácsadásról szól, hanem a cselekedetekről, a programozásról, a szövegek megírásáról, címsorok átírásáról, weboldal betöltődési sebesség csökkentéséről, és még ezer más szempont megjavításáról.

  3. Nem ígér gyors, azonnali eredményeket, hiszen a Google keresőoptimalizálás nem erről szól. A Google irányelveinek csak abban az esetben tud weboldalával bizonyítani, ha hosszútávon gondolkodik és folyamatosan optimalizálják keresőbarát weboldalát. Kérdezzen rá, hogy mivel kerülheti el a Google algoritmus büntetéseket.

  4. Fontos, hogy nem csak a keresőnek optimalizáljuk a weboldalt, többet nyerünk azzal, ha a felhasználók viselkedését és igényeit tartjuk szem előtt egy weboldal esetében. Egy keresőoptimalizálásra szakosodott cég, ehhez hasonló komplex megoldásokat is nyújt ügyfelei számára, arra fog törekedni, hogy növelje a látogatók weboldalon töltött idejét is és csökkenti a visszafordulási arányokat.

  5. Nézze át a választott cég referenciáit, eredményeit, esettanulmányait. Kérjen olyan kulcsszavakat, weboldalakat, amelyeket az ügynökség a Google 1. oldalára juttatott.

  6. Elmagyarázza a Google keresőoptimalizálással, a konverzióméréssel, a honlap felépítéssel, kulcsszavakkal és az online jelenléttel kapcsolatos komplex összefüggéseket, folyamatosan optimalizálja weboldalát, nem hagyja félbe, nem tűnik el, miután elkérte a pénzt!

  7. Az Ön vállalkozásának üzleti céljait tartja szem előtt, rendszeresen segíti ügyfeleit oktatással, tanácsadással, elmagyarázza a miérteket és folyamatosan méri a Google keresőben elért eredményeket, kulcsszó pozíciókat, melyről teljes körű és hiteles kimutatást, jelentést küld Önnek.