Prémium Linkmarketing – Linképítés

A linkmarketing alapelve nem túl bonyolult, hiszen azzal, hogy bizonyos weboldalak linkjei megjelennek más weboldalakon a Google rendszere sokkalta megbízhatóbb, relevánsabb tartalomként kezeli azokat, ezáltal pedig előrébb kerülhetnek a keresők természetes találati listáiban.

A prémium linkek hatékonyan támogatják a keresőoptimalizálást és erősítik az eredményét! - Linképítés

A Google keresőalgoritmusok különböző linkalgoritmusokkal, mérőszámokkal, minőségi mutatószámokkal és egyéb link-statisztikai adatokat is figyelembe vesznek, amikor a honlapokat sorba rendezik a kereső találati listáján. Mindez akkor növelhető, ha szintén jó minőségű és Google által is minőséginek tartott weboldalakon jelenik meg honlapja, honlapjának linkje. – Ahhoz, hogy a linképítés, linkmarketing valóban célravezető és sikeres lehessen, mindenképpen megfelelően felkészült szakemberekre van szükség!

Az általunk nyújtott Prémium linkmarketing szolgáltatás kifejezetten hatékony módja annak, hogy weboldala előrébb kerüljön a keresési listákon! Próbálja ki Ön is!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

Milyen előnyökre tehet szert, ha Kampányfelügyelet Magyarország szakembereire bízza a linképítési feladatot?

Szakmai hozzáértés

Cégünk teljes körű tervet készít honlapja linkmarketing stratégiáját illetően, mely tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan célravezető lesz a közös együttműködésünk során! A felmerülő kérdésekre pedig minden esetben választ kaphat kollégáinktól!

Megbízható módszerek

Releváns, weboldala tematikájával megegyező honlapokon jelenítjük meg weboldala linkjeit, továbbá egyedi linkszövegekkel és hozzájuk illő képekkel keltjük fel a potenciális érdeklődők figyelmét. Az a cél, hogy minél több potenciális érdeklődő eljusson a honlapjára!

Optimalizálás

Folyamatosan figyeljük a Google linkalgoritmusait, és ezek alapján építünk ki stratégiát a prémium linképítési szolgáltatásinkat illetően. Folyamatosan elemezzük ügyfeleink háttér linkhálózatát, hogy a legtöbbet hozhassuk ki honlapja látogatottságának növeléséből!

Miért bízza profikra honlapjának prémium linképítését?

A prémium linképítéssel-linkmarketinggel, valamint egyéb, komplex rendszert alkotó szolgáltatásainkkal hosszú távú, megtérülő lehetőséget kínálunk. A szükséges lépések megtételével folyamatosan optimalizáljuk honlapját a Google természetes keresőjében, hogy minél jobb pozícióba kerülhessen és minél több potenciális vásárlót, konverziót érjen el.

A honlap keresőoptimalizálás komplex folyamat, a minőségi linkek elhelyezése, releváns – kapcsolódó témakörű szövegbe ágyazása, képekkel való megjelenítése kiemelten fontos tényezőt jelentenek.

Széles körű keresőbarát bloghálózattal és honlapokkal állunk kapcsolatban, így lehetőségünk van arra, hogy minőségi, cikkekbe ágyazott prémium linkekkel segítsük az Ön weboldalát a keresőoptimalizálás azon útján, ami a Google kereső természetes találatainak első oldalára vezet!

Konzultáljon kollégáinkkal és tudja meg, hogy az Ön weboldalának mekkora Linkmarketing csomagra van szüksége!

Természetesen szakképzett online marketinggel foglalkozó szakembereink odafigyelnek, hogy a linkek hosszútávon korosodjanak, erősödjenek és minél erősebb honlapokról mutassanak vállalkozásának honlapjára. Az algoritmusok figyelembe veszik a közösségi oldalakon való jelenlétét is egy honlapnak, így a megfelelő közösségi marketing oldalhálózat kiépítésével a közösségi oldalakon is megjelenítjük honlapját.

Amennyiben minket választ ingyenes és teljes körű tájékoztatást biztosítunk, továbbá mielőtt elindítanánk a weboldalához kapcsolódó Google keresőoptimalizálással, Prémium linkmarketinggel, linképítéssel kapcsolatos kampányát, egy teljesen költségmentes felmérést is végzünk mind a honlapján, mind az esetleg már meglévő digitális marketing szolgáltatásaival kapcsolatban!

Versenytársai folyamatosan keresőoptimalizálják a céges weboldalukat, ne maradjon le a Google keresőben! – Válasszon minket, ha NEM szeretné a véletlenre bízni online marketing és linképítési kampányainak sikerességét!

Ne maradjon le versenytársai mögött a Google-ben! Mi segítünk a linképítésben – keressen minket most!

Prémium linkmarketinggel kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

A Prémium linkmarketing a legújabb trendeknek megfelelő, hatékony eszköz a keresőoptimalizálási lépéseken belül, a háttér-linkhálózat bővítése érdekében!

 • Ön díjmentesen konzultálhat szakmai kollégánkkal a linképítéssel, linkmarketinggel kapcsolatban felmerülő kérdések esetén.

 • Kulcsszótervezés, meglévő kulcsszavak bővítése az Ön számára fontos témakörök alapján.

 • Linképítési stratégia és a linkhálózati struktúrának teljeskörű meghatározása.

 • Tematikus blogokra, oldalakra kikerülő linkeket hozunk létre.

 • Google Analytics elemzések, Google Webmesterközpont használata a pontos mérések érdekében.

 • Az Ön kérése alapján az aktualitásokhoz kötődő linképítést végzünk.

 • Rendszeres teljesítmény ellenőrzés, folyamatos optimalizálás.

 • Rendszeres linkmarketing szakértői kapcsolattartás, statisztikai elemzés.

Teljes körű Prémium linképítés, kedvező Áron, Díjmentes konzultációval, jelentkezzen most!

Minőségi linkekkel tartósan jobb helyre juthat weboldala a Google természetes találati listáján! Az aktuális szakmai szempontok figyelembevételével fejlesztjük a weboldala háttér-linkhálózatát!

Linkmarketinggel, keresőoptimalizálással kapcsolatos profi szakembereink állnak rendelkezésére!

 • A céges weboldalának elemzése és linképítésre az ajánlatkérés teljesen DÍJMENTES!

   

  Fontos, hogy Ön is tisztában legyen a weboldala hiányosságaival, mielőtt elkezdjük a közös munkát, ezért időt fordítunk a beszélgetésre a témában.

 • Az ajánlat igénylését követően, az egyik Google és Linkmarketinggel foglalkozó szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az Önnek is ideális lehetőségekről.

 • Személyre szabott linkmarketing csomagokkal és eredményorientált konstrukciókkal látjuk el!

   

  Google Kiemelt Partnerként megadjuk a lehetőséget minden ügyfelünknek arra, hogy ténylegesen az elvégzett munkát követően fizessenek, és folyamatosan tájékozódhassanak a weboldallal kapcsolatos projektekről.

   

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

Gyakran ismételt kérdések a linképítés, prémium linkmarketing szolgáltatással kapcsolatban!

Hogy működik a Prémium Linkmarketing? A weboldal tulajdonosoknak érdemes alkalmaznia?

A Prémium Linkmarketing folyamatok különösen nagy jelentőséggel bírnak a keresőoptimalizálás szakterületen belül, hiszen a megfelelő minőségű és kiterjedtségű linkhálózat pozitív hatással van a Google találati listáján elfoglalt helyre. A szolgáltatás keretein belül bővítjük ezt a linkhálózatot. A Prémium Linkmarketing különbözik a szimpla linkkatalógusokra, gyűjtőoldalakra történő weboldal link elhelyezésektől. Az általunk épített linkek egyedi leg megirt szöveggel, tematikus szakmai oldalakra kerülnek ki.

Ha az Ön weboldalának még nem elég kiterjedt a linkhálózata, akkor ezt a szolgáltatást mindenképp érdemes igénybe venni.

Milyen további előnyökkel jár a Prémium Linkmarketing számomra?

Ezen tematikus oldalak átvezethetik a látogatókat a weboldalára, ahol potenciális vásárlóvá válhatnak. A prémium linkmarketing szolgáltatás keretein belül figyelmet fordítunk az erős közösségi oldalakról származó linkhálózati struktúrára is!

Mennyit érdemes ráfordítani?

A Prémium Linkmarketing szolgáltatást a keresőoptimalizálás szolgáltatásunkon belül végezzük. Start, induló csomagjaink már kedvezményesen 20.000 Ft / hó áron elérhetőek a Prémium csomagok, már 35.000 Ft / hótól. Kollégáinkkal megbeszélheti, hogy Önnek milyen havi költségkeret áll rendelkezésre, mik a prioritások (keresőoptimalizálás, prémium linkmarketing, konverzióoptimalizálás).

Hogyan követhetem nyomon a Prémium Linképítés eredményeit?

A Prémium Linképítés szerves része a keresőoptimalizálásnak, ezért nem feltétlenül szükséges különválasztani a linképítés eredményeit a keresőoptimalizálás statisztikáitól. Azonban arra van lehetőség, hogy felmérjük egy oldal háttér link hálózatát, annak kiterjedtségét, minőségét, és ugyanígy a folyamatos fejlődését is.

Emellett minden hónapban információt kaphat tőlünk arról, hogy hány linkkel bővült a weboldala, és ha szeretné, akár ki is küldjünk Önnek ezek elérhetőségeit, hogy meg tudja tekinteni őket.

A linkhálózat folyamatos növekedésével kapcsolatban speciális link elemző szoftverek segítségével térképezzük fel kiterjedt linkhálózatát és versenytársaival összevetjük azt.