Webáruház Keresőoptimalizálás

Ön webáruházat üzemeltet, és szeretné, ha még többen találnának rá oldalára, valamint jó lenne, ha a konverziók és vásárlások is megszaporodnának? Mi segítünk Önnek abban, hogy elérhesse a célját!

A webáruház keresőoptimalizálás segíthet lekörözni a konkurenciát!

A megfelelően kivitelezett webáruház keresőoptimalizálás segítséget nyújt Önnek abban, hogy a konkurencia elé kerüljön a Google keresőben, így nagyobb lehetősége legyen arra, hogy Ön legyen az, akitől a potenciális ügyfelek végül rendelnek. Természetesen lehetőség van arra, hogy több kulcsszóra is optimalizáljuk a weboldalát, így széles skálán mozoghat azoknak a termékeknek a köre, amelyekre meg tud jelenni a Google kereső első oldalain.

Érdemes a Google Ads hirdetésekkel megtámogatni a webáruházat és minél több potenciális vásárlót elérni. Minél többet vásárolnak Önnél, annál jobb pozícióba fog kerülni!

Döntsön a hatékony szakmai segítség mellett a keresőoptimalizálás kapcsán, és forduljon hozzánk bizalommal!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

Egy webáruház szerepe valamelyest eltér egy átlagos honlapétól, hiszen itt konkrét kereskedelem és értékesítés zajlik, valamint a termékbemutatás szempontjai is mások, sokkal inkább ezeken van a hangsúly. Ezért az ilyen online felületek, azaz webáruházak keresőoptimalizálása kicsit eltérő irányelvek szerint történik, mint egy átlagos weboldalé.

Mire kell ügyelni a webáruház keresőoptimalizálás terén?

Termékközpontúság

A kulcsszavaknak mindig a termékek köré kell épülniük, emellett érdemes a kategória aloldalakat is aktívan optimalizálni!

Profi kulcsszólista

Olyan termékeket érdemes előnyben részesíteni a kulcsszólistában, melyekre nagyobb valószínűséggel keresnek rá a felhasználók.

Jó elhelyezés

A kreatív egyedi értékesítési szöveget mindig a termékekkel egy oldalon helyezzük el, hogy motiváljuk az érdeklődőket a vásárlásra.

Szakmai háttér

Képzett és gyakorlott kollégákkal dolgozunk, hogy a legjobbat hozhassuk ki ügyfeleink weboldalaiból, webáruházaiból.

Hogyan függ össze a keresőoptimalizálás és a Googe Ads hirdetés?

Érdemes szem előtt tartani, hogy az, hogy a Google Ads felületén hirdet, közvetlen kapcsolatot nem teremt a keresőoptimalizálás és a hirdetés között, de közvetetten hatnak egymásra.

Egy webáruháznál rendkívül fontos az eladások száma, ezért a hirdetés általában akkor is fontos, ha egyébként jó helyen jelenik meg az oldal a találati listákban, hiszen a hirdetés segítségével és a természetes találatok között való megjelenéssel akár két helyet is elfoglalhat a kereső találati listáján a konkurencia elől. Emellett fontos tény, hogy azok az oldalak, amelyeket sokan látogatnak, hamarabb kerülnek előre a találati listákon. Az Ads hirdetés ügyfeleket irányít az oldalára, így megkönnyíti a keresőoptimalizálást, hiszen a Google megbízhatónak fogja találni a webáruházát. A másik irányban pedig azzal az előnnyel találkozhatunk, hogy egy jól optimalizált weboldal számára a Google Ads hirdetések olcsóbbak lehetnek. A gyakorlatban jól látszik, hogy a keresőoptimalizálás és a Google Ads hirdetések használata mindkét oldalról előnyösen hat az ügyfélszerző folyamatokra!

Ne feledje, nem elég egy jó ötlet vagy egy remek árukészlet – ha nem találják meg az oldalát, akkor szinte olyan, mintha webáruháza nem is létezne! Sőt mi több, ha nem jelenik meg elég jó helyen a találatok között, akkor azzal gyakorlatilag a versenytársait támogatja!

Webáruháza is lehet igazán keresett hely az interneten, ha szakértőkre bízza az optimalizálást! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen ki Ön is a szürkezónából és kerüljön a Google első oldalára segítségükkel, hogy a potenciális ügyfeleknek lehetőségük legyen megismerni webáruházának kínálatát!

Mutassa meg Ön is a világnak, hogy miért jó és érdemes a webáruházában vásárolni, és érje el lépésről-lépésre, hogy stabilan megelőzze a konkurenciát!

Szakembereink segítségével kiaknázhatja az internetes megjelenésben rejlő potenciált. Mi személyre szabott szolgáltatásokkal segítjük az úton, hogy a webáruház keresőoptimalizálás időigényes folyamata minél előbb nyereséget hozzon Önnek!

Kíváncsi lenne a részletekre? Kérések merültek fel Önben a webáruház keresőoptimalizálás kapcsán?

Beszéljen kollégáinkkal, akik segítenek megtalálni Önnek a legideálisabb megoldást!

Webáruház keresőoptimalizálással a sikerért! Kollégáink segítenek Önnek elérni céljait – kérjen tőlünk ajánlatot most!

Webáruház keresőoptimalizálással kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

Webáruház keresőoptimalizálással elérheti, hogy oldalára több potenciális érdeklődő, látogató jusson el!

 • Díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk szakmai kollégánkkal, akivel megbeszélheti a webáruház keresőoptimalizálással kapcsolatban felmerült kérdéseket, kéréseket.

 • Auditáljuk a webáruházát a korábbi marketing stratégiák és eredmények tekintetében, ha erre van lehetőség az adott webáruházzal kapcsolatban.

 • Kulcsszótervezés, meglévő kulcsszavak bővítése az Ön számára fontos témakörök alapján.

 • A Google professzionális mérőeszközeivel követjük nyomon webáruháza eredményét, fejlődését, melyről természetesen Ön is értesülhet.

 • Webáruházát keresőbarát és mobilbarát funkciókkal bővítjük.

 • Az oldal eredményeit, statisztikáját rendszeresen elemezzük.

 • A cél, hogy az Ön webáruháza minél jobb helyen jelenjen meg a Google 1. oldalán a természetes találatok között és felhasználókra fókuszáló megoldásokkal még több vásárlója lehessen!

Start Keresőoptimalizálás

40.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia tervezés

Folyamatos Google keresőoptimalizálás, honlap beállítások

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Felhasználóbarát és Keresőoptimalizált tartalomfejlesztés

Közösségi és belső linkhálózat optimalizálás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás

55.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Ajándék Honlapelemzés és kulcsszó stratégia kialakítás

Rendszeres keresőoptimalizálás és honlapfejlesztés

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Honlap címsorok, leírások kulcsszavas optimalizálása

Belső linképítés, Prémium linkmarketing szolgáltatás

Google Cégem optimalizálás és karbantartás

Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, konverziós kimutatások

Prémium Keresőoptimalizálás + Konverzióoptimalizálás

80.000 Ft -tól / Hó

Díjmentes stratégiai konzultáció a keresőoptimalizálásról

Prémium Keresőoptimalizálási csomag szolgáltatásai (Honlapfejlesztés, Tartalommarketing és Linkmarketing, Stb.)

Prémium közösségi és blogmarketing

Keresőoptimalizált Landing Page kialakítás

Versenytárs linkhálózat és weboldal elemzés

Kulcsszó pozíció mérések, honlap célok és konverziós célok folyamatos megvalósítása

Kép Keresőoptimalizálás, Prémium tartalommarketing szolgáltatás

Rendszeres Google Analytics, Google Kereső Konzol elemzések, kimutatások

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek az INGYENES weboldal és igényfelmérés alapján! Írjon nekünk!

Ha szeretné, hogy minél többen vásároljanak webáruházából, bízza ránk a keresőoptimalizálást! Ezzel és egyéb, komplex szolgáltatásaink segítségével garantált, hogy számos új vásárlóra, illetve ügyfélre fog szert tenni – kérjen tőlünk árajánlatot most!

Egy webáruháznak az a feladata, hogy konverziókat generáljon, de ehhez szem előtt kell lennie a Google-ben! Mi segíthetünk, hogy a webáruház keresőoptimalizálás meghozza a gyümölcsét!

Google hirdetési szakértőink, honlap fejlesztéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos szakembereink állnak rendelkezésére!

 • TELJESEN INGYENES árajánlatkérés és tanácsadás a webáruház keresőoptimalizálásához is!

   

  Ne habozzon ajánlatot kérni, kedvező csomagajánlatokkal és személyre szabott konstrukcióval állunk rendelkezésére, így érdemes webáruház szakértő kollégáinkkal egyeztetni!

 • Az ajánlat igénylését követően, az egyik Google és Webáruház fejlesztéssel foglalkozó szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az Önnek is ideális megoldásokról.

 • Az Ön igényeire szabott csomagajánlatot alakítunk ki, szerződéskötést követően mag is kezdjük a webáruház keresőoptimalizálását!

   

  Google Kiemelt Partnerként fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozásának és webáruházának céljaira fókuszáljunk és növeljük a webáruház új ügyfeleinek számát!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a webáruház keresőoptimalizálással kapcsolatban!

  Hogy működik a Webáruház Keresőoptimalizálás?

  Csak úgy, mint a weboldalaknak, a webáruházaknak is szükségük van a keresőoptimalizálásra, hogy jó helyen jelenhessenek meg a Google természetes találati listáján. A Webáruház Keresőoptimalizálás egy összetett folyamat, aminek az a célja, hogy a különböző keresőoptimalizálási lépések segítségével stabilan jó helyre kerüljön a megjelenések között a webáruház a termékekkel kapcsolatos kulcsszavakra.

  Minden olyan webáruházat üzemeltető vállalkozásnak érdemes alkalmazni a Webáruház Keresőoptimalizálást, akik szeretnének a Google keresőjén keresztül is ügyfelekhez jutni a kategória aloldalak és a termék aloldalak optimalizálása segítségével.

  Milyen további előnyökkel jár a Webáruház Keresőoptimalizálás számomra?

  A Webáruház Keresőoptimalizálás akár a márkaépítésben is segíthet. Minél többen találják meg az Ön oldalát a Google keresőben, annál szélesebb körben válik ismertté a webáruháza, és így könnyebben szerezhet akár visszatérő megrendelőket is.

  Mennyit érdemes ráfordítani?

  A keresőoptimalizálás minden webáruház esetében más és más munkafolyamatokat igényel, hiszen nincs két egyforma honlap, amin pontosan ugyanazt kellene elvégezni ahhoz, hogy jó pozícióba kerüljön a termékekre és kategóriákra. Érdemes befektetnie a webáruház keresőbarát programozásába, a felhasználóbarát kialakításába, a linkmarketing és tartalommarketing szolgáltatásokba egyaránt. Start, induló csomagjaink már kedvezményesen 40.000 Ft / hó áron elérhetőek. Kollégáinkkal megbeszélheti, hogy Önnek milyen havi költségkeret áll rendelkezésre, mik a prioritások (keresőoptimalizálás, prémium linkmarketing, konverzióoptimalizálás).

  Hogyan válasszak szakértő és profi keresőoptimalizálásra szakosodott ügynökséget?

  1. Mielőtt keresőoptimalizálással kapcsolatban szakértőt, online ügynökséget választ, tájékozódjon az alapokról, kérjen ingyenes tanácsadást és elemzést a cégtől. Egy profi keresőoptimalizálásra szakosodott cég komplex elemzést nyújt honlapjával kapcsolatban. Időt szakít rá és elmagyarázza a weboldal hiányosságait és azokat a szempontokat, amelyeket erősíteni kell ahhoz, hogy a Google algoritmusainak és irányelveinek megfeleljen céges weboldala.

  2. Kérdezzen rá, hogy hozzá nyúlnak-e a weboldalához, mert a keresőoptimalizálás nem a szakmai tanácsadásról szól, hanem a cselekedetekről, a programozásról, a szövegek megírásáról, címsorok átírásáról, weboldal betöltődési sebesség csökkentéséről, és még ezer más szempont megjavításáról.

  3. Nem ígér gyors, azonnali eredményeket, hiszen a Google keresőoptimalizálás nem erről szól. A Google irányelveinek csak abban az esetben tud weboldalával bizonyítani, ha hosszútávon gondolkodik és folyamatosan optimalizálják keresőbarát weboldalát. Kérdezzen rá, hogy mivel kerülheti el a Google algoritmus büntetéseket.

  4. Fontos, hogy nem csak a keresőnek optimalizáljuk a weboldalt, többet nyerünk azzal, ha a felhasználók viselkedését és igényeit tartjuk szem előtt egy weboldal esetében. Egy keresőoptimalizálásra szakosodott cég, ehhez hasonló komplex megoldásokat is nyújt ügyfelei számára, arra fog törekedni, hogy növelje a látogatók weboldalon töltött idejét is és csökkenti a visszafordulási arányokat.

  5. Nézze át a választott cég referenciáit, eredményeit, esettanulmányait. Kérjen olyan kulcsszavakat, weboldalakat, amelyeket az ügynökség a Google 1. oldalára juttatott.

  6. Elmagyarázza a Google keresőoptimalizálással, a konverzióméréssel, a honlap felépítéssel, kulcsszavakkal és az online jelenléttel kapcsolatos komplex összefüggéseket, folyamatosan optimalizálja weboldalát, nem hagyja félbe, nem tűnik el, miután elkérte a pénzt!

  7. Az Ön vállalkozásának üzleti céljait tartja szem előtt, rendszeresen segíti ügyfeleit oktatással, tanácsadással, elmagyarázza a miérteket és folyamatosan méri a Google keresőben elért eredményeket, kulcsszó pozíciókat, melyről teljes körű és hiteles kimutatást, jelentést küld Önnek.