Webszövegírás – Tartalommarketing

Keresőoptimalizált szövegírásra van szüksége, vagy egyszerűen csak nincs ideje szöveget írni? Teljes körű tartalommarketing szolgáltatásunk keretein belül segítünk elkészíteni weboldalának ideális tartalmát, kreatív szövegezését.

A szakemberek által végzett webszövegírás segíti az Ön értékesítési céljait, és a keresőoptimalizálást egyaránt!

Amikor egy potenciális érdeklődő ellátogat a honlapjára, akkor az a cél, hogy minél gyorsabban, minél több meggyőző információ érje, ami megragadja a figyelmét és arra készteti, hogy tovább olvasson, részletesebben megismerje a termékeket, szolgáltatásokat. Nagyjából egy perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy bármiféle elköteleződést alakítsunk ki azokban, akik megnézik a honlapot, így nagyon fontos, hogy ezt az időt jól használjuk ki. Ezt számos módon el lehet érni, viszont talán az egyik leghatékonyabb formája a kreatív webszövegírás, avagy a keresőbarát és felhasználóbarát tartalommarketing, mely a keresőoptimalizálásban is fontos szerepet játszik a szövegekbe épített kulcsszavaknak köszönhetően.

Ne feledje, sokaknak fel sem tűnik, hogy egy termék vagy szolgáltatás magas minőséget képvisel, ha a weboldal nincs megfelelő állapotban! Keressen minket most, hogy segíthessünk!

 • "Folyamatosan, naprakészen optimalizálják a
  weboldalunkat, ezáltal jó pozícióban jelenünk
  meg a Google keresőjében.

  A kollégák készségesek, ha kérésem van, azt
  figyelembe veszik."

  12-es Teher Bt. - Tomerle Tünde
  www.12-esteher.hu
 • "Profi, megbízható cég. Mindig naprakészek és folyamatos támogatást nyújtanak!

  Aki nem csak látogatókat, hanem vevőket szeretne, annak ajánlom a Kampányfelügyeletet!"
   

  F. Ákos
  www.petlovers.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu

Miért hasznos ez?

Ha egy profi cégre bízza a webszövegírást, akkor olyan szöveges tartalmakat láthat majd viszont honlapján, melyek lekötik az érdeklődőket, színesítik a weboldalt. A professzionális marketing szövegek által előrébb kerülhet a Google kereső természetes találati listáin is, hiszen weboldalát értékesebbnek érzékelheti a Google algoritmusa!

Hogyan működik?

A szövegek minden esetben cége profiljának megfelelően releváns, szakmai információkat tartalmaznak az Ön igényei szerint. Ezekben az írásokban helyet kapnak azok a kulcsszavak, melyeket erősíteni szeretne, és szakembereink hozzáértésének köszönhetően ily módon sokkal nagyobb látogatottságra és több profitra tehet szert weboldalán keresztül!

Hogy néz ki?

Érdekes, megfelelő hosszúságú, de megkapó tartalmakkal látjuk el honlapját, természetesen szem előtt tartva egyéni igényeit, melyhez témába vágó képeket is csatolunk, ha szükséges, valamint a szövegezés segítségével cselekvésre ösztönözzük a látogatókat, felhasználókat. A tartalmak minden esetben esztétikus, szép képet adnak vissza a honlap dizájnját illetően!

Döntsön a professzionális megoldások mellett és bízza kollégáinkra a webszövegírást!

A tartalommarketing roppant fontos eleme jelen korunk marketingstratégiáinak, hiszen a segítségével lehetőség van arra, hogy az ügyfeleket megszólítsuk, cselekvésre ösztönzöttük, valamint hasznos és érdekes információkkal lássuk el – ráadásul nem utolsó sorban a megfelelő sűrűségű kulcsszavazás a keresőmotorok számára is pozitív, így a jó webszöveg támogatja a keresőoptimalizálást is. A tartalommarketinges tevékenységek professzionális szintű elvégzése az utóbbi időben ráadásul kiemelkedően fontossá vált, hiszen a Google rendszeres algoritmusváltozásai során előtérbe került a megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalom megléte a weboldalakon.

Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy azoknak a honlapoknak van jelentős esélye a jó pozícióban való megjelenésre, amelyeken rendszeresen bővítik a kulcsszavazott, magas minőségű, hasznos tartalmakat.

A webszövegírással páratlan lehetőség kerül a kezébe, hiszen ügyfelei felé a megbízhatóság érzését sugározza, ha esztétikus és igényes szövegek kerülnek oldalára. Szakértői szövegek, informatív írások, vagy egyszerű érdekességek is hatékonyan növelhetik az ügyfelei számát! Mindemellett pedig hatással lehet a Google-ben elért pozíciójára, hiszen folyamatosan erősítheti a Google keresőmotorjának bizalmát az Ön weboldala irányába!

Bízza ránk a webszövegírást, hogy megsokszorozhassuk honlapja látogatottságát! A kreatív szövegírást és a tartalommarketinghez kapcsolódó folyamatokat is szakértők végzik nálunk, így a felkészült szakmai háttér garantált, ha a jövőben partnereink között tudhatjuk.

Kérdése lenne a webszövegírással kapcsolatban? Beszéljen kollégáinkkal és segítünk!

Webszövegírással, tartalommarketinggel kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

A webszövegírás a keresőoptimalizálás egy olyan részfeladata, ami jót tesz a találati listában való megjelenésnek, és hasznos az ügyfelek számára is.

 • Díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk, amelynek során megbeszélheti szakembereinkkel a kiemelt témaköröket, aktualitásokat, amelyekhez igazodhatunk.

 • Felmérjük, hogy mely aloldalakra érdemes az Ön weboldala esetében a tartalommarketinget alkalmazni, hogy maximalizálhassuk a pozitív hatást.

 • Kulcsszótervezés, meglévő kulcsszavak bővítése az Ön számára fontos témakörök alapján.

 • Google Analytics elemzések és a Google Webmesterközpont használatával nyomon követjük weboldala és az újonnan megírt keresőbarát tartalmak fejlődését.

 • Kreatív szövegíró munkatársaink hozzák létre azokat a webszövegeket, amelyeket feltöltünk a weboldalára.

 • Jogtiszta képekkel bővítjük weboldalát, melyek elősegítik a keresőoptimalizálást.

 • Ha szeretne élni a lehetőséggel, akkor módot adunk arra, hogy feltöltés előtt Ön is leellenőrizhessen minden általunk írt szöveget, amelyet kollégáink megalkotnak.

 • Rendszeres szakértői kapcsolattartást és statisztikai elemzést biztosítunk.

 • A cél, hogy az Ön weboldala minél informatívabb, felhasználókra fókuszáló legyen és jobb helyen jelenjen meg a Google 1. oldalán a természetes találatok között!

Érdeklődjön személyre szabott csomagajánlatokról, hogy még jobb eredményeket érhessen el weboldalával!

Kérjen díjmentes ajánlatot és ingyenes elemzést honlapjára, weboldal tartalmára!

A minőségi, kreatív webszövegek segítségével pozitív hatást érhet el a keresőoptimalizálás terén, és az ügyfelek számára is hasznos tartalommal töltheti fel honlapját.

Google hirdetési szakértőink, honlap fejlesztéssel, keresőoptimalizálással kapcsolatos szakembereink állnak rendelkezésére!

 • Az árajánlatkérés TELJESEN INGYENES, nem jár kötelezettséggel!

   

  Személyre szabott konstrukcióval állunk rendelkezésére, felmérjük, milyen termékekről, szolgáltatásokról készítsük el weboldalának keresőoptimalizált webszöveg tartalmát.

 • Google és Webfejlesztéssel foglalkozó szakértő munkatársunktól bátran kérdezhet, hogy Ön is tisztánlásson azzal kapcsolatban, hogy a tartalommarketing szolgáltatásunk, milyen előnyökkel, eredményekkel járhat ügyfeleink részére.

 • Egyedi vállalkozására szabott, megfizethető árú csomagajánlatot állítunk össze, hogy a tartalommarketing hosszútávon eredményes megoldás legyen üzleti céljainak elérése érdekében!

   

  Google Kiemelt Partnerként fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozásának és weboldalának hosszútávú üzleti céljaira fókuszáljunk és növeljük ügyfelei számát az online marketing stratégia segítségével!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a webszövegírás, tartalommarketinggel kapcsolatban!

  Hogy működik a Webszövegírás, tartalommarketing szolgáltatás?

  A Webszövegírás, tartalommarketing nem más, mint a weboldalak minőségi, kulcsszavazott tartalommal való feltöltése. A Google legfontosabb irányelvei között szerepel, hogy a weboldalak tartalma kiemelkedően jó legyen, és mennyiségileg is elégséges, lehetőleg folyamatos növekedés mellett. Ezt például egy blog menüpont üzemeltetésével könnyen lehet teljesíteni. Mi a Webszövegírás keretein belül a weboldal tematikájához igazodó kulcsszavas tartalommal bővítjük az aloldalakat.

  Azok számára lehet nagyon előnyös keresőoptimalizálási lépés, akik frissen indították a weboldalukat, és még nincs elég kulcsszavazott tartalom rajta, vagy eddig nem fektettek rá nagy hangsúlyt, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalom kerüljön ki a honlapra.

  Milyen további előnyökkel jár a webszövegírás, tartalommarketing?

  A jól tematizált Webszövegírás nem csak a Google kereső algoritmusai számára lehet előnyös, hanem az ügyfelek folyamatos tájékoztatására is alkalmas. Ezt a lehetőséget kihasználva írhatunk az aktualitásokról, az Ön vállalkozásának eredményeiről, vagy az újdonságokról egyaránt.

  Mennyit érdemes ráfordítani?

  A Webszövegírás a Keresőoptimalizálás szerves része, egyik fontos lépése, ezért a keresőoptimalizálási szolgáltatáson belül is elvégezzük. Keresőoptimalizálási alapcsomagunk már 40.000 Ft + áfa / hó ártól elérhető, melynek keretein belül a webszövegírásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Emellett szövegíró munkatársainkkal leegyeztetheti, hogy szüksége van egyedileg megírt szövegre a weboldalához, ilyen esetekben szövegnehézségtől függően 3,5-5 Ft / leütés áron készítjük el legújabb marketing szövegeit.

  Hogyan mérhető a Keresőoptimalizált Webszövegírás eredménye?

  Az, hogy bővítjük a weboldal szakmai, kulcsszavazott szövegeit, közvetett hatással van a keresőoptimalizálásra. Jelenleg a Google algoritmusa nagyra értékeli, ha minél több megfelelő minőségű, kulcsszavazott szöveg, hasznos információ van egy céges weboldalon, ezért a rendszeres feltöltésekkel elérjük, hogy a kereső szemében az Ön weboldala is megfelelően frissített és karbantartott legyen a Google irányelveinek megfelelően.

  Mivel az online marketing webszövegírás a keresőoptimalizáláshoz szorosan kapcsolódó terület, ezért egyben lehet mérni az eredményességét a többi megoldással. Tehát, ha Ön a Google Analytics és Google Webmesterközpont statisztikáiban növekedést érzékel, az részben a keresőbarát marketing szövegírásnak is köszönhető.

  Emellett, ha az Ön oldala alkalmas arra, hogy blog oldalként külön megnyitható cikkek formájában kerüljenek fel a tartalmak, akkor akár egyesével is mérhető, hogy hányan tekintik meg az adott cikkeket.