Facebook Céges Oldal – Márka Oldal

Napjainkban a közösségi oldalakon való megjelenés alapvető összetevője egy-egy vállalkozás sikerének, hiszen nem csak látogatókat vonzhat be a céges Facebook oldal, hanem akár a weboldal optimalizálására is hatással lehet.

Jelenjen meg vállalkozásával a Facebook közösségi oldalon is, hogy még többen megismerhessék!

Az online jelenlét elengedhetetlen egy olyan cég életében, ahol valódi sikereket szeretnének elérni. Ez igaz a Google természetes találati listájában való megjelenésre is, de legalább ennyire fontos a közösségi marketing erősítése, mely tekintetben a Facebook marketing napjaink vezető megoldása!

A Facebookon való aktív megjelenés számos előnnyel jár – a felhasználók rengeteg különböző tevékenységre használják a felületet, amelynek tulajdonságaiból adódik, hogy ha egy bejegyzés felkeltette az érdeklődést, akkor a felhasználók egyetlen kattintással eljuthatnak az adott vállalkozás oldalára.

 • Néhány szóban szeretnénk összefoglalni eddigi tapasztalatainkat:
  - pontosság,
  - megbízhatóság,
  - precízió,
  - rugalmasság.
  Cégünk 100%-ban elégedett.

  Holes Műanyag Siklócsapágy Kft.
  www.holes.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu
 • "Csak pozitív élményekről tudok beszámolni.
  Bármilyen kérdésről legyen is szó, gyors és
  pontos választ kaptunk.
  Rugalmas hozzáállásuk többször is
  megkönnyítette a munkafolyamatokkal
  kapcsolatos kommunikációt."

  Ferro-Acél Kft.
  www.ferroacel.com

Egy jól menedzselt Facebook céges oldallal könnyedén lehet brandet építeni! Számos olyan termék és szolgáltatás található ma a piacon, melyek ezen a felületen lettek igazán sikeresek, a bevált recept tehát adott, és egy pár egyedi ötlettel megfűszerezve a várt eredmény szinte garantált. Viszont ahhoz, hogy a Facebook oldal menedzsment hatékony lehessen, érdemes megfelelő szakembereket alkalmaznia a feladatra!

Ezért vagyunk mi, a Kampányfelügyelet Magyarország Facebook Marketing szakértői csapata áll rendelkezésére.

Mi szól a Facebook céges oldal kialakítása mellett?

1. Az Ön potenciális vásárlói és leendő ügyfelei rendszerese használják a Facebook portált, folyamatosan görgetik a hírfolyamot asztali számítógépen, mobilon és táblagépen egyaránt és érdeklődnek a termékek, szoláltatások iránt. Így fontos, hogy legyen vállalkozásának Facebook oldala is.

2. Folyamatosan tarthatja ügyfeleivel, vásárlóival a kapcsolatot. Márkaépítési stratégiákra is alkalmas kommunikációs felület, ahol termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban jeleníthet meg célzott üzeneteket, képeket, videókat, amelyek vásárlásra ösztönzik a felhasználókat.

3. A Google és az egyéb kereső-algoritmusok felismerik, ha kiterjedt közösségi oldal hálózattal rendelkezik. Figyelembe veszik az innen eredő linkeket, hivatkozásokat, és összekötheti weboldalával a közösségi oldalát és egyúttal felhasználóit is.

Keressen minket Ön is, ha Facebook szakértő segítségre lenne szüksége!

Miért éppen mi?

Szakértelem

Pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy elérje céljait Facebook céges oldalával – mind erről referenciáink is tanúskodnak!

Rugalmasság

Egyedi igényei szerint tervezzük meg Facebook marketing kampányát, melyen bármikor változtathat és formálhat!

Aktualitások

Követjük az aktuális közösségi média trendeket, és ezek alapján nyújtunk folyamatos aktivitást Facebook céges oldalán!

Komplexitás

Facebook céges oldalát természetesen honlapjába is beágyazzuk, így sokkal több érdeklődőt, vásárlót és állandó követőt szerezhet!

A céges Facebook oldalon lehetőségek széles tárházával élhet, hiszen egyszerűen megoszthatja az újdonságokat az érdeklődőkkel, Facebook bejegyzés hirdetéseket helyezhet el, vagy épp hatékonyan és közvetlen módon tarthatja a kapcsolatot a felhasználókkal. Sőt, a beérkezett reakciók alapján felmérheti, hogy milyen termék vagy szolgáltatás népszerű a célcsoportja számára, és mi az, ami kevésbé kelti fel az érdeklődést!

Másik nagyon fontos előnye a Facebook marketingnek, hogy a közösségi oldalakról származó releváns látogatókkal és a céges weboldalra mutató linkekkel, hivatkozásokkal folyamatos keresőoptimalizálás is zajlik a céges weboldalával kapcsolatban, hiszen a Google algoritmusai, keresőrobotjai folyamatosan figyelembe veszik a közösségi oldalakról érkező felhasználók viselkedését és az erős hivatkozásokat egyaránt!

Bízza ránk Facebook céges oldala menedzselését, és szakembereink olyan bejegyzéseket, posztokat készítenek Önnek, melyek garantáltan megragadják a potenciális vásárlók, megrendelők figyelmét! Segítségünkkel és több mint 10 éves tapasztalatunkkal számos új ügyfélre és legfőképp rengeteg plusz profitra tehet szert!

Szeretné, hogy mielőbb elkészüljön Facebook Céges Oldala vagy átvegyük az oldal aktívan tartását? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Facebook Céges Oldal kialakításával kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

A Facebook Céges Oldal kialakítása és aktívan tartása jó hatással van mind a keresőoptimalizálásra, mind az ügyfelek bizalmának növelésére.

 • Nálunk díjmentes a telefonos konzultáció, melynek keretében rendszeresen egyeztethet szakmai munkatársainkkal.

 • Meglévő Facebook fiókjának teljesítményelemzése és auditálása.

 • Teljes körű fiókhozzáférés biztosítása akkor is, ha mi hozzuk létre Facebook Céges Oldalát.

 • A Facebook Céges Oldal aktívan tartása minőségi posztokkal, melyek egyben a közösségi háttér-linkhálózatot is növelik.

 • A közösségi trendek alkalmazása, hogy az érdeklődők könnyebben megtalálják az oldalát.

 • A cél egy olyan felület létrehozása, ahol az ügyfelek láthatják, hogy a vállalkozása aktív, és ahol folyamatos újdonságokkal találkozhatnak termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban.

Kérje árajánlatunkat, és tudjon meg többet a Facebook céges oldalak menedzseléséről!

A Facebook Céges Oldal növelheti az ügyfelek bizalmát vállalkozása felé, hiszen a közösségi oldal használata modern és nyitott vállalkozás képét sugározza!

Közösségi marketinggel kapcsolatban, szakembereink a rendelkezésére állnak!

 • A céges weboldalának és közösségi oldalainak elemzése és az ajánlatkérés TELJESEN INGYENES!

   

  Kérjen Ön is bátran ajánlatot tőlünk és egyeztessen Facebook marketing szakértő kollégánkkal!

 • Az ajánlat igénylését követően, az egyik Facebook marketinggel foglalkozó szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az Önnek is ideális lehetőségekről.

 • Ajánlataink az Ön vállalkozásának igényei alapján készülnek el!

   

  Facebook hirdetési és közösségi marketing szakértőként fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozásának és weboldalának üzleti céljaira fókuszáljunk!

   

  Professzionális segítségre lenne szüksége?  Vegye fel velünk a kapcsolatot és konzultáljon szakmai kollégáinkkal, akik válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

   

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a Facebook céges oldalakkal kapcsolatban!

  Hogy működik a Facebook Céges Oldal? Kinek érdemes használnia?

  A Facebook Céges Oldal az a profil a közösségi oldalon belül, amely az Ön vállalkozásához köthető. Hasonló ahhoz, ahogy az egyes emberek megjelennek a Facebook felületen, hiszen mindenkinek van egy adatlapja, de a Facebook Céges Oldal sokkal több lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, mint egy személyes profil.

  A Facebook Céges Oldalon belül a vállalkozásának a nevében lehet posztokat készíteni, üzenetet válthat az ügyfelekkel, véleményezhetik a munkáját (ha bekapcsoljuk ezt a funkciót), és fontos statisztikákat láthatunk annak kapcsán, hogy milyen az céges Facebook oldal látogatottsága.

  Facebook Céges Oldalt minden vállalkozásnak érdemes fenntartani, hiszen jelentősen növeli a megbízhatóság érzetét az ügyfelekben.

  Milyen további előnyökkel jár a Facebook Céges Oldal számomra?

  A Facebook Céges Oldalt összeköthetjük a weboldallal, így a léte és aktívan tartása jelentős keresőoptimalizálási szemponttá válik. A Google pozitívan értékeli, ha egy vállalkozás foglalkozik a közösségi marketing oldalaival is!

  Hogyan válasszak szakértő ügynökséget a Közösségi Marketing folyamatok kezeléséhez?

  1. Mielőtt ügynökséget választ, tájékozódjon az alapokról, hogy tisztában legyen a közösségi oldalak működésével és lehetőségeivel.

  2. Nézze át a választott cég referenciáit, eredményeit, esettanulmányait. Egy megfelelő ügynökség bemutatja Önnek referenciáit, pontosan felméri az Ön vállalkozásának online üzleti céljait és elemzik honlapját, meglévő közösségi felületeit, hogy milyen lehetőségekkel érdemes még foglalkozni az Ön esetében.

  3. Ha egy ügynökség időt szakít arra, hogy elmagyarázza a közösségi oldalak működését, lehetőségeit, valamint iránymutatást ad a legnépszerűbb felületekről, az már jó jel. Megfelelően tájékoztatják a demográfiai célzási lehetőségekről, a közösségi hirdetések formáiról, majd együttműködve Önnel közösen állítják össze a kreatív hirdetéseket, amelyeket szeretne megjeleníteni a közönségnek.

  4. Az Ön vállalkozásának üzleti céljait tartja szem előtt, rendszeresen segíti ügyfeleit oktatással, tanácsadással, elmagyarázza a miérteket és folyamatosan méri a Közösségi Marketinggel kapcsolatos eredményeket, melyről teljes körű és hiteles kimutatást, jelentést küld Önnek.

  5. Érdemes azt az ügynökséget választani a Közösségi Marketing kezeléséhez, akik nem kérnek előre fizetséget a munkájukért! Ha Önnek a számla kiegyenlítése előtt lehetősége van felmérni, hogy tényleg elkészült-e a munka, akkor jó helyen jár.