Youtube Hirdetések – Videó Hirdetés

A YouTube hirdetések több szempontból is egyedülállóak, ami a lehetőségek sokszínűségét illeti, hiszen vizuális ingerekkel, célzottan közvetíthetjük üzenetünket a potenciális érdeklődők felé.

Érje el ügyfeleit a legnagyobb videó megosztó csatornán keresztül a YouTube hirdetések segítségével!

Megkapó, tömör megfogalmazás, látványos képek és snittek, grafikák, megfelelő zenei aláfestés, és készen is van a tökéletes YouTube hirdetéshez tartozó videó! A YouTube hirdetések megjelenhetnek a videók előtt, de bizonyos kulcsszavakra optimalizálva a Google és a Youtube keresőből is elérhetőek az érdeklődők számára, sőt, az ajánlott videók között is helyet kaphatnak. Mivel ezek mind azt szolgálják, hogy vállalkozása szem előtt legyen, folyamatosan megjelenjen a lehetséges vásárlóknak, potenciális megrendelőknek, így jelentős bevételre számíthat, ha igénybe veszi Youtube videó hirdetési szolgáltatásait!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elindíthassuk hirdetéseit! Számíthat szakembereinkre!

 • Néhány szóban szeretnénk összefoglalni eddigi tapasztalatainkat:
  - pontosság,
  - megbízhatóság,
  - precízió,
  - rugalmasság.
  Cégünk 100%-ban elégedett.

  Holes Műanyag Siklócsapágy Kft.
  www.holes.hu
 • "Elégedettek vagyunk, kérés esetén mindig gyors segítségre számíthatunk. Külön kiemelnénk a rendszeres kapcsolattartás lehetőségét, ami nagyon jó alkalom számunkra az esetleges újdonságok jelzésére, illetve a munkafolyamatokkal kapcsolatos kérdéseink tisztázására."

  AKKU-System Bt.
  www.akku-system.hu
 • "Csak pozitív élményekről tudok beszámolni.
  Bármilyen kérdésről legyen is szó, gyors és
  pontos választ kaptunk.
  Rugalmas hozzáállásuk többször is
  megkönnyítette a munkafolyamatokkal
  kapcsolatos kommunikációt."

  Ferro-Acél Kft.
  www.ferroacel.com

A hatékony YouTube hirdetésekhez természetesen szükséges a megfelelő YouTube csatorna és Youtube videó optimalizálása, melyben bármikor számíthat Youtube hirdetésekkel foglalkozó szakembereinkre! Szakmai tapasztalatunk a garancia rá, hogy YouTube videó hirdetései segítségével megtámogatjuk weboldalát és márkaismertségét!

A hirdetésből adódó nyilvánvaló előnyök mellett elkészített bemutató videóit könnyedén beágyazhatja céges honlapjának főoldalára és bizonyos aloldalaira, vagy akár a többi céges közösségi oldalán pár kattintással közzé teheti. Egy minőségi Youtube csatorna akkor kiváló, ha megfelelően szolgálja a honlap és a vállalkozása üzleti céljait, így mindenképpen kombinálja ezeket a digitális marketing eszközöket.

Az általunk készített YouTube hirdetések előnyei:

Megkapó forma

YouTube hirdetések, melyek könnyen megragadják az emberek figyelmét és az érdeklődését. Kiváló vizuális effektek és cselekvésre ösztönző megoldások.

Profi videók

Elkészítjük vállalkozása arculatához igazított online reklámvideóit, méghozzá minőségi képekkel, stílusos animációkkal, megkapó üzenetekkel.

Megfelelő felület

A YouTube-ot naponta több százmillió ember használja különböző célokra, miközben az általuk preferált videós tartalmakat nézik, így pár másodperc alatt eljuttatható hozzájuk cégének üzenete!

Könnyű elérés

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését YouTube videó hirdetése, egyetlen kattintással elérheti weboldalát, ahol akár rögtön igénybe is veheti szolgáltatásait, vásárolhatja termékeit.

A Google folyamatos Youtube fejlesztésekkel segíti a felhasználókat, hogy jól célzott minőségi tartalmat kapjanak, így az ön vállalkozásának is ott a helye ezen a közösségi oldalon.

Ha szeretné profi YouTube hirdetésekkel népszerűsíteni cégét, márkaépítését magasabb szintekre emelni, akkor a legjobb helyen jár! Mi elkészítjük videóit, melyeket úgy helyezünk el, valamint úgy optimalizálunk a Youtube videó keresőjében, hogy azok a termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődőkhöz eljussanak!

Hosszú távú, megtérülő befektetést kínálunk vállalkozásának, és folyamatosan figyelemmel kísérjük a céges YouTube hirdetési kampányait, annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Milyen jellegű videókban érdemes gondolkodnia?

Igazán hatékony Youtube hirdetésekhez profi szakemberekre van szükség. Érdeklődjön!

Milyen jellegű videókban érdemes gondolkodnia?

CÉGBEMUTATÓ, IMÁZS VIDEÓK

Modern világunkban, a digitális technika korában rendkívül fontossá vált a cégek számára, hogy minél látványosabb tartalmakkal jelenjenek meg az online felületeken. Az egyik legjobb megoldás arra, hogy felkeltsük a potenciális érdeklődők figyelmét, nem más, mint a cégbemutató, vagy másképp, az imázs videó!

Elkészítjük céges imázs filmjét, termékbemutató, szolgáltatás bemutató online reklámfilmjét, amellyel látványosan mutathatja be vállalkozásával kapcsolatos legfontosabb célkitűzéseit, és könnyen meggyőzheti partnereit, ügyfeleit arról, hogy valóban az Ön vállalatával való együttműködésre, szolgáltatására, termékére van szükségük.

MÁRKAÉPÍTÉSRE ALKALMAS VIDEÓK

Márkaépítésre egy vállalkozás életében folyamatosan szükség van. Legyen szó egyszemélyes vállalkozásról, KKV vállalkozásról, vagy akár nagy vállalatról. – Fogjon hozzá Ön is professzionális módszerekkel! A márkaépítésre alkalmas videók segítségével vizuális formában ismertetheti meg a partnerekkel, potenciális érdeklődőkkel cégét, vagy termékmárkáját.

A jól megválasztott képsorok mély nyomot hagynak a potenciális érdeklődők emlékezetében, ráadásul egy szakmai szempontok alapján összeállított videó, amely az érzelmekre hathat, alkalmas lehet arra is, hogy Youtube videó hirdetéseket indítsunk a későbbiekben az Ön számára potenciális célközönség részére.

TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS BEMUTATÓ VIDEÓK

Szeretne kiemelni egy-egy terméket vagy szolgáltatást vállalkozásának palettájáról, és megtalálni a módját, hogy sokan érdeklődjenek a lehetőség kapcsán? Akkor a termék és szolgáltatás bemutató videó az egyik legjobb választás.

A videók e típusa akár önmagában, akár különféle hirdetési formákkal összekapcsolva remekül képes építeni a potenciális vásárlók és megrendelők bázisát, ezért bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének kiemelt figyelmet fordítani vállalkozásuk egy-egy szegmensére. A videók kihelyezésével elérhetjük, hogy a honlap látogatók száma is emelkedjen, az árajánlatkérések száma növekedjen, és konverziót generáljunk a videós digitális marketing csatornából.

ÉRTÉKESÍTÉSI CÉLÚ BEMUTATÓ VIDEÓK

Miközben a felhasználók az életüket lényegében képernyők kereszttüzében élik, az értékesítési célú bemutató videók hatalmas jelentőséget kaptak az eladások ösztönzésében.

 

Természetesen minden termék más és más bemutatási módszert követel meg, azonban mi ehhez igazodva, a videós tartalmak szakmaiságát előtérbe helyezve alkotjuk meg azt a megoldást Önnek, ami valós bevételt hozhatja.

Ne feledje, a vizuális tartalommal megtámogatott értékesítés jelentős előnyökkel és nagyfokú hatékonysággal bír, hiszen költséghatékony, megtérülő és hosszú távú befektetés, ami egyúttal látványossá is varázsolja a vállalkozásának hirdetéseit, megjelenését!

OKTATÁSI CÉLÚ BEMUTATÓ VIDEÓK

Gyakran botlik bele félreértésekbe az értékesítés során? Úgy érzi, hogy minden érdeklődőnek ugyanazokat kell elmondani? Az oktatási célú bemutató videók segítségével nem csak a termékét vagy szolgáltatását népszerűsítheti, hanem egyben edukatív tevékenységet is végezhet, ami végső soron az Ön dolgát könnyíti meg.

Igényei szerint lehetőség van arra, hogy egy témáról vagy termékről videós összefoglaló készüljön, így látványos módon egy csokorba foghatja a legfontosabb információkat, és elérheti, hogy ügyfelei is könnyebben tájékozódjanak a témában. Az potenciális vásárlók könnyebben adják ki olyasmire a pénzt, amit már ismernek – adja meg magának az előnyt, amit egy jó oktató videó hozhat!

YouTube hirdetésekkel kapcsolatos szerződéskötést követően, a következőkre számíthat:

YouTube hirdetésekkel Ön is kreatívan, vizuális módszerekkel ismertetheti meg vállalkozását potenciális ügyfeleinek.

 • Díjmentes telefonos konzultáció a YouTube hirdetésekkel kapcsolatban.

 • Ha van futó YouTube hirdetése, azt ellenőrizzük, a teljesítményét kielemezzük.

 • Teljes körű fiókhozzáférés kap tőlünk akkor is, ha mi alakítottuk ki a YouTube hirdetéseihez szükséges fiókot.

 • Pontos célzások és beállítások használata a Youtube kampányokban.

 • Rendszeres teljesítmény ellenőrzés, folyamatos optimalizálás, hogy Youtube és videóhirdetései a lehető legjobban futhassanak.

 • Rendszeres szakértői kapcsolattartás, statisztikai elemzés.

 • A cél, a megfelelő márkaépítés céges hirdetéseivel a Youtube videómegosztón. Potenciális látogatok szerzése, konverziós arányok növelése.

Keressen minket most és tudjon meg még többet a YouTube hirdetés lehetőségeiről!

Jelenjen meg Ön is vállalkozásával a legnagyobb videómegosztó portálon és ragadja meg leendő ügyfelei figyelmét Youtube videó megoldásokkal!

 • Létrehozzuk és aktívan tartjuk céges YouTube csatornáját, ahova megnyerő és modern céges bemutatkozó videókat, termékével és szolgáltatásával kapcsolatos tartalmakat töltünk fel.

 • YouTube csatornáján keresztül akár Ön is közvetlenül szólhat az ügyfeleihez, bemutathatja egy-egy termék működését, vagy a szolgáltatásának különleges megoldásait, előnyeit.

 • Érdemes élni a YouTube csatorna által kínált lehetőségekkel, hiszen pozitívan hathatnak nem csak az ügyfelek számára, hanem weboldalának helyére is a Google kereső természetes találati listájában!

Start Youtube Csomag

Díjmentes Youtube stratégiai konzultáció

Ajándék Honlapelemzés és célcsoport tervezés

Egyszerűsített kreatív hirdetés elkészítés

Komplett Youtube Hirdetési kampány elkészítés

Folyamatos célcsoport optimalizálás

Kattintási díj optimalizálás

Kattintási díj optimalizálás

Rendszeres Youtube statisztikai elemzések, kimutatások

Prémium Youtube Csomag

Díjmentes Youtube stratégiai konzultáció

Ajándék Honlapelemzés és célcsoport tervezés

Egyedi, kreatív Youtube videóreklám készítés

Youtube szöveges és videós hirdetési kampányok készítése

Youtube hirdetések és videómegtekintési díjak optimalizálása

Folyamatos célcsoport optimalizálás, konverzióoptimalizálás

Rendszeres Youtube csatorna kezelés és optimalizálás

Rendszeres Youtube statisztikai elemzések, kimutatások

Prémium Youtube Csomag + Facebook Marketing

Díjmentes Youtube stratégiai konzultáció

Prémium Youtube hirdetési csomag szolgáltatásai (Egyedi kreatív videó, Youtube csatorna optimalizálás, stb.)

Youtube csatorna technikai beállítások és bővítés

Konverzió öszötönző Facebook marketing megoldások

Kreatív szövegírás és linkhálózat bővítés

Teljesítménynövelő termékspecifikus Facebook posztok, kampányok

Rendszeres Facebook, Youtube statisztikai elemzések, kimutatások

Google Analytics, honlap célok és konverziós célok folyamatos megvalósítása

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek az INGYENES weboldal és igényfelmérés alapján! Írjon nekünk!

Honlapjának és céges Youtube csatornájának sikere csak egy kattintásra van!

Próbálja ki Start és Prémium szolgáltatásainkat és legyen sikeres Online stratégiája a youtube portálon is! Legyen több megrendelése, ügyfele! Mi segítünk előre jutni a Google keresőben és a közösségi oldalakon való márkaépítésben!

Teljes körű céges YouTube hirdetéskezelés, kedvező áron, részletes tájékoztatással – jelentkezzen most és próbálja ki szolgáltatásunkat!

Hirdessen Ön is a legnagyobb videómegosztó portálon, hogy minél szélesebb körbe eljuttathassa az üzenetét! Szakmai megoldásokkal várjuk!

Youtube marketinggel és Youtube hirdetésekkel kapcsolatban, szakembereink állnak a rendelkezésére!

 • Bármikor kérhet árajánlatot TELJESEN INGYENESEN!

   

  A YouTube hirdetéseket is érdemes kipróbálni, ha minél több érdeklődőre vágyik.

 • Az ajánlat igénylését követően, az egyik Google és Webfejlesztéssel foglalkozó szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és részletesen megbeszéli Önnel, hogy milyen megoldást tudunk nyújtani a felmerült igényekre a Youtube területén.

 • Csomagajánlataink személyre szabottak!

   

  Google Kiemelt Partnerként vállalkozásának céljaira fókuszálunk, és figyelmet fordítunk arra, hogy Önnel együttműködve a megfelelő lépéseket alkalmazzuk.

   

  Vegye fel velünk a kapcsolatot és konzultáljon szakmai kollégáinkkal, akik válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a Youtube hirdetésekkel kapcsolatban!

  Hogy működik a YouTube Hirdetés? Mely vállalkozásoknak érdemes használni?

  A YouTube Hirdetés a legnagyobb videómegosztó portálon keresztül érhető el, így hatalmas tömegekhez juthat el a megfelelő beállításokkal. Két megoldás érhető el: egyrészt lehetőség van videós hirdetésekre, másrészt banneres megjelenést is biztosít a felület a videókba ágyazva, vagy az ajánlott videók találati listájában. Annak felmérése, hogy Önnek pontosan mire van szüksége, a mi feladatunk, ezért érdemes egyeztetnie Youtube hirdetésre specializálódott szakértőinkkel, hogy melyik megoldást érdemes kipróbálnia!

  A YouTube Hirdetés kiváló lehetőséget biztosít azoknak a vállalkozásoknak, akik a márkaépítést szeretnék előtérbe helyezni, vagy olyan termékeik, szolgáltatásaik vannak, amelyeket könnyen megjeleníthetünk vizuális formában.

  Milyen további előnyökkel jár a YouTube Hirdetés számomra?

  A YouTube Hirdetések egy része átkattintási lehetőséggel működik, tehát az érdeklődők azonnal eljuthatnak az Ön weboldalára. Ez kiváló esetekben akár konverziót is hozhat magával, de a weboldal márkaépítésében és látogatottságnövelésében is fontos szerepet játszik.

  Mennyit a Youtube hirdetési kampányokra fordítani?

  A YouTube Hirdetések és kampánykezelés a Google Hirdetési szolgáltatásunkon keresztül válik elérhetővé. Használata komplex tudást és beállításokat igényel, valamint többféle hirdetéstípus is alkalmazható. A Youtube videó hirdetések megtekintési díja elég kedvező általában, akár néhány forintos megtekintési díjjakkal is számolhatunk / 1 videó megtekintés. Ön döntheti el, hogy mennyit szán naponta a videó hirdetéseinek megtekintéseire, ráadásul csak akkor kell fizetni a videómegtekintések után, ha azt ténylegesen meg is nézik a potenciális érdeklődők. A hirdetés átugrásokért például nem kell fizetnie a Google hirdetésekért.

  Videó hirdetési és egyéb Youtube kampányok kezelésének és optimalizálásának a havidíjai kedvező áron elérhetőek szolgáltatási csomagjainkon belül.

  Hogyan válasszak szakértő ügynökséget a Közösségi Marketing folyamatok kezeléséhez?

  1. Mielőtt ügynökséget választ, tájékozódjon az alapokról, hogy tisztában legyen a közösségi oldalak működésével és lehetőségeivel.

  2.  Nézze át a választott cég referenciáit, eredményeit, esettanulmányait. Egy megfelelő ügynökség bemutatja Önnek referenciáit, pontosan felméri az Ön vállalkozásának online üzleti céljait és elemzik honlapját, meglévő közösségi felületeit, hogy milyen lehetőségekkel érdemes még foglalkozni az Ön esetében.

  3. Ha egy ügynökség időt szakít arra, hogy elmagyarázza a közösségi oldalak működését, lehetőségeit, valamint iránymutatást ad a legnépszerűbb felületekről, az már jó jel. Megfelelően tájékoztatják a demográfiai célzási lehetőségekről, a közösségi hirdetések formáiról, majd együttműködve Önnel közösen állítják össze a kreatív hirdetéseket, amelyeket szeretne megjeleníteni a közönségnek.

  4. Az Ön vállalkozásának üzleti céljait tartja szem előtt, rendszeresen segíti ügyfeleit oktatással, tanácsadással, elmagyarázza a miérteket és folyamatosan méri a Közösségi Marketinggel kapcsolatos eredményeket, melyről teljes körű és hiteles kimutatást, jelentést küld Önnek.

  5. Érdemes azt az ügynökséget választani a Közösségi Marketing kezeléséhez, akik nem kérnek előre fizetséget a munkájukért! Ha Önnek a számla kiegyenlítése előtt lehetősége van felmérni, hogy tényleg elkészült-e a munka, akkor jó helyen jár.