Linképítés | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Linképítés

A Kampányfelügyelet Magyarország szolgáltatásainak keretén belül ma már nem csak keresőoptimalizálással, illetve marketing célú szolgáltatásokkal állunk minden ügyfelünk rendelkezésére, hanem linképítéssel is!

linkmarketing

A szolgáltatás alapvető lényege, hogy az Ön vállalkozását könnyedén elérhetővé tegyük az érdeklődők számára. Mindezt olyan módszerek alkalmazásával melyek segítségével az Ön weboldala előrébb kerül a Google kereső programjában.

Miért fontos, hogy minél előrébb kerüljön a keresőrendszerben és mit is jelent ez?

Az alapján, hogy a Google rendszerének rangsorában hányadik helyen áll weboldala, Ön ennek a helyezésnek megfelelően olyan helyre kerül kereséskor. Pontosabban, ha hátul helyezkedik el a rangsorban, megeshet, hogy kulcsszavas keresés esetén csak a kilencedik vagy tizedik oldalon talál saját weboldalára mutató hivatkozásra.

Hogyan érjük el, hogy meglévő helyén javítunk?

Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, a munka megkezdése előtt kiértékeljük weboldala aktuális helyzetét és ennek megfelelően tervezzük meg munkánkat, és egy ajánlatot készítünk az Ön számára, mindezt egy teljesen ingyenes szolgáltatás keretén belül!

A linképítés egy rendkívül összetett munka, éppen ezért több munkatársunk is részt vesz a különböző munkafolyamatok lebonyolításában, a minőségi végeredmény érdekében.

A Google az alapján állítja fel sorrendjét különböző weboldalak besorolásakor, hogy az adott lapra hány releváns irányított link mutat. Azaz ha Önnek egy fűrésztechnikai eszközöket forgalmazó cége van, ahol a termékeken túl akár kapcsolódó szolgáltatások is az ügyfelek rendelkezésére állnak, akkor attól függően helyezi el a Google kereső programja, hogy hány erős weboldal mutat az Ön weboldalára, mint lehetőségre. Például ha több profi, gyakran látogatott barkács technikával foglalkozó weboldal megemlíti Önt, mint minőségi fűrészkellék beszerzőhely, az erősíti helyét a Google kereső rendszerében.

A Kampányfelügyelet abban lesz vállalkozásának segítségére, ha igénybe veszi linképítő szolgáltatásunkat, hogy olyan releváns tartalmakat készít el a weboldala számára, melyeket a kereső rendszer maga is hasznos linkként értékel.

linképítő szolgáltatás

Éppen ezért van szükségünk munkatársaink csapatmunkájára, mivel nem csak marketing szakemberek minőségi munkája hozza meg sikereinket, hanem szükség van továbbá webszöveg írókra, akik a tartalmak elkészítésével releváns, a weboldalára mutató anyagokat hoznak lére, valamint webfejlesztőkre és programozókra, akik a siker érdekében elvégzik a szükséges fejlesztéseket weboldalán.tobb_10000

Ha szeretné igénybe venni profi linképítő szolgáltatásunkat, akkor ne habozzon!

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére!