Reklámvideó készítés | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Reklámvideó készítés

A reklámvideók nyújtotta lehetőségek

Mai világunkban, amikor otthonunkban a médián keresztül, illetve a köztereken plakátok segítségével reklámok árasztanak el minket, nem könnyű feladat egy cégnek érvényesülnie. Ezek a hirdetési lehetőségek szinte elengedhetetlenek egy vállalkozás számára, azonban ez még mindig kevésnek bizonyul.

Ha vállalkozásával szeretne minden lehetséges reklámfelületen jelen lenni, nem hagyhatja figyelmen kívül az online marketing világát sem!

Az internet ma már szinte mindenhol rendkívül meghatározó, otthonokban, munkahelyeken is nélkülözhetetlen jelenség. Aki nincs jelen valamilyen formában az interneten, szinte nem is létezik! Napjainkban egyre több cégnek van saját weboldala, ahol megosztja az érdeklődőkkel szolgáltatásait, termékeit, információit. Abban az esetben azonban, ha a weblapot nem hirdetik, meglehetősen nehéz rátalálni a világhálón. Természetesen, aki célirányosan keres, megtalálja a weboldalt, de érdemes számba venni, vajon mennyivel több látogatót, vagyis potenciális ügyfelet lehet szerezni az online marketing segítségével!

Az online marketing egyik meghatározó eleme a reklámvideó. A reklámvideók több szempontból is rendkívül hatékonyak. Lássuk, melyek ezek!

Felgyorsult világunkban az embereknek kevés szabadidejük van, ezért igyekeznek minél rövidebb idő alatt elvégezni feladataikat. Ha szükségük van egy bizonyos termékre vagy szolgáltatásra, általában nem töltenek sok időt a kereséssel. A cégek weboldalán található tájékoztatókat gyakran túlságosan hosszúnak találják az emberek, és könnyen előfordulhat, hogy emiatt hagyják el a weboldalt és nem veszik fel a kapcsolatot az adott céggel. Ezzel szemben a reklámvideók sokkal könnyebbé teszik a tájékozódást, segítségükkel gyorsan juthatnak információkhoz az érdeklődők, melynek következtében jelentősen nő az esély a céggel való kapcsolatfelvételre. Ha egy vállalkozás rendelkezik reklámvideókkal, több felületen jelenik meg a világhálón, amely által több látogatót szerezhet. Emellett a minél több fórumon való megjelenés komolyságot sugároz az emberek felé, hiszen azt tükrözi, hogy az adott vállalkozás ad magára és fontosak számára az ügyfelek.

marketing videóMindez természetesen csak akkor éri el a várt hatást, ha a reklámvideók igényesen vannak elkészítve.

Ezt nyújtja Önnek a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. tapaszalt csapata!

A reklámvideók egyedülálló megoldást nyújtanak vállalkozásának fellendítésére!

Ha szeretne élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel, forduljon hozzánk bizalommal a +36-70/701-4017-es, illetve a +36-1/336-0433-as telefonszámon, vagy a kapcsolat@kampanyfelugyelet.hu e-mail címen!

Cégünk azért dolgozik, hogy az Ön vállalkozása minél több ügyféllel gyarapodjon, hiszen a mi sikerünk az Ön sikere!

A reklámvideók előnyei

Ebben a modern világban, amiben élünk, a technika elhatalmasodása révén már mindent megtalálunk az interneten. Ha meg akarunk valamit nézni, csak beírjuk egy keresőbe, vagy megnézzük egy videó megosztó portálon, hogy megtaláljuk-e, ami éppen érdekelne minket. Pontosan ezért fontos, hogy cégünk megtalálható legyen az internet világában, ehhez azonban nem elég egy eldugott kis weboldal. A reklámvideók nem csak arra jók, hogy cégünk oldalára kitegyük. Az internet adta lehetőség már számtalan, így csinálhatunk videó megosztó csatornát, akár különböző fórumokba is be tudjuk linkelni videónkat, vagy más közösségi oldalakra is ki tudjuk tenni, ami azt eredményezheti, hogy sokkal több emberhez eljuthat videónk, így növelve weboldalunk látogatottságát, vállalkozásunk érdeklődői körét.

reklámvideók készítése

Manapság ez az egyik legnagyobb online marketing piac: a reklámvideók. Egyszerű, gyors, lényegre törő, mellyel tökéletesen be lehet mutatni, hogy cégünk mit is közvetít a nyilvánosság, a nagyvilág felé. A reklámvideóknak további nagy előnye, hogy nem csak a videó szövegébe, hanem akár mellé is lehet leírást adni, így egyszerűbben is meg lehet osztani adatokat a nézővel, mint például vállalata weboldala, elérhetőségei, címe, különlegességei, jellemzői.

Egy reklámvideó lényege, hogy érdekes, figyelemfelkeltő, és persze egyértelmű legyen, hogy vállalkozásunknak mi a fő profilja. A célunk az is, hogy azoknak az embereknek, akik csupán véletlenül találják meg videónkat az interneten, egyből felkeltsük érdeklődését, hogy ne kapcsoljanak el videónkról. Ezért fontos, hogy érdekességekkel teli, tartalmas reklámvideót készíttessünk üzletünkről.

Tekintve, hogy nem csak egy féle cég van a világon, ezért többféle reklámvideót is kell készíteni. Legyen szó akár értékesítői, vagy marketing tevékenységről, cégünktől biztos, hogy az Ön számára legmegfelelőbb videót fogja megkapni, mellyel fellendítheti vállalkozásának érdeklődési körét, és eljuttathatja az interneten keresztül szinte bárhová. Ezzel segíti cége terjeszkedését, hiszen minél többen találják meg videóját, annál többen fogják megnézni például weboldalát is.

A reklámvideók legelterjedtebb fajtái:

  • Marketing Videó
  • Értékesítési Videó
  • Online Prezentációs Videó

De mit is jelentenek ezek pontosan? Hiszen ezek a fogalmak olyan szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hogy össze is keverik őket néha. Pedig jelentésük nem ugyanaz.

Marketing videó

A marketing szó magyar jelentése: piacra vinni, eladni, forgalmazni. Lényegében a marketing egy, az egész vállalatra kiterjedő gondolkodásmód, melynek feladata az, hogy a vevői igényekhez mérten felkutatassa és elemezze a piacot, megismertesse a vevőkört az eladni kívánt termékkel vagy szolgáltatással, és megszervezze az értékesítést.

A marketing középpontjában a vásárlóval lévő azonosulás áll, ez az egész filozófia alapja. Tudnunk kell az érdeklődőinkkel azonosulni, mert így tudunk nekik teljes mértékben olyan terméket vagy szolgáltatást nyújtani, amire igazán vágynak. Ez a marketing videó készítés alapja is. Folyamatosan figyelnünk kell vevőink igényeit, kutatnunk kell a vevőpiacot, és olyan termékeket kell nekik bemutatnunk, valamint úgy kell azt a terméket bemutatni, hogy egyből felkeltse vevőink érdeklődését, hiszen egy jó marketing videó alapja a figyelemfelkeltés, és az, hogy tudjuk, mire van szüksége vevőinknek.

Értékesítési videó

Értékesítésnek azt nevezzük, amikor a termékünk vagy szolgáltatásunk eljut a vásárlóhoz. Az értékesítés során az eladni kívánt termékeket vagy szolgáltatást bemutatják, hogy a vevő megismerje, lássa, hogy hogyan is működik, és ha a reklámvideó megtekintése után esetleg lehetősége van személyesen is megnézni, még ki is tudja próbálni. Az online értékesítési videó nem közvetlen, vagyis amikor értékesítünk, nem vagyunk ott a vevők mellett, hogy segíteni tudjunk nekik, ezért pontos és érthető reklámvideót kell készíttetnünk. Így viszont – mivel úgy is tudunk értékesíteni, hogy nem kell személyesen ott lennünk – nagyobb az esélye annak, hogy többen megtalálják termékeinket, hiszen az internetre feltöltött videó nappal is, de még éjjel is „értékesít helyettünk”, és a vásárlóink mindaddig meg fogják találni a termékeinket, szolgáltatásunkat, amíg reklámvideónk megtalálható az interneten.

Prezentációs videó

A prezentáció szó bemutatót jelent. Egy összetett előadói módszer, egy technika. Egy prezentációs reklámvideóban a szemléltetésé, a bemutatásé a főszerep, és nagyrészt összejöveteleken, megbeszéléseken szokták alkalmazni, egy új termék, szolgáltatás bemutatásaként. Mivel ilyenkor általában egy adott termék bemutatására koncentrálódik a videó, ezért úgy kell megszerkesztenünk, hogy izgalmas legyen, és annak kell a szemünk előtt lebegnie, hogy ilyenkor az előadott terméké, az előadóé és a nézőé a főszerep. Fontos, hogy az előadó úgy tudja bemutatni a reklámvideóval együtt a terméket, hogy felkeltse a közönség figyelmét, hiszen egy jól megszervezett bemutató lehet az adás-vétel alapja.

reklámvideó készítés

Mindhárom reklámvideó fajtánk egy dolgot hivatott elősegíteni, ez pedig nem más, mint vállalkozásának, üzletének növekedésének elősegítése!

Reklámvideót készíteni nem egyszerű feladat, ezért jobb, ha profikra van bízva, elvégre az internetes portálokon szinte az egész világhoz el fog tudni jutni. Embereknek akár ezrei fognak rákattintani naponta, így fontos, hogy minőségi anyagot nézzenek meg. Hiszen a technika fejlődésével már szinte bárhol, bármikor meg tudják nézni, legyen az számítógép, laptop, tablet vagy telefon.

A videó készítés tárháza szinte végtelen, számos lehetőség van előttünk, amik közül kedvünkre válogathatunk, így olyan reklámvideót készíttethetünk, amilyet csak szeretnénk, nem kell megelégednünk egy egyszerű videóval, és egy rövid felirattal – kivéve, persze ha kifejezetten ilyet szeretnénk, mert az jobban illik cégünk arculatához.

reklámvideó

Ha profi csapatunkra bízza a reklámvideó készítést, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű munkát fogja kapni. Cégünk a legkorszerűbb programmal, igazán profi minőségben dolgozik, így garantálni tudjuk, hogy a legjobban elkészített videót fogja kapni, legyen a kiválasztott videó típusa marketing, értékesítési, vagy prezentációs. Bármit is választ, számíthat rá, hogy a reklámvideók világában található legjobb minőséget fogja megkapni!

Ha kíváncsi a már elkészült videóink egy részére, tekintse meg referenciáinkat!

A reklámvideók kulcsszerepe egy vállalkozás életében

Az online marketing eszközei széles tárházzal rendelkeznek, melyek közül az egyik leghatásosabb a reklámvideó. A legnagyobb videós csatornák, mint a Youtube hivatalos adatai szerint a videók általi hirdetés és reklámozás valós növekedést eredményeznek minden vállalkozás életében.

A reklámvideó készítése nem egyszerű feladat. Sok cég ott fog mellé, hogy nem megbízható szolgáltatást választ, és a várt eredmények elmaradnak, olykor még hátrányokkal is járhatnak. Az optimális reklámvideóhoz ismerni kell az adott feltöltési felület követelményeit és szabályozásait, a közönség igényeit és a megbízó vállalkozás koncepcióját.

Hogy ez a három alapfeltétel érvényesülhessen, szükség van tapasztalatra, szakértelemre és elhivatottságra. Munkatársaink segítségével professzionális szolgáltatásban részesülhet! Reklámvideó készítésben verhetetlenek vagyunk! Minőségi és hiteles eredményt biztosítunk Önnek, hogy vállalkozása sikere valós értékben mérhető legyen!

kampanyfelugyelet.hu.16feb

 

Fektessen hangsúlyt a vizuális megjelenésre is! Készíttessen reklámvideót!

A reklámok szabályosan körbeveszik a fogyasztói társadalmat, főleg a reklámvideók, amelyek a legerősebb befolyással bírnak egy szolgáltatás vagy termék népszerűsége terén. Nagyon fontos, hogy elkészítésüket szakértőkre bízzuk, akik tisztában vannak azokkal a marketingeszközökkel, amelyek megjelenítésével arra ösztönözhető az ügyfél, hogy vegye igénybe a szolgáltatást, vagy vásárolja meg a terméket.

Ha Ön is vizuális marketing eszközöket részesítene előnyben vállalkozása népszerűsítéséhez, válassza a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. reklámvideó készítési szolgáltatását! A reklámvideók készítése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehet benne, hogy olyan vizuális anyagot fog kapni, aminek használatával garantáltan több ügyfél figyelmét hívhatja fel vállalkozására!

A reklámvideó készítéssel csakis előnyökre tehet szert, hiszen a vizuális ösztönzés sokkal hatásosabb, mint az írott anyagok! Keressen minket bizalommal!

Fektessen hangsúlyt a vizuális megjelenésre is! Készíttessen reklámvideót!

 

Online sikerek mozgó képpel: a marketing videó

A marketing video egy viszonylag új keletű, de annál népszerűbb és hatékonyabb marketing eszköz. Egy jól megszerkesztett marketing videóval több követőt is lehet szerezni, és sokszor könnyebb, mint írott posztokkal, hiszen az embereknek sajnos egyre kevesebb türelme van az olvasáshoz.

A marketing videónál okosan kell megválasztani és figyelemfelkeltő címmel kell ellátni a tartalmat, amivel nagyot léphetünk előre, a siker felé. A közönség növelésére ugyanúgy jó alkalom egy ilyen videó elkészítése, mint brandépítésre. Ez egy, a videóban elhelyezett logóval egyszerűen elérhető. Az ügyesen összeállított marketing videóval viszont még nincs nyert ügyünk, hiszen ugyanilyen ügyesen kell az elhelyezni is! A Youtube-on is túl van élet, használjuk ki az internet kínálta egyéb platformokat, és töltsük fel a videónkat Facebookra, vagy Vimeora is!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Segítünk az ideális marketing videók elkészítésében és pozicionálásában!

Online sikerek mozgó képpel: a marketing videó

 

Írjon nekünk email-t a kapcsolat@kampanyfelugyelet.hu címre, vagy keressen minket a +36-70/701-4017-es, illetve a +36-1/336-0433-mas telefonszámon. Keressen minket minél hamarabb, és élvezze Ön is az online marketing és a reklámvideók nyújtotta lehetőségek végtelen tárházát!