Webáruház – Webshop Bérlés

Szeretné átterelni a vásárlásokat online térbe? Régi webáruházát cserélné újra? Mi segíthetünk!

Megjelenés, gyorsaság és felhasználóbarát funkciók terén egyaránt kiváló webáruházakat hozunk létre ügyfeleink számára!

Az online kereskedelem az egyik leggördülékenyebb módja az értékesítésnek, hiszen a vásárló akár a buszon ülve, a telefonjáról is megvásárolhat egy kiszemelt terméket két cikk elolvasása között. A távolság és az üzletben való válogatás fáradalmai tehát már nem állják útját a vásárlási kedvnek. Persze ezt a lehetőséget többféleképp is megragadhatjuk!

Ha saját webáruházat indít, az egy nagyobb befektetés, ugyanakkor folyamatos kiadásokkal is jár. De nem ez az egyetlen lehetőség! A webáruház bérlés is egy alternatíva, ha csak időszakosan szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, vagy akkor, ha Önnek kényelmesebb csak arra az időre fizetni, ameddig ténylegesen üzemelteti az adott oldalt!

 • „A Kampányfelügyelet Magyarország
  kiemelkedő szakértői tudással és ötletekkel
  segítette elő a Google kampányom előre
  lépését, és a céges honlapom elkészítésében
  is igen sok segítséget köszönhetek nekik.”


  Munkavédelem Képviselet
  www.munkavedelemkepviselet.hu
 • "Csak pozitív élményekről tudok beszámolni.
  Bármilyen kérdésről legyen is szó, gyors és
  pontos választ kaptunk.
  Rugalmas hozzáállásuk többször is
  megkönnyítette a munkafolyamatokkal
  kapcsolatos kommunikációt."

  Ferro-Acél Kft.
  www.ferroacel.com
 • Néhány szóban szeretnénk összefoglalni eddigi tapasztalatainkat:
  - pontosság,
  - megbízhatóság,
  - precízió,
  - rugalmasság.
  Cégünk 100%-ban elégedett.

  Holes Műanyag Siklócsapágy Kft.
  www.holes.hu

Bérelje webáruházát tőlünk, hogy jól működő, felhasználóbarát megoldásokkal élhessen!

Miért jó a bérlés?

Mert nem kell egy összegben kifizetnie a weboldal készítés esetenként igen jelentős költségét, hanem havidíjas konstrukcióban gondolkodhat, ami sokaknak előnyösebb lehet pénzügyi szempontból. Saját domaint kap, saját tárhellyel, amit bátran használhat, és mindeközben szakértő csapat áll Ön mögött, hogy ha valahol elakad, akkor gyors segítséget kaphasson.

Érdemes hozzánk fordulnia, amennyiben úgy érzi, hogy jó lenne, ha profikkal konzultálhatna, valamint megbízható oldalra szeretne szert tenni, jutányos áron!

Miért épp tőlünk béreljen webáruházat?

 • Kiszámítható költségek

  Fix havidíjjal számolhat, amennyiben cégünktől bérel webáruházat! Nincsenek plusz költségek és kellemetlen meglepetések!

 • Folyamatos karbantartás

  Szakembereink maradéktalanul elvégzik a webáruház technikai hátterének menedzselését, az új termékek feltöltését és a szükséges módosításokat!

 • Ügyfélkör bővítés

  Természetesen nem csak üzemeltetjük a webáruházat, hanem a megfelelő konverziók kitűzésével és hirdetésekkel, valamint keresőoptimalizálással azért is teszünk, hogy minél több vásárló forduljon Önhöz!

 • Tapasztalat

  Cégünk gyakorlatával az online marketing világában garantáljuk, hogy Önnek minden szempontból megéri minket választania!

Kérdése lenne a webáruház bérlésről? Kollégáink várják megkeresését! Kattintson bizalommal!

Kinek érdemes a webáruház bérlést választani?

 • Ha Ön még csak az első próbálkozásnál tart a webáruház üzemeltetés terén, akkor érdemes egy bérelt megoldással kezdeni, hiszen ha később mégis úgy dönt, hogy maradna a hagyományos árusítási formáknál, akkor anyagilag jobban járhat, mintha kifizette volna egy komplett webáruház elkészítését.

   

 • Költséghatékony megoldást keres, amivel elkerülheti, hogy egyszerre nagyobb összeget kelljen kiadnia a webáruház elkészítése kapcsán. Sok induló vállalkozásnak jelent hatalmas segítséget a bérlési lehetőség, hiszen egyébként is nagy összegeket kell befektetniük abba, hogy startra kész legyen minden.

   

 • Ha fontos Önnek, hogy könnyen elérhető legyen a szakmai segítség, ha kérdése lenne a webáruház működésével kapcsolatban, vagy ha megérett az idő egy új funkció bevezetésére. Magasan képzett programozó kollégáink azért dolgoznak, hogy ügyfeleink kényelmesen használható és megbízható oldalakkal büszkélkedhessenek.

   

Ne feledje, cégünknél nem csak a professzionális kivitelezést veheti igénybe a honlapok és webáruházak terén, hanem a teljes körű kezelésre van lehetősége, akár a keresőoptimalizálás, a Google hirdetések és a Közösségi tevékenységek menedzselése terén is!

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy jól képzett, gyakorlott kollégákkal dolgozzunk minden területen, így bátran ránk bízhatja az online marketinghez kapcsolódó feladatokat is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szüksége lenne egy költséghatékony megoldásra, webáruházra!

Webáruház bérléssel kapcsolatos szerződéskötésünket követően, a következőkre számíthat:

A webshop bérléssel Ön is sokat spórolhat! Próbálja ki webáruház csomagjainkat és éljen költséghatékony lehetőségekkel!

 • Szüksége lenne webáruház szakértő segítségre? Kollégáinkkal díjmentes tanácsadással várják!

 • Ajándék tárhely és domain szolgáltatást biztosítunk az első évben.

 • Https – SSL szolgáltatással tesszük biztonságosabbá a webáruházat.

 • Szolgáltatásunk mellé ajándék Google hirdetési kupont kapnak ügyfeleink.

 • Mobilra optimalizált, modern webshopot használhat megfizethető áron.

 • Felhasználó- és keresőbarát funkciók beállítását is elvégezzük.

 • Felhasználó- és keresőbarát funkciók beállítását is elvégezzük.

 • Termékfeltöltési szolgáltatással segítjük ügyfeleinket, hogy legyen ideje a vállalkozására koncentrálni.

 • Beépítjük a Google statisztikai mérőeszközeit, hogy nyomon követhető legyen a webáruház látogatottsága, teljesítménye.

Érdemes árajánlatot kérni, és élni az általunk kínált modern megoldásokkal, ha szeretne megfizethető áron új ügyfeleket szerezni! Webáruházaink segítségével Ön is jelentős sikereket érhet el!

Ha webáruház bérlésen gondolkodik, forduljon hozzánk! Keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, és kérje részletes tájékoztatásunkat, melyből mindent megtudhat szolgáltatásainkról!

Fontos Önnek, hogy lehetőleg alacsonyan tartsa a költségeket? A webáruház bérlési lehetőség ebben is segít! Ismerje meg Ön is ajánlataink!

Honlap fejlesztéssel foglalkozó kiemelt szakértő kollégáink a rendelkezésére állnak!

 • Az ajánlatkérés TELJESEN INGYENES!

   

  Érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen szakmai kollégánkkal egyeztetve minden fontos információt megtudhat a webáruház bérlési lehetőségekről.

 • Az ajánlat igénylését követően, az egyik Google és Webfejlesztéssel foglalkozó szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az Önnek is ideális megoldásokról.

 • Reális, elérhető áron bérelhet új webáruházat!

   

  Google Kiemelt Partnerként számunkra fontos, hogy fenntartható és költséghatékony megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, ezért érdemes kipróbálni online szolgáltatásainkat!

   

  Vegye fel velünk a kapcsolatot és konzultáljon szakmai kollégáinkkal, akik válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Hívja szakértői ügyfél-szolgálatunkat és kérjen ajánlatot!
Mobil: 06-70-701-4017 – Vezetékes: 06-1-336-0433

  Gyakran ismételt kérdések a webáruház bérléssel kapcsolatban!

  Miért jó a webáruház – webshop bérlés szolgáltatásunk? Kinek érdemes igénybe venni?

  A webáruház – webshop bérlés egy kiváló alternatíva azok számára, akik nem szeretnének egyszerre nagy összeget költeni új webáruházuk létrehozására, hanem előnyben részesítik a kedvező költségek egyenletes eloszlását. A cégünktől bérelhető webáruházak megfelelnek minden modern elvárásnak, logikus felépítésűek és jól használhatók mind az Ön alkalmazottai, mind a potenciális vásárlók, felhasználók számára.

  Ez a lehetőség főként azoknak lehet érdekes, akik jobban preferálják a havidíjas megoldásokat.

  Milyen további előnyökkel jár egy webáruház bérlés számomra?

  A webáruház domain neve az Ön vállalkozásának profiljához fog igazodni. A webáruház mellé ráadásul kap egy profi, szakképzett csapatot is a háttérben, akik a felmerülő problémákat gyorsan és gördülékenyen segítenek megoldani és így a webáruházát üzemeltetni.

  Mennyit érdemes ráfordítani?

  A havidíjas webáruház bérlési megoldásaink elérhetőek azoknak is, akik egy kisebb, egyszerűbb webáruházban gondolkodnak, illetve megtalálják a csomagok lehetőséget a nagy termék palettával rendelkező webáruház üzemeltetők is. A weboldalak és webáruházak létrehozása előtt egy kérdéssoron megyünk végig, hogy pontosan felmérjük igényeit és vállalkozásának üzleti céljait. Itt minden olyan információt megadhatnak számunkra, amely az árajánlat elkészítéséhez szükséges. Fontos, hogy nálunk nincsenek bújtatott költségek!  – Jól átlátható és egyértelmű, az Ön vállalkozására szabott árajánlatot készítünk! Start Webáruház bérlés már 5.000 Ft + Áfa áron elérhetőek / Hó.

  Hogyan válasszak ügynökséget a Programozás, Weboldal készítés, Webáruház készítés kapcsán?

  1. Nézze át a választott cég referenciáit, kérjen olyan weboldal címeket és webáruház címeket, amelyeket már elkészítettek. Egy megfelelő ügynökség bemutatja Önnek referenciáit, pontosan felméri az Ön vállalkozásának online üzleti céljait, tájékoztatja a programozás és a weboldal készítés menetéről, szakaszairól.

  2. Fontos, hogy az ügynökség törődjön az Ön preferenciáival. Ha megkérdezik, hogy milyen weboldalak tetszenek Önnek, van-e valamilyen elképzelése, valamint részletesen egyeztetnek Önnel még azelőtt, hogy belefognának a munkába, akkor jó helyen jár. (Hiszen sokkal drágább valamit utólag kijavítani, mint eleve jól elkészíteni!)

  3. Győződjön meg arról, hogy milyen határidővel dolgozik az adott webfejlesztő cég! Sajnos sokan tapasztalják azt, hogy rábízzák a weboldaluk elkészítését egy nem megbízható ügynökségre, aztán még hónapokkal később sem készül el az új weboldal. A megbízható vállalkozás folyamatosan tartja Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja önt.