Webszövegírás | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Webszövegírás

webszövegírásAhhoz, hogy cége vagy vállalkozása sikeresen léphessen fel az interneten, valamint ügyfelei előtt, rendkívül fontos, hogy weboldala olyan releváns tartalmakkal legyen ellátva, melyek minden, a weboldalra ellátogató potenciális ügyfél számára informatívak és hasznosak.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. szolgáltatásain belül most egy olyan lehetőséget ajánlunk figyelmébe, amely jelentősen hozzájárulhat szakmai előmeneteléhez!

Gyakori jelenség, hogy a szakterületük legkiválóbbjai hiába tudnak olyan referenciapalettával előállni, melyet minden versenytársuk megirigyelne, mégsem tudják sikeresen eladni magukat. Ennek elsődleges oka, hogy hiába ismeri az adott iparág megvalósításának rejtelmeit, mégsem érthet feltétlenül mindenki ahhoz, hogy ezt a tudását egy megnyerő köntösbe csomagolva, írott formában is a nagyközönség elé tárja. Vannak szerencsések, akik számíthatnak hozzáértő ismerőseik segítségére a webszöveg megírásában, azonban ahhoz, hogy meglévő ügyfeleit megtarthassa, illetve weboldalának tartalmával újabb ügyfeleket szerezhessen, marketinges szempontból profi módon elkészített weboldalra van szüksége.

Szakembereink ebben nyújthatnak Önnek segítséget, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Felkeltettük érdeklődését?

Kérje ingyenes ajánlatunkat munkatársainktól!

tartalomírásA Kampányfelügyelet munkatársai minden weboldalhoz olyan szövegeket írnak, melyek ügyfeleink profiljának megfelelően mind szakmailag, mind formailag megállják a helyüket. Cikkíróink attól függően, hogy mi az Ön igénye, beleássák magukat az adott témába, és egy szakmailag releváns tartalmat készítenek, melynek eredményeként büszke lehet weboldalára. Egy ilyen szöveg elkészítésekor kiemelten fontos a szerkezeti felépítés, valamint a kulcsszavak szakszerű alkalmazása.

Egy ilyen munka során, ha Ön azt kívánja, webfejlesztőink átalakítást végeznek a weboldalán, majd a menüpontoknak megfelelően cikkíróink elkészítik az adott oldal profiljának megfelelő tartalmakat. A webszövegek elkészítésekor az a célunk, hogy olyan írásokat készítsünk, melyek hűen tükrözik az Ön szolgáltatásait, valamint munkájának kiváló minőségét.

Mielőtt megkezdjük munkánkat, egyeztetünk Önnel, hogy pontosan mik az igényei, illetve elvárásai az elkészült weboldallal kapcsolatban, mindezt ingyenes szolgáltatásunk keretén belül!

A Kampányfelügyelet számára elsődleges fontosságú, hogy a marketing minden területén kiváló szolgáltatásokat nyújtson vállalkozások és cégek számára!

Ne habozzon, kérjen tőlünk ajánlatot és vegye igénybe webszövegíró szolgáltatásunkat!

Marketingszöveg: Mi megírjuk Önnek!

Marketingszöveg: Mi megírjuk Önnek!A jó marketing tartalom segít eladni egy terméket, szolgáltatást, motiválja a potenciális vásárlót arra, hogy a mi termékünket válassza, ugyanakkor releváns információkat szolgáltat, megoldást kínál egy problémára.

A marketing szöveg ott van mindenhol, szinte egyetlen online marketing eszköz alkalmazása során sem lehet kikerülni a használatát. A profi marketing tartalom előállítása már a honlap megszerkesztésénél jelen van, hiszen itt tájékoztatjuk a látogatókat a termékekről, szolgáltatásokról. Marketing szöveg kerül a Facebook hirdetésekbe, a Google hirdetésekbe és a hírlevelek tartalmába is, de nem hiányozhat a reklám videókból sem.

Sokan nem rendelkeznek a kellő affinitással ezeknek a szövegeknek a megírásához vagy egyszerűen csak nem szeretnének maguk foglalkozni vele. A megoldás? Bízzon meg profikat és legyenek az Ön marketing szövegei is hatékonyak!

Mi mindezt képesek vagyunk megadni vállalkozásának! Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a webszövegírást!

Mitől lesz jó egy szöveg?

Mitől lesz jó egy szöveg?Ha szeretnénk növelni honlapunk látogatottságát, érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen típusú szövegeket írjunk. Első lépésként ajánlott behatárolni a célközönséget. Ha erre sor került, eldönthetjük, hogy könnyedebb, vagy szakszerűbb nyelvezetet használjunk.

Amennyiben ismerjük cégünk érdeklődőit, akkor már nincs különösebben nehéz feladatunk, ha viszont éppen most tervezzük cégünk indítását, esetleg arculatváltáson gondolkodunk, akkor érdemes kellő időt szentelnünk a megszólítás módjának megtervezésére.

A webszövegírás során ezekből az információkból építkezhetünk, illetve ezek köré fonhatjuk kommunikációnkat. Azonban érdemes mindig szem előtt tartani, hogy pontosan mi is a szövegírás célja, vagyis, hogy még nagyobb közönséget vonjunk be az értékesítési láncba. Ezért is fontos, hogy a szövegíráskor ne céltalan témákat fogalmazzunk meg, illetve ne tévesszük meg a látogatókat, mert ez idővel elriasztja őket.

Szakszerűen megfogalmazott, kreatív szöveges tartalmakkal szeretné még több érdeklődővel bővíteni ügyfélkörét? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a webszövegírást!