Youtube hirdetések | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Youtube hirdetések

Szeretne a Youtube -on hirdetni?

Válassza az egyik legsikeresebb márkaépítési módszert!

  • Szeretné ismertebbé tenni vállalkozását, vagy termékét?
  • Szeretne hatékony, jól irányzott márkaépítést végrehajtani?
  • Válassza Youtube hirdetéseinket, melyek segítségével óriási tömegekhez juttathatja el szolgáltatásait!
  • A Youtube hirdetések egyszerre jelentenek nagy hatékonyságot és kellemes, csalogató megjelenést.
  • Többfajta hirdetési forma közül is választhat!

A Youtube hirdetések szükségesek, ugyan is

  • Hatalmas nézőközönséghez jutnak el rendkívül rövid időn belül, hiszen manapság már mindenki a youtube-hoz folyamodik, ha szeretne videókat, filmelőzeteseket nézni, vagy zenéket hallgatni.
  • A Youtube hirdetések garantáltan eljutnak a felhasználókhoz, hiszen vagy a videóba beágyazva, vagy a keresési listában, mindenképpen megjelennek.
  • Igényes, tartalmas reklámok, melyek remek képet mutatnak az Ön termékéről, vagy szolgáltatásáról.

Igényelje egyszeri 30.000 Forintos kuponunkat és próbálja ki az adwords hirdetést.

kupon2

Kérje az Önnek megfelelő szolgáltatást!

youtube hirdetésGoogle minősített szakembereink gondoskodnak róla, hogy Ön minden esetben a legjobb és legprecízebb hirdetési szolgáltatásokat kapja. Youtube hirdetéseinket az Ön személyes igényei alapján készítjük.

A Youtube oldalát magyar viszonylatban is milliók használják naponta, így biztosítjuk, hogy a lehető legjobb márkaépítési módszert veheti igénybe, ha megkeres minket.

A Youtube hirdetéseknek két típusa létezik: a készített reklámvideó a youtube videó elejébe lehet beágyazva, így az játszódik le elsőként, vagy készülhet és optimalizálódhat egy adott kulcsszóra is, melyet beírva, az első találatként jelenik meg a találati listán. Mindkét alkalommal az Ön reklámvideója az, mellyel először találkozik a felhasználó!  A Youtube hirdetésekhez tartoznak még a képes és szöveges hirdetések is, melyek szintén vagy a videó közben, vagy a videó mellett jelennek meg.

youtube videó hirdetésVálassza szolgáltatásainkat hiszen

  • Most egyedülálló ajánlatokkal várjuk Önt.
  • Ön szabadon megszabhat egy tetszőleges havi összeget, melyet a youtube hirdetésekre szán, és mi abból valósítjuk meg az elképzeléseit!

Ön is szeretne a világ legnagyobb videómegosztóján hirdetni?

Nincs más dolga, mint kérni ingyenes visszahívásunkat, és mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Ne habozzon, vegye igénybe youtube hirdetéseinket, hogy garantáltan megismertesse termékét, vagy szolgáltatását a legnagyobb nézőközönséggel!750_millio

Használja ki egyedi árajánlatainkat, előzze meg konkurenciáját, és jelentkezzen most!

 

Youtube használat kicsit másképp

Youtube használat kicsit másképpHatékony online marketingre van szüksége, de nem igazán tudja, hogyan is kellene hozzáfognia? Önnek nem is kell, mert elég, ha egyszerűen csak ránk bízza ennek bonyolítását! A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. segítségével olyan felületeken is jelen lehet, ahol eddig még nem, és olyanok potenciális vásárlókat is elérhet, akiket eddig még nem.

A Youtube hirdetések is egy ilyen lehetőséget rejtenek magukban. A Youtube ma már nem csupán a szórakozás, zenehallgatás, filmnézés színtere, hanem a jól irányzott online marketing egyik hatékony eszköze is. A Youtube videók előtt vagy közben lejátszott hirdetések, csatornák mindig szem előtt vannak és gondoskodnak arról, hogy az Ön termékeit vagy szolgáltatásait azok is megismerjék, akiket eddig megszokott eszközeivel nem tudott elérni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ismerkedjen meg a Youtube hirdetések lehetőségeivel és fejlessze magasabb szintre online marketing stratégiáját profik segítséggel! A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. Önt is hozzásegíti a sikeres online marketinghez és bemutatja, hogyan aknázza ki hatékonyan az online felületekben rejlő lehetőségeket!

 

A vizualitás jelentősége napjainkban

Youtube hirdetésA reklámpiac egy folyton változó, ingoványos talajú terület, mely az utóbbi évtizedekben hatalmas átalakuláson ment keresztül. Ez legfőképpen az internet robbanásszerű elterjedésével köthető össze, hiszen a világhálónak köszönhetően manapság már szinte nincs olyan pontja a földnek, ahova ne juttathatnák el az általunk közölni kívánt információt.

Természetesen okkal merül fel a kérdés, hogy ebben az információ áradatban miként lehet kitűnni. Nos, itt mutatkozik meg a vizualitás kulcsfontossága napjainkban. Ugyanis a képi és hangi anyagok gyakorta érnek célba előbb, mint a szöveges tartalmak. A Youtube pedig kiváló platformot kínál erre a célra! A Youtube hirdetések célja, hogy az emberek vizuális ingerét kielégítve jutassa el a kívánt célközönséghez a szükséges információkat.

Ahhoz, hogy egy Youtube hirdetés sikeres lehessen, fontos az összetétel is! A hangi és képi megjelenés mellett releváns szerepe van a rövid, lényegretörő szöveges információknak is, melyeket egyensúlyba kell hozni egymással. Mi ebben lehetünk a segítségére, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Youtube hirdetések: Önnek már van?

Youtube hirdetések: Önnek már van?Az online marketing eszközök egyik népszerű formája a Youtube hirdetés. Youtube videókat szinte mindenki néz, a Youtube csatornáknak rengeteg felhasználója van. Egy Youtube video előtti, utáni vagy akár közbeni reklámnak szinte mindig sikerül célba érnie.

Nagy előnye, hogy habár értéke és hatékonysága a nagy volumenű tévés kampányokéhoz ér fel, mégis sokkal kevesebbe kerül. A tévés kampányok árának töredékéért vásárolhat Youtube hirdetéseket, mégis ugyanazt érheti el velük!

Van még egy előnye a Youtube hirdetésnek, méghozzá az, hogy a hirdetőnek csak azok után a hirdetésekért kell fizetnie, amiket teljesen végig néztek a fogyasztók. Ha valaki tovább lépteti a hirdetést, az nem számít egy teljes reklámnak.

A Youtube hirdetések nem véletlenszerűen jelennek meg. A hirdetők nagyon pontosan pozicionálni tudják azokat és beállítani az olyan részleteket, mint a hely, idő, különféle demográfiai adatok!

Keressen minket bizalommal és tudjon meg többet arról, miért ne hagyja ki a Youtube hirdetések lehetőségeit!

 

A Youtube, és ami elérhető rajta

kampanyfelugyelet.hu20180618Modern, internetre alapuló világunk egyre népszerűbb marketing eszközei a Youtube hirdetések. Azonban, hogy ez honnan és hogyan fejlődött idáig, az egy nagyon érdekes történet, melyet most megosztunk Önnel.

A Youtube alakulásának három kulcsfigurája Chad Hurley, Steve Chen és Jawed Karim. Ők szerették volna ugyanis az általuk 2005 elején rendezett pótszilveszteri bulin készült felvételeket megosztani egymással, de rájöttek, hogy nincs más a DVD-n kívül. „Ez így nem mehet tovább!” – gondolták, és megalapították a Youtube-ot, a Sequoia Capital cég segítségével, akik 11,5 millió dollárt fektettek bele.

Az első irodát a kaliforniai San Mateoban bérelték ki, a praktikusság miatt egy pizzéria és egy japán gyorsétterem felett. Az első videó, ami végül felkerült, 19 másodperc hosszú volt, Jawed töltötte fel a san diego-i állatkerti látogatásáról. Közel 51 millióan nézték meg. Az első videó után már nem volt megállás a robbanásszerű fejlődésben, és várhatóan sokáig nem is lesz.

Újítsa fel egy kicsit cége online marketingét, és keressen minket bizalommal Youtube hirdetésekkel kapcsolatban!