Facebook hirdetés | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Facebook hirdetés

Szeretne a legnagyobb közösségi oldalon hirdetni?

  • A legelterjedtebb és legnagyobb szociális platformon szeretné cégét, vagy termékét reklámozni?
  • Próbálja ki Facebook hirdetés szolgáltatásunkat, mellyel garantáltan rengeteg látogatóhoz és ügyfélhez juthat el.
  • Azonnal hatalmas változások érhetőek el, hiszen óriási látogatói forgalma van a közösségi oldalaknak!


Egy Facebook hirdetésnek rengeteg előnye van

  • A Facebook a legismertebb közösségi oldal, Magyarországon is messze a legtöbb ember ezt használja, így a reklámot is itt tekintik meg a legtöbben.
  • Nem csak gyakran járnak az emberek a közösségi oldalra, hanem rengeteg időt is eltöltenek rajta, így hirdetése nagyon sokszor és sokáig lehet szem előtt.
  • Az egyik legjobb megoldás a márkaépítésre és a terjesztésre.
  • Modern, sikeres hirdetési forma.

Díjmentes tanácsadást és felmérést biztosítunk Önnek! A Facebook hirdetésünkre pedig egyedülálló módon nem számítunk fel havi díjat, Ön annyit fizet, amennyit szeretne, mi pedig a kiválasztott összegből valósítjuk meg elképzeléseit.

Facebook hirdetésManapság a különböző szociális platformok, közösségi oldalak a legjobb hír és információforrások. Ez alól természetesen nem képez kivételt a Facebook sem, sőt messze a legtöbb és legaktívabb felhasználóval rendelkezik az összes közösségi oldallal szemben. A hirdetések a weblap jobb oldalán, illetve az üzenőfalon jelennek meg,  a kulcsszavas keresésre. Szakembereink a lehető legjobb optimalizálással készítik a hirdetéseket, így az Ön reklámja mindig a legelőkelőbb helyen fog szerepelni. Az optimalizálás során a felhasználók tulajdonságait, nemét, életkorát is figyelembe vesszük, így a keresés ezek felhasználásával is jó célzottságot biztosít az Ön hirdetésének.
Szolgáltatásunk ráadásul egyedi vonásokkal is rendelkezik, melyeket máshol nem találhat meg.

Hogy miért érdemes Facebook Hirdetésünket választania?

  • A hirdetések szövegeit tapasztalt, képzett szövegírók készítik, így a legátfogóbb és legigényesebb leírást kapja cégéről vagy termékéről.
  • Ön szabja meg a szolgáltatás árát, nincsenek behatárolt havi díjaink.
  • Folyamatosan szemmel tartjuk, karbantartjuk hirdetéseit, így azok mindig naprakészek, és a legpontosabb információkkal szolgálnak.

Facebook hirdetéskezelésHasználja ki a legnagyobb közösségi oldal nyújtotta lehetőségeket, és hirdessen velünk!

Ne habozzon, hiszen akciós ajánlatról van szó, melynek kapcsán Ön szabhatja meg az árakat.

Keressen fel minket, vagy kérje ingyenes visszahívásunkat, és haladéktalanul megkeressük, hogy együtt rátaláljunk a legjobb megoldásra!

A Facebook hirdetések elhelyezése és a vásárlói viselkedés

Facebook hirdetés Az online marketing lehetőségei ma már egyre jobban kiszélesednek. Lehetővé vált az is, hogy minden social media felhasználót az internetes története, a vásárlói viselkedés alapján célozzunk meg személyre szabott hirdetésekkel. Ez azt jelenti, hogy egy Facebook hirdetéssel azokat vehetjük célba a róluk gyűjtött adatok alapján, akiket valóban érdekel a termékünk vagy szolgáltatásunk.

Ezt az audience network teszi lehetővé, ami adatot szolgáltat a Facebooknak az egyes felhasználókról. Az audience network egy webes hálózat, ami különböző weboldalak között jött létre. Amelyik weboldalra egy látogató a Facebook profiljával lép be, az máris adatot gyűjthet és továbbíthat arról, hol járt, miket nézett meg. Ez alapján már könnyű a számára célzott Facebook hirdetéseket küldeni. Tehát nem titok, hogy mit vásárolunk, mit használunk és nézegetünk, de a Facebook adatokat is vásárol más oldalaktól, megkönnyítve ezzel az online marketingesek munkáját.

Még hatékonyabb Facebook hirdetésekre vágyik? Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén a részletekért!

Miért érdemes közösségi médiában hirdetni?

A közösségi média számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik a hirdetők számára. A közvetlen és többoldalú kommunikáció az egyik legfőbb vonzereje.közösségi média

A népszerű közösségi oldalakon találkozhatnak a meglévő, és az új vásárlók is, ez annyit jelent, hogy ha a meglévő vásárló pozitív véleményt ír az üzenőfalra, akkor azt elolvashatja az új vásárló is, aki nagy eséllyel a jó értékelések alapján fogja kiválasztani a megfelelő céget. További előnye a közösségi médiában való hirdetésnek, hogy manapság mindenki részt vesz benne, tehát a jól megfogalmazott, célzott hirdetések ezáltal nagyon sok emberhez el tudnak jutni. Emellett a közösségi médiában való reklámozás előnye, hogy folyamatosan bővül a meglévő ügyféllista, vagyis a Facebook marketing kommunikáció amellett, hogy hatékony még mindenki számára elérhető anyagilag is.

Döntsön Ön is a közösségi média mellett, ha megfelelő marketing kommunikációra van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és mi segítünk Önnek abban, hogy még népszerűbb legyen a vállalkozása!

Mindig naprakészen

Facebook hirdetésAz elmúlt négy-öt évben az internet jócskán átformálódott a Facebook megjelenésével. A mindennapos internetes böngészésnek szerves része a Facebook hírfolyam, illetve a messenger használata.

A Facebook a közösségi kommunikáció egyik legfontosabb platformja, ezért is figyeltek fel rá gyorsan a befektetők, illetve a saját termékeiket itt értékesíteni vágyó vállalkozások. A Facebook, elsöprő sikere révén, az online marketing megkerülhetetlen részévé vált. Ennek köszönhetően hamar megjelentek a Facebook hirdetések és kampányok.

Mindezeknek a sikeres lebonyolítása azonban profi szakembergárda segítségét kívánja, hiszen rendkívül sok múlik a célközönség meghatározásán, a megfelelő marketing szövegek és kulcsszavak használatán, ezeknek is függvénye, hogy mekkora célközönséghez tud eljutni a hirdetés. Ha Ön is látványosan szeretné erősíteni cégét, akkor a közösségi médiát mindenféleképpen érdemes használni. Cégünk pedig hatékony segítséget nyújt Önnek a Facebook hirdetések szakszerű kezelése révén!

Tekintse meg elérhetőségeinket, és mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

A Facebook hirdetések legújabb generációi

A Facebook hirdetések legújabb generációiUgyan az elmúlt évtizedek már főként az internetes szféráról szóltak, kijelenthetjük, hogy kompletten átformálták a világot, mind gazdasági, mind társadalmi tekintetben. A fiatalabb, úgynevezett Z generációk már mind az internet világában nőttek fel, számukra elképzelhetetlen, hogy más szférán át szemléljék a világot. A Facebook hirdetéseket pedig pontosan ezeknek a generációknak az elvárásai alapján fejlesztik szinte hónapról-hónapra.

A modern, felgyorsult világban azonban már nem csak a legfrissebb generációk élik életük nagy hányadát az interneten. A Facebook hirdetések statisztikáiból jól kimutatható, hogy a húsz éven felüliek is aktív felhasználók, míg a harminc pluszosok és a még idősebb generációk is rendszeresen látogatják ezt a platformot. Tehát kijelenthetjük, hogy egy Facebook hirdetés segítségével szinte bárkit elérhetünk, és bármilyen célközönséghez eljuttathatjuk a szolgáltatásunkat! A legújabb Facebook fejlesztések pedig arra is lehetőséget adnak, hogy különböző platformokkal is egybekössük hirdetéseinket, mint például az Instagram.

Összességében tehát, aki nem használja ki a Facebook hirdetéseket, sokkal nehezebben kerülhet a középpontba! Ismerje meg Ön is, és bátran keressen fel minket!

Modern megoldások: A közösségi marketingről bővebben

Modern megoldások: A közösségi marketingről bővebbenAhhoz, hogy egy vállalkozás szolgáltatásainak, termékeinek híre eljuthasson a célközönséghez, kiemelt figyelmet kell fordítani a marketingre, amivel kapcsolatban egyre kedvezőbb újdonságokkal lehet találkozni, ezért érdemes naprakésznek lenni. A közösségi marketing rendkívül pozitív hatást gyakorol azokra a cégekre, melyek élnek ezzel a lehetőséggel és megjelennek, aktívak a különböző közösségi oldalak felületein, hiszen az emberek sok időt töltenek ezeken az oldalakon, így szinte azonnal eljuthat a vállalkozás üzenete a célközönséghez. Ha Ön is megtapasztalná a közösségi marketing előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal!

Ahhoz, hogy a közösségi marketinggel valóban elérhesse célját, fontos, hogy szakemberekre bízza a tervek kidolgozását és a megvalósítást. A felületeket folyamatosan kezelni kell, ehhez pedig akár több emberre is szükség van, akik nemcsak végrehajtják a népszerűsítéshez szükséges terveket, hanem figyelik is a közösségi marketing hatását, és ez alapján folyamatosan fejlesztik a kommunikációt.

Tapasztalja meg Ön is a közösségi marketing hatását, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ismerje meg a közösségi oldalakon lévő hirdetések előnyeit!

Manapság a közösségi oldalak nagy felhasználói közösséget foglalnak magukban, és ezek népszerűsége már csak növekedni fog, hiszen mindenki ott „éli második életét”. A hatalmas reklámplakátok és egyéb nyomtatott reklámfelületek helyét pedig lassan átveszik a közösségi oldalakon is megtalálható online hirdetések.

Csak gondoljon bele abba, hogy naponta hány millió ember kattint a közösségi oldalak felületeire (egy statisztika alapján a világ lakosságának 42%-a, a magyar lakosság 82%-a használja napjában ezeket a felületeket), és abba is, hogy egy ilyen remek lehetőséget, hogy Ön ezen a felületen hirdethesse vállalkozását, milyen kár lenne elszalasztani! Cégünk pontosan azért jött létre, hogy segítse az Ön munkáját és ismertségének gyarapodását. Legyen szó weboldalszerkesztésről, vagy a közösségi oldalak felületeinek kezeléséről, mi mindenben a segítségére lehetünk azért, hogy az Ön vállalkozása sikeres legyen.

Ha szeretné, hogy vállalkozása még nagyobb ügyfélkört és még nagyobb bevételt hozzon, de nincs ideje a közösségi oldalak online hirdetéseivel foglalkozni, bízza szakemberekre ezt a feladatot! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!