SEO

Keresőoptimalizálás

Felrepítünk a Google kereső első oldalára, ahol láthatóvá válsz az ügyfeleid számára.

A keresőoptimalizálás jelentése

 

A keresőoptimalizálás más néven SEO (Search Engine Optimization) azon folyamatok összessége, amelyek hozzájárulnak, hogy a weboldalad jó pozícióban jelenjen meg a Google keresőben azokra a keresési kifejezésekre (kulcsszavakra), amelyekre releváns a weboldal tartalma.

A keresőoptimalizálás által megjelenhet a weboldalad azokra a keresésekre, amelyeket a potenciális ügyfeleid használnak amikor épp a te termékedre vagy szolgáltatásodra van szükségük.

SEO

Keresőoptimalizálás lépései

 

A Google keresőoptimalizálás egy összetett folyamat. Lépésről lépésre bemutatjuk neked hogy csináljuk a SEO-t.

Weboldal elemzés

Első lépés, hogy feltérképezzük a weboldalad jelenlegi állapotát. Megvizsgáljuk az oldalad technikai és tartalmi elemeit, a Google irányelvei és felhasználói szempontok alapján.

Kulcsszókutatás

Felkutatjuk azokat a kulcsszavakat és keresési kifejezéseket, amelyeket a potenciális ügyfeleid használnak, amikor a te termékedet vagy szolgáltatásodat keresik.

Technikai SEO

A technikai SEO-n belül javítjuk a weboldalad feltérképezhetőségét, sebességét, mobilos megjelenését, oldaltérképet és mindent amit a Google irányelvei megkövetelnek.

On Page SEO

Ide tartozik minden elem, ami a weboldaladon látható, mint a képek és szöveges tartalmak optimalizálása, belső linkek kialakítása, meta adatok megadása.

Off Page SEO

A weboldaladon kívüli SEO elemek összessége, jellemzően a weboldaladra mutató linkek építését és a közösségi oldalak kialakítását, optimalizálását tartalmazza.

Statisztikai adatok

Elengedhetetlen a keresőoptimalizáláshoz a weboldalad teljesítményének monitorozása, amihez a Google Analytics és Search Console beépítése és beállítása előfeltétel.

Vedd fel a kesztyűt a konkurenseiddel, és növeld a weboldalad forgalmát!

SEO csomagok

 

Havidíjas keresőoptimalizálás a pénztárcádhoz szabva. Érdekel mennyibe kerülne a weboldalad optimalizálása? Kérj díjmentes árajánlatot.

MIért bízd ránk a weboldalad keresőoptimalizálását?

 

Több éve összeszokott csapat fog a vállalkozásod sikeréért dolgozni. Havi rendszereséggel tartjuk a kapcsolatot és tájékoztatunk az aktuális munkafolyamatokról, eredményekről. Neked nincs más dolgod, mint megtenni az első lépést a siker felé, és felvenni velünk a kapcsolatot.

h

Nincs hűségidő

Nem határozott idejű szerződésekkel szeretnénk hosszútávú együttműködést kialakítani, hanem a teljesítményünkkel.

Folyamatos fejlődés

Nem állunk le! Hónapról hónapra növeljük az organikus forgalmad, fejlesztjük a weboldalad, bővítjük a tartalmaidat.

Komplex megoldás

A keresőoptimalizálás minden folyamatát elvégezzük, a weboldal fejlesztéstől, a tartalommarketingen át, egészen a közösségi oldalak kezelésééig! Minden egykézben.

Dedikált kapcsolattartó

A SEO minden területén rendelkezünk szakértői munkacsoportokkal, neked viszont csak a személyes kapcsolattartóddal kell egyeztetned.

Gyakori kérdések

 

Mennyi idő alatt kerülhet a weboldalam a Google első oldalára?

A keresőoptimalizálás egy hosszútávú folyamat. Rengeteg tényező befolyásolja, mint pl: a piacodon lévő verseny, a weboldalad jelenlegi állapota. Jellemzően 6 – 8 hónap alatt már látványos eredményeket lehet elérni.

Mérhető a SEO hatékonysága?

Igen! A Google Search Console beépítésével mérhető hogy hány látogató érkezett a weboldalra organikusan, valamint hogy milyen pozíciókban jelenik meg a weboldalad az egyes kulcsszavakra.

Mi a különbség a SEO és a PPC hirdetések között?

A keresőoptimalizálás egy hosszútávú folyamat, aminek a célja, hogy organikusan (természetes módon) tereljünk látogatókat a weboldaladra. A PPC hirdetésekkel azonnali eredményeket lehet elérni, irányított forgalmat terelhetünk a weboldaladra, viszont minden látogatóért kattintási árat kell fizetned.

Meddig kell keresőoptimalizálni a weboldalam?

Nem szabad hátradőlni akkor sem, ha a weboldalad már első oldalon jelenik meg. A konkurenseid is folyamatosan fejlesztik a weboldalukat.

Mennyibe kerül a SEO?

A keresőoptimalizálás havidíját nagyban meghatározza, hogy milyen ütemben szeretnél haladni, és mit enged meg a pénztárcád. A SEO havidíja 40.000 Ft-tól kezdődik. Egyedi árajánlatért kattints ide.

Keresőoptimalizálás referenciák

 

Növeld a weboldalad forgalmát, szerezz még több ügyfelet, és maximalizáld vállalkozásod bevételét!

Keresőoptimalizálás referencia
Keresőoptimalizálás referencia

Csapatunk várja megkeresésedet

 

Mi történik a kapcsolatfelvételt követően?

w

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és feltérképezi a vállalkozásodat, és az igényeidet.

Egy komplett weboldal elemzéssel indítjuk a szolgáltatást, ami keretein belül feltérképezzük a weboldalad jelenlegi állapotát.

Az elemzésben feltárt hiányosságok javítása mellett a rendszeres keresőoptimalizálási lépéseket is megvalósítjuk, mint pl: blog bejegyzések írása.

Rendszeresen tájékoztatunk a havi elkészült projektekről, és javaslatokat teszünk, amivel tovább javítható a hatékonysága a weboldaladnak.

Kapcsolatfelvétel