Weboldal készítés

Legyen a weboldalad a legjobb üzletkötőd!

Miért fontos a weboldal?

 

Ma már mindenki az internetet használja, ha valamire szüksége van, legyen ez információ, termék vagy szolgáltatás. Ha nincs weboldalad, akkor esélyed sincs, hogy az ügyfeleid rád találjanak, amikor épp a te termékedet vagy szolgáltatásodat keresik.

Így rengeteg ügyféltől és ezzel bevételtől esik el a vállalkozásod.

Egy weboldal folyamatosan érted dolgozik, és minél tovább halogatod a céges weboldalad elkészítését, annál nagyobb hátrányba kerülsz a konkurenseiddel szemben!

Weboldal készítés

Ilyen weboldalakat készítünk

 

Egy hatékony weboldalnak minden lenti tulajdonsággal rendelkeznie kell.

Mobilbarát

Modern webdesign

Gyors betöltés

Technikai SEO

Statisztikai adatok

Konverzió mérés

Felhasználóbarát

Informatív

Átlátható

Weboldal készítés menete

 

Bemutatjuk lépésről lépésre, hogyan készül el weboldalad.

Tervezés

Az igényeid és javaslataink szerint megtervezzük a weboldalad alapjait. A tervezés során elkészül egy kulcsszólista, amire az ügyfeleid keresnek. Egy oldaltérkép, ami tartalmazza a menüpontokat és aloldalakat.

Kivitelezés

Amint megvan a weboldalad terve, hozzálátunk a weboldalad felépítéséhez. Ennél a munkafolyamatnál fog testet ölteni a weboldalad. Minden elkészült aloldalt, menüpontot kiküldünk számodra jóváhagyásra.

SEO beállítások

A weboldalad megkapta végleges formáját a háttérben viszont még fontos, alapvető SEO beállításokat eszközölünk, amik elengedhetetlenek annak érdekében, hogy a Google keresőrobotjai feltérképezhessék az oldaladat.

Analitika

Az utolsó előtti lépésben beépítünk a weboldaladba minden szükséges statisztikai mérőeszközt (Google Analytics, Search Console, Tag Manager, Facebook Pixel). Ezekkel az eszközökkel mérhető lesz a weboldalad hatékonysága.

Tesztelés

Az utolsó fázisban leteszteljük a weboldaladat asztali és mobil eszközökön. Megbizonyosodunk róla, hogy minden tökéletesen működik. A tesztelésben neked is részt kell venned, majd ha mindent rendben találtunk, átadjuk a weboldaladat.

g

+ Optimalizálás

A weboldalad működik, de ahhoz, hogy hatékonyan szállítsa az ügyfeleket, rendszeres fejlesztést igényel mint: On Page és Off Page optimalizálás azaz, linképítés, tartalommarketing, frissítések, tovább növelhető a weboldaladra érkező látogatók száma.

Miért minket bízz meg weboldalad elkészítésével?

 

Több mint 10 éve foglalkozunk weboldalak készítésével. Ez idő alatt rengeteg iparágban készítettünk weboldalakat, így tudjuk, hogy mire van szüksége az ügyfeleidnek.

Ismerjük a benne felmerülő kérdéseket, tudjuk, hogy mire vágynak, és melyek azok az érvek, amelyek áttörik benne a gátat, hogy végül tőled vásároljanak.

Folyamatosan haladunk a napi trendekkel, és nem csak az tudjuk, hogy mire van szüksége az ügyfeleidnek, hanem azt is, hogy a Google keresője milyen szempontok alapján értékeli a weboldalakat. Az általunk készített weboldalakat nem csak az ügyfeleid igényeire szabjuk, hanem a Google kereső irányelveit is figyelembe vesszük.

A Te sikered a mi sikerünk is egyben. Online marketing ügynökségünk csak akkor lehet sikeres és elismert, ha a vállalkozásodat is sikerre visszük.

Közös a küldetésünk, hiszen neked is és nekünk is az a célunk, hogy az online marketing „erejével” növekedési pályára állítsuk a cégedet.

Hogy megkerülhetetlen szereplője legyél a piacodnak, és a konkurenseid számára te legyél a követendő példa!

Közösen dolgozunk a vállalkozásod sikeréért. Te ismered a terméked, szolgáltatásod előnyeit, mi pedig tudjuk, hogyan találjuk a célközönségednek. Éppen ezért a te szakértelmedre is szükségünk van a weboldal készítés során.

Végig fogjuk a kezedet, és tanácsokkal, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a weboldaladból. Hosszú távon tervezünk, azaz ha elkészült a weboldalad, utána is számíthatsz ránk, legyen szó Google hirdetésekről, keresőoptimalizálásról, vagy közösségi marketingről.

Weboldal készítés csomagok

 

Válogass weboldal készítés csomagajánlataink közül. Mondd el az igényeidet, és elkészítjük hozzá az egyedi, személyre szabott árajánlatot.

Gyakori kérdések

 

Minden felmerülő kérdésedre válaszolunk!

Mennyibe kerül egy weboldal?

Mivel egy weboldal rengeteg elemből áll össze, lehetetlen előre megmondani, hogy mennyi lesz a weboldal ára. A pontos árajánlathoz ismernünk kell a szolgáltatásodat, az igényeidet. Ha személyi edző vagy, akkor számodra elég lehet egy egyoldalas bemutatkozó weboldal. Ha viszont termékeket értékesítesz, akkor akár több 100, vagy 1000 oldalból is állhat a weboldalad. Egyedi weboldal árajánlatért kattints ide.

Milyen rendszeres költségei vannak egy weboldalnak?

Egy weboldalhoz nélkülözhetetlen egy domain név és egy tárhely. Ezeket bérelned kell a tárhelyszolgáltatóktól. A domain név bérlés éves költsége nagyságrendileg 3.000 Ft/év, a tárhely éves díja szolgáltatónként eltérő, de átlagosan 15-25.000 Ft/év között alakul. Emellett javasolt a weboldaladat 1-3 havonta frissíteni.

Bővíthető lesz a weboldalam?

Igen, egy weboldal soha sincs kész, mindig van mit fejleszteni rajta. Természetesen ha a későbbiekben új termékekkel vagy szolgáltatásokkal bővül a palettád, minden gond nélkül megjelenhetnek ezek a weboldaladon.

Honnan tudom hány megkeresésem érkezett a weboldalról?

A weboldal készítés része a statisztikai mérőprogramok beépítése (Google Analytics, Google Search Console), amelyekhez számodra is biztosítunk hozzáférést, így bármikor meg tudod nézni a weboldalad forgalmát, a konverziók számát, és minden egyéb fontos adatot.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

A weboldal készítés idejét szintén nagyban meghatározza a weboldal mérete, és a szükséges funkciók. Általánosságban elmondható, hogy ha minden szükséges információ megvan a weboldaladhoz, akkor 30 munkanappal számolhatsz. Minden árajánlathoz kapsz egy tervezett elkészülési időt.

Mire van szükség egy weboldal elkészítéshez?

A weboldal szöveges tartalmát te is elkészítheted, de az iránymutatásod alapján szövegíróink is megírhatják a szövegezést. A fotókat szintén biztosíthatod, ha van jó minőségű képed, de ha nincs az sem baj, óriási stock fotó készlettel rendelkezünk.

A weboldal kinézetébe lehet beleszólásom?

Igen. 1-1 elkészült aloldalt kiküldjük számodra jóváhagyásra, illetve ha van olyan weboldal, ami külsőre tetszik neked, ezeket el is kérjük a weboldal készítés előtt, amiből inspirációt merítünk.

Mennyire biztonságos egy weboldal?

Minden megteszünk, hogy megóvjuk a weboldaladat az illetéktelen kezektől. Egy weboldal sebezhetősége nagyban függ attól, hogy mennyire van karbantartva, frissítve az oldal. Erre találtuk ki weboldal frissítési szolgáltatásunkat, amit minden ügyfelünknek javaslunk!
Maradt még kérdésed? Tedd fel nekünk, elérhetőségeinken!

Csapatunk várja megkeresésedet

 

Mi történik a kapcsolatfelvételt követően?
w

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és feltérképezi a vállalkozásodat, és az igényeidet.

Ezt követően elkészítjük a személyre szabott weboldal készítésre vonatkozó árajánlatot.
l
Szerződéskötést követően megtervezzük a weboldalad alapjait, a kulcsszavaktól, egészen a menüpontokig.
A kész terv alapján hozzálatunk a weboldalad létrehozásához, a tartalmak feltöltéséhez, a webdesign kialakításához.
Az elkészült weboldaladat egy végső tesztelést követően átadjuk számodra.
Kapcsolatfelvétel

Weboldal készítés referencia

 

Tekintsd meg az általunk készített weboldalakat.
Weboldal készítés referencia
Weboldal készítés referencia
Weboldal készítés referencia
Weboldal készítés referencia
Weboldal készítés referencia
Weboldal készítés referencia
weboldal-referencia03
weboldal-referencia04
weboldal-referencia
weboldal-referencia01
weboldal-referencia06
weboldal-referencia05
weboldal-referencia07
weboldal-referencia08
weboldal-referencia09