Google Ads

Google hirdetés

Jelenj meg weboldaladdal a Google első helyein.

Hogyan működnek a Google hirdetések?

 

Kérj ingyenes konzultációt!

A Google Ads (korábban Google Adwords) célja, hogy összekapcsolja a keresletet a kínálattal. Lényege, hogy megjelenjen a weboldalad hirdetése a Google kereső első oldalán azoknak a felhasználóknak, akik épp a te termékedet vagy szolgáltatásodat keresik.

Ezáltal növelheted a weboldaladra érkező látogatók számát, és még több bevételed lehet.

Google Ads hirdetéskezelés

Google hirdetéstípusok

 

Megfizethető Google Keresési Kampány Csomagajánlataink Várnak Rád!

A Google által kínálat hirdetéstípusok közül megtaláljuk a vállalkozásod számára legideálisabb megoldást.

Keresési hirdetés

Shopping hirdetés

Remarketing hirdetés

YouTube hirdetés

Gmail hirdetés

Display hirdetés

Google hirdetés előnyei

 

Fizess Csak a Tényleges Látogatókért!

Milyen előnyöket élvezhetsz a Google hirdetések által?

Maximális kontroll

A kezünkben van az irányítás! Megszabhatjuk a költségkeretet, kattintási árakat, a hirdetések megjelenésének idejét, földrajzi helyét. A végletekig személyre szabható megoldásokkal várunk.

Kattintás alapú fizetés

A hirdetések megjelenéséért nem, csak a kattintásokért, azaz weboldal látogatókért kell fizetni a Google-nek.

Tűpontos eredmények

Mennyibe került egy ügyfél megszerzése? Hányan kattintottak az oldalamra? Mennyibe került egy kattintás? Minden felmerülő kérdésedre választ ad az analitika.

Rengeteg hirdetéstípus

A jól ismert szöveges hirdetések mellett képes és videós hirdetések, webáruházakra szabott shopping kampányok, alkalmazás promóciós hirdetések futtatására is van lehetőséged.

Hirdetéscélzás

Nem csak vakon hirdetünk mindenkinek, hanem pontosan megcélozzuk a vállalkozásod célközönségét. Lokálisan, érdeklődés alapján, keresési trendek szerint, demográfiai adatok alapján. Mindent bevetünk!

Óriási elérés

Itthon az emberek 96%-a használja a Google keresőt, köztük a te ügyfeleid is itt keresik a termékedet, szolgáltatásodat. Ha szeretnél online ügyfeleket szerezni, akkor a Google megkerülhetetlen platform számodra is!

Google hirdetés lépései

 

A folyamat a hirdetések tervezésétől, egészen az optimalizálásig.

Tervezés

Feltérképezzük a weboldaladat, megismerjük a termékedet, szolgáltatásodat, ezek alapján megtervezzük a Google hirdetési kampányaidat.

Kulcsszókutatás

Összeszedünk minden fontos kulcsszót, keresési kifejezést, amit az ügyfeleid használnak amikor a te termékedet, szolgálatásodat keresik. Ezekre a kulcsszavakra célozzuk a hirdetésed.

Kampány létrehozás

A Google Ads fiókkal együtt létrehozzuk a kampányokat, megírjuk a hirdetések szövegét, beállítjuk a célzásokat és a kattintási árakat és elindítjuk a kampányodat.

Rendszeres optimalizálás

Havonta rendszeresen optimalizáljuk és fejlesztjük a hirdetéseidet, hogy a lehető leghatékonyabban szállítsa vállalkozásodnak az új ügyfeleket.

Statisztikai adatok

Folyamatosan küldjük az aktuális statisztikákat, eredménykimutatásokat, amiből láthatod a kampányok megtérülését, a költségeket, kattintás számokat.

g

Kapcsolattartás

Minden hónapban felkeresünk, hogy tájékoztassunk az eredményekről, a tervezett fejlesztési lépésekről, és hogy az igényeid szerint aktualizáljuk a hirdetéseidet.

Google hirdetéskezelés csomagok

 

Egyedi Google hirdetéskezelésre vonatkozó árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ügynökségünk számokban

 

Tudjuk, hogy az eredményekre vagy kíváncsi, így beszéljenek helyettünk a számok!

év tapasztalat

elégedett ügyfél

millió ft értékben kezelt google hirdetés évente

fős csapat

Csapatunk várja megkeresésedet

 

Kérj Ingyenes Konzultációt céges weboldaladdal kapcsolatban az alábbi Űrlapunkon!

Mi történik a kapcsolatfelvételt követően?

+36-70/701-4017

kapcsolat@kampanyfelugyelet.hu

w

Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és feltérképezi a vállalkozásodat, és az igényeidet.

Ezt követően javaslatokat teszünk a vállalkozásod számára legideálisabb hirdetés típusokra.
l

Szerződéskötést követően megtervezzük a kulcsszólistádat, létrehozzuk a Google Ads fiókodat és a hirdetési kampányaidat. 

A hirdetések teljesítményét folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk a lehető legjobb megtérülés érdekében.
Havonta tájékoztatunk az eredményekről és a tervezett optimalizálási lépésekről.
Kapcsolatfelvétel

Gyakori kérdések

 

Minden felmerülő kérdésedre válaszolunk!

Mennyibe kerül egy kattintás?

A kattintási árakat rengeteg tényező befolyásolja. Ilyen pl: a piacodon lévő verseny, a weboldal minősége, minőségi mutató, megcélzott pozíció. A kulcsszókutatás során nagyságrendi kattintási árakat is küldünk neked.

Mennyit kell hirdetésre költeni?

Teljes mértékben te szabhatod meg a hirdetési keretet. Természetesen van egy javasolt minimum, ami alatt nem feltétlen éri meg hirdetni a Google keresőben, napi 1500 – 2000 Ft a javasolt alsó határ.

Hol fognak megjelenni a hirdetéseim?

A hirdetéseid a kampányok típusától függően megjelenhetnek a Google találati oldalan szöveges vagy képes formában, a Google partner weboldalain szöveges, képes és videós formában, a Youtube-on képes és videós formában, mobilalkalmazásokban valamint a gmail levelezőben. Hogy melyik csatorna a számodra legideálisabb abban segítünk.

Honnan tudom hány látogató érkezett a hirdetésből?

A Google hivatalos statisztikai programja, a Google Analytics rengeteg hasznos statisztikával ellát. Ennek a beépítésében is tudunk segíteni, ha még nem rendelkezik a weboldalad vele.

Nekem is lesz hozzáférésem a hirdetésekhez?

Természetesen adunk hozzáférést a Google hirdetéseidhez. Fontos viszont megemlíteni, hogy nem javasolt módosításokat végezni a kampánybeállításokon. Módosítási igény esetén mindig egyeztess a kapcsolattartóddal!

Honnan tudom hány megkeresés érkezett a hirdetésből?

A kampányok indítása előtt beépítésre kerül a weboldaladba a Google hivatalos statisztikai mérőprogramja, a Google Analytics, és beállítjuk az összes hasznos ügyféltevékenység (vásárlás, ajánlatkérés, regisztráció, feliratkozás, kapcsolatfelvétel) mérését. Így látható lesz, hogy pontosan hány ügyfeled érkezett a Google hirdetésekből.