Keresőoptimalizálás | Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Keresőoptimalizálás

Szeretné, hogy előrébb kerüljön weboldala a Google természetes listáján?

Szeretne komplett keresőoptimizálást weboldalára?honlap keresőoptimalizálás

 • Kevés a látogatója, illetve nem találja elég jónak a pozícióját a Google természetes keresőlistáján?
 • Önnek keresőoptimalizálásra van szüksége, mely segít abban, hogy weboldala előkelőbb helyet kapjon.
 • Hatalmas látogatottságnövekedést érhet el, már rövid időn belül is.
 • Elérheti, hogy egy adott témában nagyon sokan az Ön vállalkozást találják meg.

Mi a legmegfelelőbb, és a weboldalához leginkább kapcsolódó kulcsszavakra optimalizáljuk honlapját!

 • Így garantáltan rátalálnak az az Ön szolgáltatásaira.
 • Az adott kulcsszóra, és az ahhoz kapcsolódó termékre vagy szolgáltatásra rákeresve, az Ön weboldala lesz elöl.
 • Releváns, jól megfogalmazott, igényes szövegeket kap, melyet a Google maga is értékel, és jutalmaz előrébb helyezéssel.

weboldal keresőoptimalizálásMa már nem fizikai reklámfelületekkel, hanem internetes reklámokkal, hirdetésekkel és keresőben való, minél előkelőbb helyezéssel érjük el, hogy termékünkről, vagy cégünkről nagyobb tömegek is tudomást szerezzenek. Messze a legnagyobb és legbefolyásosabb kereső a Google. Képzett, tapasztalt szakembereink teljes körű weboldal optimalizálással érik el, hogy az Ön oldala minél jobb helyezést érjen el a természetes listán. Ez az egyik legjobb módszere annak, hogy látogatókra, belőlük pedig potenciális ügyfelekre tegyen szert.  Bízza ránk weboldala tartalmait, mi pedig hatékony módon, releváns kulcsszavakra optimalizáljuk.  Egyszerre lesznek szövegei kereső és olvasó barátok is, így minden szempontból meg fognak felelni.

Kérje honlapjának ingyenes elemzését Google minősített szakembereinktől!

A keresőoptimalizálás mellé most díjmentes szolgáltatásokat is kap

 • Kollégáink felmérik weboldalát
 • Tanácsadással segítik oldalának hatékonyabb működését.

Szeretne Ön is az elsők között lenni a világ legismertebb internetes keresőjében?

Kérje keresőoptimalizálás szolgáltatásainkat, mert mi a leghatékonyabb módon, kulcsszavakra optimalizáljuk tartalmát! Kedvezményes árakkal várjuk, Önnek annyit kell fizetnie egy hónapban, amennyit szeretne! Egyéni igények alapján, célzott, minőségi keresőoptimalizálást hajtunk végre honlapja számára!

Ne habozzon, hiszen akciós árajánlatról van szó!tobb_10000

Kérje ingyenes visszahívásunkat, és mi fölvesszük Önnel a kapcsolatot!

Legyen Önnek is egy hatékony weboldala, válassza a keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat!

 

 

Röviden a keresőoptimalizálásról

Röviden a keresőoptimalizálásrólA keresőoptimalizálás a keresőmotorokban való megjelenést javítja. Angol neve Search Engine Optimization, vagyis SEO. A nem fizetett keresési eredményekben javítja az említett megjelenést.

Minél előbb jelenik meg egy oldal a találati listában, tehát minél jobb a rangsorolása, annál több látogatást szerez a kereső a használóitól. A SEO sok különböző területet céloz meg: specifikus keresés, helyi keresés, tudományos keresés, videó keresés (pl. youtube), képkeresés területeken.

Az SEO marketing internetes eljárásmódja, hogy figyel a keresőmotorok működésére, a keresési vagy kulcsszavakra, a célközönségre, valamint az emberek keresési hajlamait is számításba veszi.

A „keresőbarát” kifejezést tehát olyan weboldalakra, youtube videókra, képekre, menükre, vagy online boltokra használják, amiken ezt a keresőoptimalizálást már elvégezték.

Tudjon meg többet a keresőoptimalizálásról itt, weboldalunkon, vagy keressen meg minket telefonon, személyesen, ha Ön is szeretné, hogy weboldala, tartalma keresőbarát legyen!

 

Tudnivalók a keresőoptimalizálásról

SEOAz keresőoptimalizálásnak, vagyis SEO-nak vannak szabálysértési és rangsori büntetései. Bár ez elsőre furcsán hathat, hiszen a keresőmotorok szeretnék, ha az emberek használnák az SEO-t – elvégre ez segít fejleszteni a keresési találataikat.

A fentebb felsoroltak ellenére, vannak olyan módszerek a keresőoptimalizálás világában, melyeket a keresőmotorok szabálysértésnek tartanak, ez pedig azzal végződhet, hogy az oldalak rangsorolási büntetést kapnak, vagy ami még rosszabb, teljes mértékben letiltják azokat a keresőmotorokról.

Hogy mi számít szabálysértésnek? Például a duplikált tartalom, gyanús oldalra mutató link, az illegális tartalom, és fontos, hogy a kulcsszavak használatával sem szabad túlzásba esnünk egy szöveges tartalom esetében (10% alatt kell maradnia a kulcsszó-sűrűségnek).

Ebből is látszik, hogy a keresőoptimalizálás alapszabályait nem érdemes megszegnünk, hiszen a SEO az online marketing egyik leghatékonyabb eszközének bizonyult az utóbbi években.

Ön is szeretne egy jól működő weboldalt cégének, mely a találati lista első oldalán szerepel? Akkor a legjobb helyen jár!

 

A legújabb keresőoptimalizálással kapcsolatos trendekről bővebben

A legújabb keresőoptimalizálással kapcsolatos trendekről bővebbenA keresők alapján tájékozódó közönségből rengeteg új ügyfelet lehet szerezni. A feladat csupán annyi, hogy jól optimalizáljuk a céget, szolgáltatást és így könnyebben eljussunk a potenciális fogyasztókhoz.

A Google-ben első helyre rangsorolt oldalnak ugyan nagyon jó pozíciója van, de nem feltétlenül jelent kizárólagos esélyt a kattintásra. Ugyanis más hirdetések elvonhatják a kereső figyelmét és lehetséges, hogy inkább azokra kattint. Ezért érdemes megnézni, hogy egy adott kulcsszóra milyen találati oldal töltődik be, milyen képekkel, videókkal, hírekkel stb.

Az azonban mégis változatlan marad, hogy a kulcsszavak a keresőoptimalizálás alapját képezik. Ez manapság abban fejlődik tovább, hogy nagyobb szerep jut a szinonimáknak is. Fontos bevonni a kulcsszavakhoz kapcsolódó tematikus kifejezéseket is a keresőoptimalizálásban, mert így kibővíthetjük a találati listát.

Keressen minket bizalommal és bízza ránk a weboldal SEO menedzselését! Mindent megteszünk, hogy honlapjának látogatottságát növeljük és vállalkozását még nagyobb sikerre vigyük!

 

A keresőoptimalizálás során leggyakrabban elkövetett hibák

A keresőoptimalizálás során leggyakrabban elkövetett hibákMa már a cégek tisztában vannak azzal, hogy a keresőoptimalizálás igenis fontos és hasznos, ezért nagyon sokan saját kezűleg próbálják „Google baráttá” tenni az oldalukat, azonban ilyenkor sok hibát elkövetnek. Nézzük, mik ezek!

 1. Duplikáció: Az egyik legjobban büntetett dolog a tartalmak duplikálása vagy másolása. Még részben sem szabad másolni!
 2. A weboldal nem optimalizált mobiltelefonra: Igen, a Google már ezt is figyeli! Tegyük okostelefonról is elérhetővé weboldalunkat!
 3. A kulcsszavak halmozása: Sajnos még sokan beleesnek ebbe a hibába. Csak úgy szabad a kulcsszavakat használni, ha azok illenek a tartalomba, és tilos őket halmozni.
 4. Hibás linképítés: Figyeljünk oda, hogy milyen linkeket helyezünk el a weboldalunkon! Ha már nem elérhető, vagy nem releváns, csak rosszat teszünk vele.
 5. Túl lassú a weboldal: Ha valami miatt az oldal lassan tölt be, a Google nem fogja listázni.

Mint láthatja, a keresőoptimalizálás összetett feladat. Bízza ránk weboldalát, ha szeretne biztos lenni a sikerben!

 

Adjon még több esélyt a sikernek keresőoptimalizálással!

kampanyfelugyelet.hu180328Egy terméknek, szolgáltatásnak reklámra van szüksége. Hiába kiemelkedő valami, hiába egyedülálló egy termék, fantasztikus egy szolgáltatás, ha az emberek nem tudják, hogy létezik. Ugye Ön sem tenné a polc hátuljára a termékét, ha ki kellene raknia azt egy üzletben? Ugyanígy fontos, hogy ne rejtse el az internet bugyraiban a weboldalát se. Mégis hogyan hívhatja fel a figyelmet honlapjára? Az egyik megoldás a keresőoptimailázás!

A keresőoptimalizálás segítségével egyre többen fognak tudni vállalkozásáról, egyre többen ismerik meg és találják meg a többi hasonló vállalkozás ellenében. A jól felépített keresőoptimalizálás eredménye az lesz, hogy az Ön honlapja impozánsabb helyet kap majd a Google kereső listáján, a látogatók száma egyre csak emelkedik, ezzel párhuzamosan pedig esélye lesz bevételeit, ügyfelei számát is növelni.

Segítünk, hogy mindezt elérhesse, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és ismerje meg a keresőoptimalizálásban rejlő mesés lehetőségeket!